Ignore uživatelů

81481
21.10.20 09:18

Ignore uživatelů

Moc prosím, nešelby zřídit ignore list nicků pro každého uživatele?
Myslím, že by to hodně pomohlo zklidnit emoce v některých diskuzích.
Admini evidentě nezvládaj ( a není se čemu divit), diskuze korigovat. A opravdu mám zkušenost, že v některých diskuzíích jsou nicky, které pro mne nejsou žádným přínosem věcným, jen zkrátka vyvolávají flame. Proč každému uživateli neumožnit tyto nicky prostě ignorovat, jejich příspěvky nezobrazovat a nastolit klid.
Dík za zvážení
PRO VŠECHNY ÚČASTNÍKY DISKUZE - PROSÍM, NEROZEBÍREJTE TU JEDNOTLIVÉ NICKY, ANI PŘÍMO, ANI NEPŘÍMO. ŘEŠTE SI TO PŘES SZ. ZDE JEN VYJÁDŘENÍ, ZDA JSTE PRO NEBO NE. DÍK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14110
21.10.20 09:22

Ja jsem pro. Funkce by to byla uzitecna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
21.10.20 09:25

Na nyxu tohle šlo už dávno. Taky po ignorovátku toužím. Už dlouho. Tedy se za něj taky přimlouvám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
21.10.20 09:25

Každý si může svobodně vybrat na koho bude reagovat a když nemá zájem v diskuzi pokračovat, tak může kdykoliv přestat reagovat. Navíc mi to přijde stejně zbytečné jako blokace na Facebooku. Když bude dotyčný chtít, tak si udělá nový profil nebo bude dotyčného sledovat pomocí někoho jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1207
21.10.20 09:27

Já myslím, že už to tu někdo několikrát navrhoval. Za mne ne, ztrácel by se kontext. Možná kdyby to ty ignorované neskrylo, ale jen nějak označilo, aby člověk nemusel studovat nick, ale viděl na první dobrou, že nemá smysl to číst, ale kdyby pak viděl, že někdo na něco reaguje, tak by se mohl vrátit a mrknout, co tam bylo za perlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
21.10.20 09:31

Jakože se ti nezobrazí příspěvek do diskuze od daného nicku? Já jsem proti. Když pominu to, že nikdo nemusí reagovat na příspěvek, který se mu nelíbí, tak hlavní problém vidím v tom, že v těch diskuzích bude chaos. Nejen, že se ti nezobrazí daný příspěvek, ale aby to mělo smysl, pak by se ti nesměly zobrazovat ani citace ostatních uživatelů a jejich odpovědi. Pak by se pravidelně stávalo, že by ti utíkaly informace, které doplňují úvodní příspěvek, ty by jsi ztratila nit, reagovala by jsi na původní příspěvek, na to by ti ostatní psali, že jsi už mimo téma a nakonec by z toho byl takovej guláš, že by to všechny otrávilo. Pokud někdo není schopen ukočírovat svoje reakce a nehroutit se z cizích příspěvků (byť někdy debilních) tak je lepší, aby se diskuzím na internetu vyhnul a nehledal virtuálni pásku na oči a náhubky pro diskutující.

• Citovat
  • Upravit
2436
21.10.20 09:31

Já jsem taky pro. Kolikrát zajímavá diskuse a pro mne nesmyslně natažená bláboly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
21.10.20 09:34

Ne, pokud mi někdo vadí, preckocim a nečtu a uz vubec nereaguji. Jednoduchý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37139
21.10.20 09:34

Me to prijde jako blbost, ano ignorovat člověka aby me nemohl kontaktovat pres soukromou zpravu ok, ale v diskuzi je to blbe. Pak nevíš na co kdo reaguje, bude dochazet k omylum, vytržení z kontextu… nikdo te prece nenuti tu sedet a cist kazdou reakci a na kazdou odpovidat :nevim: tak si udelej ignor ve sve hlave a proste co se ti nelíbí, tak delej, ze to tam neni 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15184
21.10.20 09:35

Jsem proti. Nikdo nikoho nenutí číst nazory lidi, kteří mě nezajímají a nebo na ně reagovat. A když diskutuji, tak snad počítám i s jinýmy názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aquarian
21.10.20 09:36

Jo, bylo by to velmi osvěžující.

Stačila by i maličkost nechat si to zobrazovat stejnou barvou písma jako podklad - kdo by potřeboval aktuálně mrknout kvůli kontextu, mohl by si to zobrazit označením.

• Citovat
  • Upravit
6439
21.10.20 09:40

Co je? Ženský jsou nesvéprávný, si neumějí přerolovat příspěvky co je nebavěj. ;) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
21.10.20 09:41

Diskuze pak ztratí celý kontext a smysl. Já to tady beru jako zábavu a negativní reakce na můj příspěvek si neberu osobně. I uživatelky se kterými nejsem na stejné vlně v jedné diskuzi mi někdy sednou v jedné diskuzi. A o tom to prostě je. Nemám tu nikoho neoblíbeného. I Olinovy blitky občas pobaví. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24932
21.10.20 09:41

Výrazně by se ztrácel kontext celé diskuse..
každý by reagoval na něco jiného..

Ale pro větší přehlednost klidně od „ignore“ nicků zobrazovat příspěvky třeba jen šedě/nevýrazně, prostě ať hned vidíš, že nemáš číst-máš přeskakovat ;)
i když to dle nicku stejně poznáš už teď ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
21.10.20 09:43
@Janli píše:
Jakože se ti nezobrazí příspěvek do diskuze od daného nicku? Já jsem proti. Když pominu to, že nikdo nemusí reagovat na příspěvek, který se mu nelíbí, tak hlavní problém vidím v tom, že v těch diskuzích bude chaos. Nejen, že se ti nezobrazí daný příspěvek, ale aby to mělo smysl, pak by se ti nesměly zobrazovat ani citace ostatních uživatelů a jejich odpovědi. Pak by se pravidelně stávalo, že by ti utíkaly informace, které doplňují úvodní příspěvek, ty by jsi ztratila nit, reagovala by jsi na původní příspěvek, na to by ti ostatní psali, že jsi už mimo téma a nakonec by z toho byl takovej guláš, že by to všechny otrávilo. Pokud někdo není schopen ukočírovat svoje reakce a nehroutit se z cizích příspěvků (byť někdy debilních) tak je lepší, aby se diskuzím na internetu vyhnul a nehledal virtuálni pásku na oči a náhubky pro diskutující.

No, ještě do nedávna bych souhlasila. Ale někde to jsou prostě desítky příspěvků. Prostě několik stran zbytečných invektiv, plků, není to pár řádek, ale dlouhé odstavce, furt roluju, roloju. Přitom jinak diskuze je fajn. Prostě by se zobrazil nic, prázdné pole. Stejně tak v citaci. Když budeš chtít, tak ignore zrušíš a uvidíš to. Je to tvoje vlba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová