Jak nakupovat v bazárku?

2
2.12.10 21:01

jak nakupovat v bazárku?

Dobrý večer. Jsem zde poprvé, zaregistrovala jsem se a mám zájem o zboží, které nabízí prodejce z místa mého bydliště. Nevím však, jak se u vás nakupuje. Zkoušela jsem napsat prodejce, ale protože jsem u vás ještě sama nic neprodávala, tak to nejde. Jak se tedy má postupovat? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11502
2.12.10 22:41

Já teda v bazárku ještě nic nekupovala, ale asi by bylo dobrý napsat uživatelce soukromou zprávu a zeptat se jí na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
3.12.10 06:48

já tam mám možnost i zaslat soukromou zprávu a pak dole i kontaktní formulář… a funguje to tímto děkuji emamince za naprosto bombastickou kombinézu, malá je jak v bavlnce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
3.12.10 22:51

Pettule, mě nejde prodejci odeslat soukromou zprávu, píše mi to, že jsem ještě nic sama nenabízela. Tak nevím. Kdyby mi tak poradil někdo, kdo tady nakupuje, jak to dělá. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
5.12.10 18:07

a to ti nejde ani přes ten kontaktní formulář co tam je? A nebo si toho uživatele vyhledat a pak mu poslat SZ, to by šlo ne? Napsat, že máš zájem o něco z bazárku, ale nejde ti ho kontaktovat. Na první straně máš hledání uživatelů, tak si tam zadej nick a pak napiš SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová