Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky už se letos těším
hlavně mě nedávno dost rozesmála představa, jak chodí čert, anděl a mikuláš s rouškami… ![]()
@Kecyvkleci No to bude ještě vtipné! tři králové také v roušce
Už se moc těším ![]()
Zrovna včera jsme s mamkou říkaly, že zase s tím šílenstvím začali nějak brzy.
Mám moc ráda Vánoce, ale je pravda, že hodně eliminuji ten typický shon a nervy. Jedeme více na pohodu a klid ![]()
Pocitam, ze koncem rijna nebo zacatkem listopadu. Jeste je brzo. Admini se ozvou, az prijde cas.
Už několik let jsem rozhodnutá se Vánoci nestresovat a už vůbec žádné shony, jen si užít tu atmosféru kolem, zajít si třeba na vánoční trhy na svařák nebo punč, zajít si do lesa ozdobit zvířátkům stromeček mrkvičkama, doufám, že letošní Vánoce by mohlo i trochu sněžit. Letos jsem to upgradovala tak, že dárky jsem už postupně nakoupila a cukroví začnu péct na začátku prosince jen ten klasický základ, bez kterého to nejde ( rohlíčky linecký atp.) a jako zbytek se pořídí sušené ovoce a oříšky, ať jsou tam hlavně i nějaké zdravé komponenty. My toho sladkého stejně moc nejíme, někteří by ani neměli, pak to akorát trčí v mražáku. Vánoční úklid taky neřeším, protože poctivě pucujeme dům v průběhu celého roku. Akorát tentokrát nevím, jak ošéfovat vánoční stromeček. Máme teď nového kocourka, je to celkem divoch, nejraději má hru na shazování věcí z výšek. Dříve jsme žádnou kočku neměli, jenom psa a ten si stromečku moc nevšímá, což u kocoura asi moc neprojde. Hlavně jestli ti dva budou zase pořádat svoje každodenní býčí zápasy Máte někdo zkušenost?
Asi ozdobíme stromek na zahradě.
Tak my letos poprvé ve třech. Takže můj plán zní jasně, žádné běhání po obchoďáku za dárky. Vse co půjde pořídit s předstihem přes net, začátkem prosince nějaké to cukroví na stůl, aby bylo. A jinak pohodička u pohádek a prckem u stromečku. Letošní vánoce pro mě budou výjimečné
![]()
@Mark999 píše:
Tak my letos poprvé ve třech. Takže můj plán zní jasně, žádné běhání po obchoďáku za dárky. Vse co půjde pořídit s předstihem přes net, začátkem prosince nějaké to cukroví na stůl, aby bylo. A jinak pohodička u pohádek a prckem u stromečku. Letošní vánoce pro mě budou výjimečné![]()
Jejda, to je hezký
To jste si vlastně nadělili vánoční dárek ze všech nejkrásnější. To budou určitě krásný Vánoce…ty úplně nej
Gratuluju.
@NEITIRI my vždy máme jednu, teď už 5 let dvě kočky - nějakým zázrakem nikdy stromeček neshodily, ale pozor jestli na stromek dáváte takové ty stříbrné lamely, to kocouři rádi lovili a pojídali, mají z toho průjem a citlivé povahy prominou - občas kocourovi ty lamely trčely ze zadečku - navíc prý je to velmi nebezpečné, že se to kočce může namotat na střevo, zauzlit a pak to končí velmi drahou operací
Kolotoč neznám ![]()
tak jakýpak kolotoč ![]()
@bublifucekk píše:
Kolotoč neznám![]()
tak jakýpak kolotoč
- dárky objednávám z 95% přes internet
- cukroví si nechávám péct
- upeču akorát vánočku a uvařím jídlo
- uklízím průběžně
- předpokládám, že trhy zruší nebo omezí
Vánoční kolotoč je akce emimina s posíláním dárku vylosované osobě stejně jako jiná pošle tobě (v rámci přihlášenách)
nejde o kolotoč jako shon ![]()
@Prejmenovana ajooo, já pročítala jen ty poslední komentáře, tak jsem to blbě pochopila
tak vím zas něco nového, děkuji za upozornění ![]()
@bublifucekk píše:
@Prejmenovana ajooo, já pročítala jen ty poslední komentáře, tak jsem to blbě pochopilatak vím zas něco nového, děkuji za upozornění
taky jsem to blbě pochopila ![]()
Tak kdypak se nam rozjede letosni vanocni kolotoc? Vanoce se bliiizi nejak rychle.

Uz se tesim