Profil smazání

Adriana Terezka
28.10.20 17:37

Profil smazání

Ahoj chci se zeptat jak mám smazat registraci? Vidím že e. Mimino je spíš na kritizovani, než na rady.. 🤨

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65320
28.10.20 17:41

Tak není třeba mazat, stačí, když tu nepolezeš, když se ti tu nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaM
241
28.10.20 17:45
@vokishka píše:
Tak není třeba mazat, stačí, když tu nepolezeš, když se ti tu nelíbí.

Tak přesně tohle měla asi zakladatelka na mysli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2469
28.10.20 17:48

@Adriana Terezka myslím že můžeš napsat adminum. :kytka: :hug: Ju už to tady není jako dřív. Kdysi tady byli maminky a teď tady jsou převážně nejchytřejší lidé na světě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15184
28.10.20 17:49

Tak mazat profil se 7 příspěvky je celkem k ničemu. Vždyť sem nemusíš chodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65320
28.10.20 17:50
@MaM píše:
Tak přesně tohle měla asi zakladatelka na mysli…

A co je na tom špatného. Když se mi někde nelíbí, tak tam nejdu. A co z toho, že má profil se sedmi příspěvkama, tak ho prostě nebude používat, ne. Než zakládat kvůli tomu demonstrativně diskuzi, abych ukázala, že já jsem ta správná a všichni ostatní mi ubližují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
28.10.20 17:55

@Adriana Terezka napis adminum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
28.10.20 18:37
@Adriana Terezka píše:
Ahoj chci se zeptat jak mám smazat registraci? Vidím že e. Mimino je spíš na kritizovani, než na rady.. 🤨

no neni to o kritice, spis sem chodi cim dal hloupejsi lidi a zakladaji nesmyslne diskuse… myslis, ze uzivatelky ti ho mohou smazat? :lol: nebo proc tady ta demonstrativni diskuse?… chytre devce by napsalo adminum a nezakladalo by diskusi o h.o.vnu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
28.10.20 18:48

Zakladatelce se nedivím a dokonce jsem přesvědčena, že si může svůj profil nechat smazat i kdyby napsala jen jediný příspěvek. Je to její volba. Ale pro mnohé to bude příležitost k trollování a napadání, to je už místní kolorit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
28.10.20 18:52
@MartinaCV píše:
Zakladatelce se nedivím a dokonce jsem přesvědčena, že si může svůj profil nechat smazat i kdyby napsala jen jediný příspěvek. Je to její volba. Ale pro mnohé to bude příležitost k trollování a napadání, to je už místní kolorit.

mozna kolorit, mozna se devce zamysli, a priste bude chytrejsi - hned v uvodu diskusi je Kategorie - Dotazy pro adminy. Dle meho autorka chtela akorat zaprudit a strhnout debatu ci cekala, ze ji ostani budou premlouvat, kdyz to uverejnila do kategorie Stejna situace… Nebo si fakt myslela, ze ji tu mistni uzivatelky profil zrusi? :nevim: snad i polointeligentni clovek by napsal sz admince a nezakladal kvuli tomu nejakou diskusi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
28.10.20 19:02
@markytka3 píše:
mozna kolorit, mozna se devce zamysli, a priste bude chytrejsi - hned v uvodu diskusi je Kategorie - Dotazy pro adminy. Dle meho autorka chtela akorat zaprudit a strhnout debatu ci cekala, ze ji ostani budou premlouvat, kdyz to uverejnila do kategorie Stejna situace… Nebo si fakt myslela, ze ji tu mistni uzivatelky profil zrusi? :nevim: snad i polointeligentni clovek by napsal sz admince a nezakladal kvuli tomu nejakou diskusi

Amen. A nebo mokrej hadr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
4.11.20 11:13

Potřebuju se zeptat na jednu věc a musím proto někde něco 10× okomentovat 🙈 připadám si jak otrava :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
8.11.20 19:57

Náhodou tady je spousta lidí ještě zdvořilých a pomůžou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová