Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
mohu založit diskuzi nebo skupinu kde by jsme se varovaly před prodejci-podvodníky??
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Vím, že je to přímo dotaz pro adminy, ale já bych to uvítala. Poslední dobou taky nakupuju na MMB, vyjímečně ještě někde jinde. Občas nakupuju i použité věci a peněz fakt nemám na rozdávání.
Myslím, že by přímo nějaká diskuze konkrétně o špatných zkušenostech mohla pomoct více maminkám, i když platí presumpce neviny ![]()
misa.m píše:
já bych také o jednom podvodníkovi věděla…
No tak ho práskni a konkrétně - sem, od toho ta diskuze je. ![]()
já myslím že by neměl být se zveřejňováním problém......většinou bývá u inzercích černá listina nebo hodnocení tak proč si to nenapsat do diskuze že ![]()
No, tak vidím, že tady některé příspěvky byly smazány. PROČ???????????
lemaz píše:
taky koukám,jen by mě zajímalo jestli autorkou nebo adminem ![]()
Co se týče smazaných diskusí - admini určitě nic nemazali. Díval jsem se do logu smazaných příspěvků a jednalo se o poslední příspěvek - ten autorka může vždy smazat dokud na něj není reakce.
Jinak k diskusi - můžete založit buď téma nebo skupinu. Ideálně nějaký jasnější název, např.: „Seznam podvodníků na internetu“.
Admin
admin píše:
Co se týče smazaných diskusí - admini určitě nic nemazali. Díval jsem se do logu smazaných příspěvků a jednalo se o poslední příspěvek - ten autorka může vždy smazat dokud na něj není reakce.Jinak k diskusi - můžete založit buď téma nebo skupinu. Ideálně nějaký jasnější název, např.: „Seznam podvodníků na internetu“.
Admin
děkuji,děkuji ![]()
To jsem smazala já sama, sobě si
.
Nějak jsem si pak uvědomila, jestli to není nakonec protizákonné, uvádět něčí jméno veřejně.
dzarunka píše:lemaz píše:taky koukám,jen by mě zajímalo jestli autorkou nebo adminem
Ale jestli můžem takovou diskuzi založit, jdu pohledat, kde je a prásknu ji znova
.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat