Vánoční kolotoč 2020

Anonymní
5.10.20 11:17

Vánoční kolotoč 2020

Tak kdypak se nam rozjede letosni vanocni kolotoc? Vanoce se bliiizi nejak rychle. :D
Uz se tesim :dance: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
311
5.10.20 11:32

Taky už se letos těším :andel: :D hlavně mě nedávno dost rozesmála představa, jak chodí čert, anděl a mikuláš s rouškami… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
671
5.10.20 11:36

@Kecyvkleci No to bude ještě vtipné! tři králové také v roušce :potlesk: :potlesk: Už se moc těším :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
5.10.20 11:46

Zrovna včera jsme s mamkou říkaly, že zase s tím šílenstvím začali nějak brzy. :D Mám moc ráda Vánoce, ale je pravda, že hodně eliminuji ten typický shon a nervy. Jedeme více na pohodu a klid :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
5.10.20 11:55

Pocitam, ze koncem rijna nebo zacatkem listopadu. Jeste je brzo. Admini se ozvou, az prijde cas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
5.10.20 12:04

Už několik let jsem rozhodnutá se Vánoci nestresovat a už vůbec žádné shony, jen si užít tu atmosféru kolem, zajít si třeba na vánoční trhy na svařák nebo punč, zajít si do lesa ozdobit zvířátkům stromeček mrkvičkama, doufám, že letošní Vánoce by mohlo i trochu sněžit. Letos jsem to upgradovala tak, že dárky jsem už postupně nakoupila a cukroví začnu péct na začátku prosince jen ten klasický základ, bez kterého to nejde ( rohlíčky linecký atp.) a jako zbytek se pořídí sušené ovoce a oříšky, ať jsou tam hlavně i nějaké zdravé komponenty. My toho sladkého stejně moc nejíme, někteří by ani neměli, pak to akorát trčí v mražáku. Vánoční úklid taky neřeším, protože poctivě pucujeme dům v průběhu celého roku. Akorát tentokrát nevím, jak ošéfovat vánoční stromeček. Máme teď nového kocourka, je to celkem divoch, nejraději má hru na shazování věcí z výšek. Dříve jsme žádnou kočku neměli, jenom psa a ten si stromečku moc nevšímá, což u kocoura asi moc neprojde. Hlavně jestli ti dva budou zase pořádat svoje každodenní býčí zápasy Máte někdo zkušenost? :-D Asi ozdobíme stromek na zahradě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
5.10.20 12:16

Tak my letos poprvé ve třech. Takže můj plán zní jasně, žádné běhání po obchoďáku za dárky. Vse co půjde pořídit s předstihem přes net, začátkem prosince nějaké to cukroví na stůl, aby bylo. A jinak pohodička u pohádek a prckem u stromečku. Letošní vánoce pro mě budou výjimečné :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
5.10.20 12:20
@Mark999 píše:
Tak my letos poprvé ve třech. Takže můj plán zní jasně, žádné běhání po obchoďáku za dárky. Vse co půjde pořídit s předstihem přes net, začátkem prosince nějaké to cukroví na stůl, aby bylo. A jinak pohodička u pohádek a prckem u stromečku. Letošní vánoce pro mě budou výjimečné :srdce: :kytka:

Jejda, to je hezký :srdce: To jste si vlastně nadělili vánoční dárek ze všech nejkrásnější. To budou určitě krásný Vánoce…ty úplně nej :kytka: Gratuluju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77078
5.10.20 12:24

@NEITIRI my vždy máme jednu, teď už 5 let dvě kočky - nějakým zázrakem nikdy stromeček neshodily, ale pozor jestli na stromek dáváte takové ty stříbrné lamely, to kocouři rádi lovili a pojídali, mají z toho průjem a citlivé povahy prominou - občas kocourovi ty lamely trčely ze zadečku - navíc prý je to velmi nebezpečné, že se to kočce může namotat na střevo, zauzlit a pak to končí velmi drahou operací

• a jinak - myslím, že na vánoční trhy se letos těšit nemusíme
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
829
5.10.20 12:48

Kolotoč neznám :)

• dárky objednávám z 95% přes internet
  • cukroví si nechávám péct
  • upeču akorát vánočku a uvařím jídlo
  • uklízím průběžně
  • předpokládám, že trhy zruší nebo omezí

tak jakýpak kolotoč :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
5.10.20 13:05
@bublifucekk píše:
Kolotoč neznám :)
  • dárky objednávám z 95% přes internet
  • cukroví si nechávám péct
  • upeču akorát vánočku a uvařím jídlo
  • uklízím průběžně
  • předpokládám, že trhy zruší nebo omezí
tak jakýpak kolotoč :mrgreen:

Vánoční kolotoč je akce emimina s posíláním dárku vylosované osobě stejně jako jiná pošle tobě (v rámci přihlášenách) ;) nejde o kolotoč jako shon :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
829
5.10.20 13:14

@Prejmenovana ajooo, já pročítala jen ty poslední komentáře, tak jsem to blbě pochopila :D tak vím zas něco nového, děkuji za upozornění :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
5.10.20 13:54
@bublifucekk píše:
@Prejmenovana ajooo, já pročítala jen ty poslední komentáře, tak jsem to blbě pochopila :D tak vím zas něco nového, děkuji za upozornění :kytka:

taky jsem to blbě pochopila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
5.10.20 16:34

Taky se těším, miluji překvapení. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
5.10.20 21:48