Dostanu výplatu?

Anonymní
30.11.21 15:32

Dostanu vyplatu ?

Anonym prosim

Od rijna marodim, ale mela jsem dovolenou a tsk jsem si vzala par dni dovolenou a pak neschopenku. Prisla me 10.11. vyplata a tedka me cinklo na ucet penize od socky ale v platebni prikazu je napsane datum az do 19.11. takze me poslali za par dni rijnu a cast listopadu. Vim ze prvnich 14 dni se marodi na zamestnavatele a pak vyplaci socka.

A muj dotaz zni. Dostanu opet 10.12. vyplatu od zamestnavatele a pak cca toho 30.12. opet od socky a nebo az 30.12. od socky?

Vyzna se v tom nekdo? Nikdy jsem takto dlouho nemarodila. Dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
smajlik345
30.11.21 15:39

Prvních 14 dni nemocenské platí zaměstnavatel pak už po celou dobu pouze socka. Takže peníze už jen od sociálky

• Citovat
  • Upravit
33005
30.11.21 15:41

Pokud nebudeš v listopadu ani čerpat dovoleou, ani pracovat, tak Ti od zaměstnavatele nic nepřijde.

Možná by to chtělo přesná data - od kdy nejsi v práci, které dny jsi čerpala dovolenou, od kdy máš vystavenou PN…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
30.11.21 15:49

Už bude chodit jen od Socky a za jaké období záleží, kdy jim tam dojde lístek na peníze :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
30.11.21 16:42

Vzdyt sis uz odpovedela… :roll: prvnich 14 dni plati zamestnavatel, dale socka… proc by tedy znova mel zamestnavatel neco platit?? 8o

V rijnu sis vybrala dovolenou, v listopadu ti prvnich 14 dni zaplatil zamestnavatel, od 19.11. ti to plati socka… co je na tom k nepochopeni??? :nevim: Proc by zamestnavatel mel nadale neco platit?? Copak oni vydelavaji jen na sve zamestance, kteri svoji praci neodvedou a misto toho marodi? To by asi ty firmy brzo zkrachly :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
30.11.21 17:30
@Kacenka.k8 píše:
Vzdyt sis uz odpovedela… :roll: prvnich 14 dni plati zamestnavatel, dale socka… proc by tedy znova mel zamestnavatel neco platit?? 8oV rijnu sis vybrala dovolenou, v listopadu ti prvnich 14 dni zaplatil zamestnavatel, od 19.11. ti to plati socka… co je na tom k nepochopeni??? :nevim: Proc by zamestnavatel mel nadale neco platit?? Copak oni vydelavaji jen na sve zamestance, kteri svoji praci neodvedou a misto toho marodi? To by asi ty firmy brzo zkrachly :zed:

No dobrý. Se zeptala, protože kdyby to věděla, asi se neptá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.11.21 18:45

Jak dneska?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.11.21 18:46

Asi sem to spatne napsala:

V rijnu jsem marodila 2 tydny. V listopadu marodim vlastne cely mesic tedy 3-6 tyden tedy uz jen narok na socku.

Ale dneska me dosli penize a v tom prikazu bxlo napsane, ze to jsou penize od 1.11. do 19.11. a prislo me strasne malo. Nechapu proc penize za listopad posilaji takto v listopadu.
A penize za 20.11.-30.11. dostanu tedy az zase 30.12. spolu s penezma zase za 1.12. -19. 12.???

Proc se to neposila jako vyplata mesic zpet?
Vubec nejsem schopna pochopit, kdy dostanu dalsi penize. A hlavne kolik. Myslela jsem, ze nemocenska je 60% platu…

• Citovat
  • Upravit
33005
30.11.21 18:54

No buď ráda, že jsi dostala peníze za 1.-19. 11. ještě v listopadu. Nikdy jsem nemocenskou nebo OCR nedostala dřív jak po měsíci (takže třeba peníze za říjen až třeba v půlce prosince. :lol:

Proplácí na základě toho, kdy zaměstnavatel dodá všechny podklady s jak je jeho
konkretní OSSZ zrovna vytížená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová