Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No, já ti nevím. Já mám pocit, že tu ponižují jen sami sebe. Nebo on je někdo bere vážně? Třeba Ontar mi tu chyběl. Bohudík ho máme zase zpátky…
@Alriga
Hele, když tady začnu blejt na gaye, Romy nebo Slimáky, dostanu ban. A co jiného je to, co píšeš ty, respektive, co píšou ti pánové tvorstva? ![]()
@Janli píše:
No, já ti nevím. Já mám pocit, že tu ponižují jen sami sebe. Nebo on je někdo bere vážně? Třeba Ontar mi tu chyběl. Bohudík ho máme zase zpátky…
V co se prosím Ontar reinkarnoval? Klidně do SZ, díky moc
![]()
@Alriga Taky to moc nechápu, pánové kteří sem lezou jsou většinou zamindrakovani, normální chlap sem prostě nepoleze a nebude tady urážet a otravovat. Prijde mi že sem píšou takové poloBozenky venku si jich nikdo moc nevšimne, takový nemasni neslání a tady vystrkují růžky a dělají zesebe chlapaky.
@Alriga píše:
Jak je možné, že admin zde stále a běžné toleruje mužské přispěvatelek typu Pavlik-morozov, pohledzdruhestrany apod, ktre zde opakovaně ponižují ženské přispěvatelky?
Toleruje jejich příspěvky, nebo ignoruje nahlášení? To jsou dvě různé věci, předpokládám, že admini nemají kapacitu na čtení všech plácanců.
@Zumpa píše:
Toleruje jejich příspěvky, nebo ignoruje nahlášení? To jsou dvě různé věci, předpokládám, že admini nemají kapacitu na čtení všech plácanců.
Ignoruje nahlášení.
@vokishka píše:
A kdo je teda ontarova. stara. To je něco k němu?
To je dáma, která velmi vtipně zareagovala na tohohle ňoumu, přejmenovala si nick a tváří se jako jeho manželka, která ho tu krotí a pacifikuje… ![]()
@Janli píše:
To je dáma, která velmi vtipně zareagovala na tohohle ňoumu, přejmenovala si nick a tváří se jako jeho manželka, která ho tu krotí a pacifikuje…
jo tak ![]()
Já to tu nechci sterilní.
Myslím, že zdravé online prostředí má mít přibližně 2,9% tolerovaných trollů.
Jak je možné, že admin zde stále a běžné toleruje mužské přispěvatelek typu Pavlik-morozov, pohledzdruhestrany apod, ktre zde opakovaně ponižují ženské přispěvatelky?