Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj ![]()
Nerada zakládám nové téma, ale už nevím, jak jinak to řešit.
Zajímalo by mě, jak to mají admini se Soukromými zprávami?
Přes víkend jsem viděla, že tady byli admini aktivní, ale se SZ to nějak pokulhává.
Konkrétně já se snažím už od pátku s nimi spojit a bez úspěchu (docela to spěchá
)
Máte to nějak rozdělené? (jakože SZ vyřizuje jen jedna konkrétní osoba?)
Hele, ženský, neoznačil by mi někdo tenhle příspěvek za nevhodný?
Obávám se, že to je jediná cesta, jak se s Adminem spojit ![]()
Cappy, je to tak týden, co jsem psala SZ adminům a doteď není přečtená ![]()
lemaz píše:
Označila jsem, tak třeba se dočkáš.
Díky moc ![]()
BettyB. píše:
Cappy, je to tak týden, co jsem psala SZ adminům a doteď není přečtená
To jsi mě tedy moc nepotěšila ![]()
Nevím, asi budu muset zakládat pořád dokola, do zblbnutí, duplicitní témata, zahltit to tu reklamou a psát jak dlaždič, jinak mě už opravdu nic nenapadá, jak na sebe upozornit ![]()
Cappy píše:
To jsi mě tedy moc nepotěšila
Nevím, asi budu muset zakládat pořád dokola, do zblbnutí, duplicitní témata, zahltit to tu reklamou a psát jak dlaždič, jinak mě už opravdu nic nenapadá, jak na sebe upozornit
Mám stejný dojem…
Když jsem u toho, mě můžeš označit též, třeba se něco hne
Chápu, že zvlášť teď před Vánoci je času málo..ale týden?
Už jsem tě taky označila, já už na to prdím, balím to, jdu spát ![]()
Kdyby se jednalo o nějakou prkotinu, tak to nehrotím, nezakládám diskuzi a nepíšu x soukromých zpráv. Bohužel, zítra je už pozdě ![]()
Mě smazali inzeráty,prý nesmím prodávat nové věci(jiní můžou).Napsala jsem jim že v tom mají bor…,prý to omrknou a nic.Takže asi se odpovídá jen někomu.
![]()
Já psala 29. listopadu tři SZ (na nick admin i Lesina), že se mi domršila diskuse, ta byla opravená, ale zprávy mám stále v nedoručených.
Přiznávám, že odpovídání na SZ nám v posledních týdnech trošku pokulhává ![]()
Můžu slíbit, že dnes na všechny soukromé zprávy odpovíme. A do budoucna celou situaci napravíme tím, že si mezi sebe práci lépe rozdělíme. S tím jak eMimino v poslední době narostlo, je toho víc a ještě se nám situace neustálila.
Ve stručnosti:
Díky za pochopení.
Díky proběhlému posílení týmu administrátorů eMimina.cz doufáme v lepší a rychlejší komunikaci s uživatelkami ![]()