Dotaz - bolest břicha

81
30.8.11 05:12

Dotaz - bolest břicha

Ahojky, chtěla jsem se jen zeptat, dnes začínáme 27tt a minulý týden v jeden den mě asi od dvanácti od večera začalo bolet na boku, vždy když jsem se obracela na druhý bok…ráno jsem skoro ani nemohla vstát, hodně mě bolelo jakoby v podbříšku a ty boky..měla jsem co dělat abych došla do práce, pak jsem si vzala půl dne volna a celé odpoledne prospala, druhý den už mě nic nebolelo..a včera zase, kolem čtvrté odpoledne zase takové bolesti a k tomu mi bylo i špatně..taky jsem měla co dělat dojít domů, šla jsem jako šnek..a doma už jsem si lehla..nevíte co by to mohlo znamenat? mám jít k doktorce? bojíme se s přítelem, aby něco nebylo miminku…k doktorce mám jít 14. září..a zítra mě čeká ten ten na cukr…tak nevím, jestli se rovnou nemám stavit u doktorky, děkuji za pomoc,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31278
30.8.11 07:17

to záleží na tobě, jak moc to bolí, jak blbě se při tom cítíš, mě bolí poslední dobou celé tělo, jsem vlastně 28TT, táhne mi břicho, otáčení v posteli začíná být za trest, dlouhé trasy pěšky prodýchávám, protože mi píchá v boku, spím 12 hodin denně…
a od včerejška mě bolí jakoby zespoda stydká kost - kdybych nevěděla, že je to blbost,tak to cítím, jako bych měla výjmečně kvalitně „prošukanou“ noc :mrgreen:
zřejmě se mi prostě rozšiřuje pánev…

obávám se niki, že sme prostě „jen těhotné“ :wink: ale jako jestli ti ta bolest přijde až moc, tak k doktorce můžeš jít vždycky, nikdy by tě neměla vyhnat, že si vymejšlíš blbosti, maximálně tě uklidní, že je to ok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
softvelvet
30.8.11 07:38

Já bych k doktorce určitě zašla, abych měla klid. Pak napiš, co to bylo. Já jsem takové bolesti neměla.

• Citovat
  • Upravit
166
30.8.11 09:18

Pro jistotu bych zašla.Hlavně kvůli svým nervům.Je možné,že tě už do konce těhotenství nechá na neschopence.Ono pobolívání by mělo být OK,ale silnější opakující se bolest může být na pováženou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
30.8.11 14:00

ahojky, já jsem 32tt a mám taky takovou zvláštní bolest, většinou večer když už ležim v posteli tak mě začně na boku i křeč nebo tak strašná bolest že se nemůžu ani otočit a musim počkat až to odezní nebo to nějak zaspat a taky nevím, k doktorce jdu 8.září tak tam taky nechci moc dřív abys si nemyslela že plašim nebo nevim ale už to je i přes den i bříško pobolívá, já si myslím že jsou to ty poslíčci (tet čekám první mimčo) ale taky se bojím no aby bylo vše ok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14475
30.8.11 14:06

Holky, mě v poslední době bolí snad všechno a pořád :mrgreen: Ale vážně, pokud máš pochybnosti, zajdi si k MUDr nebo své problémy alespoň telefonicky konzultuj. Pravděpodobně to bude růst dělohy či rozšiřování pánve, ale pro ten klid v duši.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
softvelvet
30.8.11 16:43
Čekatelka píše:
holcina20 píše:
ahojky, já jsem 32tt a mám taky takovou zvláštní bolest, většinou večer když už ležim v posteli tak mě začně na boku i křeč nebo tak strašná bolest že se nemůžu ani otočit a musim počkat až to odezní nebo to nějak zaspat a taky nevím, k doktorce jdu 8.září tak tam taky nechci moc dřív abys si nemyslela že plašim nebo nevim ale už to je i přes den i bříško pobolívá, já si myslím že jsou to ty poslíčci (tet čekám první mimčo) ale taky se bojím no aby bylo vše ok…

Já bych teda vůbec nekoukala na to, co si doktorka bude myslet, od toho ty doktoři tu jsou, ne? Já být na tvém místě, tak jsem u doktora jak na koni :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1127
30.8.11 21:58

softvelvet: no budou to ty posly určo :mrgreen: když to bude horší tak pujdu jinač radši počkám snad mě ten muj instinkt neklame :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kiki_L
1.9.11 10:45

ahojky, jsem 17tt a 2 dny jsem měla podobné problémy jak popisuješ, taky mě bolelo šíleně na boku, ustálo to jen když jsem se nehýbala, tak jsme včera zajeli s přítelem na pohotovost,protože se to nedalo vydržet a doktoři na gyn. pohotovosti mi řekli že je to zácpa. Takže hodně pít, zeleninu , vlákninu… :D tak jsem ráda že to je „jen“ ta zácpa! :)

• Citovat
  • Upravit
1127
1.9.11 14:36

ahoji no zácpa mě trápí to jo ale že by to vždycky v´bylo jen tím? a já se snažím pít dost, jím zeleninu, švestky ale nic moc. můžu použít na zácpu nějaký přípravek z lékárny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí