Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak není třeba mazat, stačí, když tu nepolezeš, když se ti tu nelíbí.
@vokishka píše:
Tak není třeba mazat, stačí, když tu nepolezeš, když se ti tu nelíbí.
Tak přesně tohle měla asi zakladatelka na mysli…
@Adriana Terezka myslím že můžeš napsat adminum.
Ju už to tady není jako dřív. Kdysi tady byli maminky a teď tady jsou převážně nejchytřejší lidé na světě ![]()
Tak mazat profil se 7 příspěvky je celkem k ničemu. Vždyť sem nemusíš chodit.
@MaM píše:
Tak přesně tohle měla asi zakladatelka na mysli…
A co je na tom špatného. Když se mi někde nelíbí, tak tam nejdu. A co z toho, že má profil se sedmi příspěvkama, tak ho prostě nebude používat, ne. Než zakládat kvůli tomu demonstrativně diskuzi, abych ukázala, že já jsem ta správná a všichni ostatní mi ubližují.
@Adriana Terezka píše:
Ahoj chci se zeptat jak mám smazat registraci? Vidím že e. Mimino je spíš na kritizovani, než na rady.. 🤨
no neni to o kritice, spis sem chodi cim dal hloupejsi lidi a zakladaji nesmyslne diskuse… myslis, ze uzivatelky ti ho mohou smazat?
nebo proc tady ta demonstrativni diskuse?… chytre devce by napsalo adminum a nezakladalo by diskusi o h.o.vnu ![]()
Zakladatelce se nedivím a dokonce jsem přesvědčena, že si může svůj profil nechat smazat i kdyby napsala jen jediný příspěvek. Je to její volba. Ale pro mnohé to bude příležitost k trollování a napadání, to je už místní kolorit.
@MartinaCV píše:
Zakladatelce se nedivím a dokonce jsem přesvědčena, že si může svůj profil nechat smazat i kdyby napsala jen jediný příspěvek. Je to její volba. Ale pro mnohé to bude příležitost k trollování a napadání, to je už místní kolorit.
mozna kolorit, mozna se devce zamysli, a priste bude chytrejsi - hned v uvodu diskusi je Kategorie - Dotazy pro adminy. Dle meho autorka chtela akorat zaprudit a strhnout debatu ci cekala, ze ji ostani budou premlouvat, kdyz to uverejnila do kategorie Stejna situace… Nebo si fakt myslela, ze ji tu mistni uzivatelky profil zrusi?
snad i polointeligentni clovek by napsal sz admince a nezakladal kvuli tomu nejakou diskusi
@markytka3 píše:
mozna kolorit, mozna se devce zamysli, a priste bude chytrejsi - hned v uvodu diskusi je Kategorie - Dotazy pro adminy. Dle meho autorka chtela akorat zaprudit a strhnout debatu ci cekala, ze ji ostani budou premlouvat, kdyz to uverejnila do kategorie Stejna situace… Nebo si fakt myslela, ze ji tu mistni uzivatelky profil zrusi?snad i polointeligentni clovek by napsal sz admince a nezakladal kvuli tomu nejakou diskusi
Amen. A nebo mokrej hadr.
Potřebuju se zeptat na jednu věc a musím proto někde něco 10× okomentovat 🙈 připadám si jak otrava ![]()
Ahoj chci se zeptat jak mám smazat registraci? Vidím že e. Mimino je spíš na kritizovani, než na rady.. 🤨