Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
prosím vás, jak se vyloučit z diskuze? abych na mé stránce neměla ty diskuze, kam jsem všude přispívala? jde to smazat nějak?
To by mě taky zajímalo, začínám tam mít pěkný chaos. Proto dost často odpovídám v diskusích anonymně - aby se mi zase další diskusní vlákno neobjevilo na profilu. Už jich tam prostě víc nechci
.
mě to taky mate, a hlavně já jsem tu přišpívala do červnových miminek atd. a bohužel těhotenství nevyšlo a nechci aby na mě blikalo okno, že někdo píše nový příspěvek a lituje mě
a já se tam samo musím kouknout
jako teda díky všem, ale radši bych na to už nekoukala
Já myslím, že diskuze z profilu smazat nejde (možná by mohl admin…?
). Pokud z tama chceš dostat jen tu jednu konkrétní, tak v podstatě stačí přispšt do X jiných diskuzí. Všechny do kterých člověk přispěje se tam nevejdou a jsou zobrazeny jen ty nejnovější (aspoň doufám, že nekecám)
tak to jdu psát a psát, aby mi to zmizelo… ale ono si myslim, že když tam kam nechci zrovna někdo přospěje, tak se mi to hodí nahoru ![]()
jadviga píše:
tak to jdu psát a psát, aby mi to zmizelo… ale ono si myslim, že když tam kam nechci zrovna někdo přospěje, tak se mi to hodí nahoru
no ale až přispěješ do dalších 20 jiných(nebo kolik se jich tam vejde) tak už by se tam tato neměla zobrazovat. Teda snad. Já tam rozhodně nemám všechny do kterých jsem kdy něco napsala…
Jadviga-nebude se ti nic házet nahoru,neboj,je to seřazený sestupně podle toho,jak si přispívala ty.Takže když už tam nebudeš psát a najdeš si nové diskuze,tahle se ti časem sesune dolů,až se smaže.
Píšu anonym abych to neměla na profiu ![]()
Pate81
tož já využívám záložku Oblíbené a tam si sama přidám jen ty diskuse, které chci a když nějakou už nechci, tak ji smažu.
Záložka, „Kde diskutuji“ slouží k ukládání všech diskuzí, kam napišu. Jejím promazáváním by ztratila svůj smysl. Ke sledování témat, které Vás zajímají, slouží záložka „Oblíbené diskuze“.
Anonymitu využívanou k tomu, aby se na profil neukládaly všechny příspěvky, budeme muset rušit, jelikož k tomu opravdu určená není. Viz pravidla .
„Anonymní vkládání příspěvků je možné pouze u intimních témat nebo u příspěvků u kterých je důležité zachovat anonymitu (posuzuje admin)…“