Příšerná bolest zad - porod?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
636
10.8.16 21:22

@jennifer.r.g Nevím, zda už nejsi v porodnici, ale já to měla u starší, strašné bolesti, chodila jsem na velkou, měsíc před porodem. Pak jsem měla u porodu křížové bolesti. U mladší šílené bolesti zad, brečela jsem bolestí, porod asi za pět dní a opět to předznamenalo křížové bolesti. Bolela jen záda, do břicha mi to nešlo ani jednou. Držím palce, aby vše dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
11.8.16 07:04

Zakladatelko, dej pak vedet, jetsli to bylo ono, ale kdyz nepises tak predpokladam ze ano :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
19.6.19 11:11

Ahoj, obnovuji diskusi svou zkusenosti, mozna se nejake mamince bude hodit :). 2 dny pred terminem me rano zacaly pobolivat zada v oblasti leve ledviny, strilela do leveho boku. Bolelo to cely den ve vlnach, pravidelne kontrakce nic, obcasne tvrdnuti jako kdykoli jindy. Bala jsem se zanetu ledviny, bricho ani v krizi me nebolelo. Kdyz uz ta bolest v levem boku byla nesnesitelna, volala jsem do porodky, co to muze byt. Sestea rikala, ze to muze byt porod, ale kdyz nemam kontrakce… Ze mam pockat hodinu a uvidim, zda se nerozdeje. Bolest hrozna, tak jsem jela s tim, ze mam asi nejaky kyks v ledvine a ja pritom rodila…byla jsem uz na 5cm otevrena. Kdyz jsem byla tak na 6 -7 cm, levy bok povolil a pomalinku se rozjizdely kontrakce. Ale jeste pri 8cm jsem s manzelem sedela u stolecku, popijela kaficko a obcas neco maleho prodychala. Brutus, ktery jsem ale nezazila a to jsem rodila sve 3.dite,nastal az po pichnuti vody, po nem jsem do 45 min porodila :potlesk:
Takze i zdanlive nesouvisejici bolest zad muze znamenat, ze rodite a ani tady v diskusich ani po telefonu vam nikdo nic presneho nerekne. Takze, jakmile se objevi neco, co vas znejisti, jeďte na konzultaci :mavam: Preju vsem nekomplikovane a rychle porody a radost z miminek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí