Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@topazio píše:
@stinga Ty bys tu chyběla.
díky, tak já bych se pak zase vrátila a mezitím bych stihla víc spát ![]()
@stinga píše:Stigu máme doma, je to zahradní traktor, nevím jestli vyjede schody, jestli máte na škole bezbariérový přístup, tak by to šlo, ale sloh a cizí jazyk asi nedá
Příspěvek upraven 31.03.21 v 07:56
ještě může přidat písmenko jinam, taková striga doma nic moc ![]()
Dobrý deň,
@Ahojdamartina musím sa priznať, že nerozumiem tomu, čo nahlasujete. Preto som si Vaše diskusie zbežne prečítala a ukázalo sa, že je to trochu inak. Na pravidelnej báze zakladáte diskusie o zdrav. problémoch Vašej dcéry, pričom vždy uvádzate iný vek. Naviac, často krát do diskusie prispievate pod anonymom, aj pod nickom. Z toho, čo som vypozorovala je jasné, že si to @stinga všimla a upozornila na to.
Za porušenie pravidiel - kvôli podozreniu na trolla - Vám preto udeľujem ban. O odblokovanie môžete požiadať o týždeň - len v prípade, že podobné diskusie už zakladať nebudete.
Nabudúce prosím takého záležitosti nahláste, alebo nám napíšte SZ.
Ďakujem,
Kristína ![]()
A je po srande. Uvidíme za týden, kolik nových symptomů se objeví.
Stinga by měla dostat metál. A troll spadnul do jámy, kterou vykopal. ![]()
@admin děkuji, příště nahlásím, tady jsem si nebyla stále na 100% jistá, tak jsem ji zatím jen sledovala ![]()
@stinga píše:
@admin děkuji, příště nahlásím, tady jsem si nebyla stále na 100% jistá, takjsem ji zatím jen sledovala
Šmíráku…
![]()
@stinga píše:
nesnáším trolly
Nebyla to i uživatelka, která jednou byla matka, pak zase dcera. A že musí ve 13 letech umět vařit?
@topazio píše:
Nebyla to i uživatelka, která jednou byla matka, pak zase dcera. A že musí ve 13 letech umět vařit?
Nedivila bych se.
@bse.pedro píše:
A co proti mně máš…![]()
![]()
![]()
proti tobě nic, ty jsi autentický ![]()
@Ahojdamartina
Zloděj křičel: „Chyťte zloděje!“ a nějak mu to koukám nevyšlo ![]()
@stinga
A ty mě začínáš štvát tím, jak máš čistý kredit ![]()
Budeme se na tebe muset zaměřit a to by bylo, že bychom nic nenašli
![]()