Příšerná bolest zad - porod?

298
30.8.11 00:21

Příšerná bolest zad - Porod ??

Ahoj holky,sice mi asi nikdo teďneodpoví, všichni spíte,al mám dotaz spíš na holky po porodu.
Dneska jsem byla u Dr a na pásech, kde mi řekli, že už se něco děje,tvrdlo mi pravidelně břicho(i když jsem to vůbec necítila)ale čípek mám na 2cm a do špičky či co…Nebyli mi ale schopni říct jak dlouho ještě do porodu,tak nic. Teď večer mně ale příšerně chytly záda ale jakoby spíš pravý bok, než střed zad.Trochu i břicho. Ani sprcha nepomohla, strašně to bolí a nemůžu kvůli tomu ani spát. a prcek(i když v noci většinou spí) tak mi tam řádí.
Nevím co dělat, jestli jet do porodnice nebo do sebe hodit nějaké prášky, ale nevím co vůbec můžu…
Poraďte někdo, pokud jste i tak pozdě přítomny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1349
30.8.11 00:28

Ahoj,zkus si ještě dát horkou vanu a pak si na chvilku odpočinout.Když to nepřejde a bolest bude stejná,mohl by to být začínající porod,ale s odjezdem do porodnice bych zatím počkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
30.8.11 00:59

Ač jsem vysoká, tak na bolesti zad jsem nikdy netrpěla. A to ani během těhotenství, ani při porodu, ani po něm… :nevim:

Prášky na bolest asi moc nemůžeš, protože jsou to dost oblbováky a ty by k dítku asi moc neměly. Jestli je to začínající porod, těžko říct. Spíš by tě mělo bolet břicho než záda. :think: Do porodnice bych nespěchala, to by chělo nějaké kontrakce. Jinak ani při jednom porodu se mi dítko nějak extra nehemžilo a to přitom byli velký „čutálisti“.

Nicméně si vždycky do porodnice můžeš zavolat (na porodní sál) a zeptat se co s tím. I teď v noci, měli by ti to vzít - však se i před odjezdem do porodnice volá (resp. já volala) a konzultuje, zda už jet či nejet (podle příznaků). Tak bych klidně zkonzultovala i tu bolest zad a zeptala se jak na to, jestli to může být porod, tak na to, kdy vyrazit k nim, tak případně jak si ulevit…

Tak co nejvíce pohodovou noc. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
30.8.11 02:52

Ahoj, já bych do porodky jela. Sama jsem to nedávno zažila - viz můj metřík :) V 11:30 mě neuvěřitelným způsobem chytly záda, šla jsem do vany, ze které jsem málem nevylezla, přijel manža a ve 13:55 příjem v porodnici. Malá se narodila v 15:30 a jsem prvorodička.. Kdybych zůstala doma ještě chvíli, tak jsem doma taky málem porodila. A nebylo mi nic jinýho, než že mě jen bolely záda! Držím palce, aby ti to dobře dopadlo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
30.8.11 10:49

Tak jakpak jsi dopadla? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
30.8.11 11:21

Ahojte holky, děkuji moc za rady, čtu si je až teďka, protože jsem to nevydržela, bolest se stupňvala a stupňovala.Tak jsem zavolala na ten porodní sál a ti mě hned poslali k nim, přítel sice nebyl nadšený, protože ráno vstává ale jel snad 120 jak byl nervozní.
Nebudu protahovat - porod to nebyl, zjistili mi problém s pravou ledvinou, nějak se mi zvětšila, tak mi dali něco proti bolesti a antibiotika, které nevím kdy si vyzvednu, protože jsem na vesnici, kde lékárna není a přítel je v práci, ani ten blbej urolog.čaj nemám,co mi doporučili :-( . Tak teď ležím, bohužel kapky proti bolesti už nefungují tak to zachraňuju jak jde teplem. Prej to už lepší nebude, spraví se to až po porodu…
HLAVNĚ - mimisek je naprosto v pořádku a moje děloha pořád vesele tuhne, ale aspoň to nebolí.
Děkuji každopádně všem za rady :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
30.8.11 11:29

Jejda, ještěže máš porod „za pár“. Snad to nějak vydržíš… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
30.8.11 11:50

Držím palce, abys ty poslední týdny zvládla co nejlépe. Hlavně že už to máš opravdu za pár :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
30.8.11 11:52

Ahoj, nejsi už v porodnici?
To vypadá, že uže se ti rozběhl porod, tak držím palce

• Citovat
  • Upravit
36544
30.8.11 11:59

Tyyy jo.. tak ještě chvilku vydrž :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
30.8.11 12:41

Tak ted jsme si přečetla tvůj nejnovější příspěvek-nějak jsme to přehlídla…
Tak přeju at je vše ok

• Citovat
  • Upravit
10.8.16 14:14
@barvik píše:
Ahoj, já bych do porodky jela. Sama jsem to nedávno zažila - viz můj metřík :) V 11:30 mě neuvěřitelným způsobem chytly záda, šla jsem do vany, ze které jsem málem nevylezla, přijel manža a ve 13:55 příjem v porodnici. Malá se narodila v 15:30 a jsem prvorodička.. Kdybych zůstala doma ještě chvíli, tak jsem doma taky málem porodila. A nebylo mi nic jinýho, než že mě jen bolely záda! Držím palce, aby ti to dobře dopadlo :kytka:

Zdravím tě, vím, že už je to hooodně dlouho. Ale mám nejspíš stejný problém a nikde jsem nenašla radu. Jsem ve 36tt a od dnešního rána mě šíleně bolí záda, nemůžu ani sedět ani ležet, od rána mám chvilkama pocit na zvracení. Podbrišek bolí jako při MS, ale malinko. A chodím často na velkou. Tak jsem z toho nervózní a bojím se, že to může být předčasný porod :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
10.8.16 14:15

@jennifer.r.g pokud váháš, šupej do porodky.. napojí Tě na monitor a hned se uvidí, zda jsou to stahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25243
10.8.16 14:20
@martina.se píše:
@jennifer.r.g pokud váháš, šupej do porodky.. napojí Tě na monitor a hned se uvidí, zda jsou to stahy.

Křížový bolesti prý na monitoru vidět nejsou. Nebo to říkalo pár známých, kterým říkaly u porodu, že tam žádný kontrakce nejsou a přitom rodily.
Každopádně bych někam zajela - buď porodnice nebo doktor, aby zhodnotily situaci jako takovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
10.8.16 14:20

Jo muze to byt ono. Me pri a pred porodem boleli jen zada. Bricho ani trochu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie