Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj všem,
na schůzce rodičů dětí, které přijaly do školky nás paní učitelky upozornily, abychom za sebou zavíraly dveře - že ve školce v šatnách se krade…
Docela by mě zajímalo - jak to pak chodí, když tam dětem ukradnou nějaké dražší oblečení. Teď v létě je to za pár korun, ale zimní oblečení něco stojí. Jak to u vás řeší, dostane okradený od školky nějakou náhradu, případně jaký je tam limit pro tu náhradu škody.
Tenhle můj dotaz možná vyzní divně, ale docela mě to zajímá, přece to nemůžou nechávat jen tak… Děkuji za Vaše zkušenosti Miša
školka,škola je proti takovym pripadum pojistena.
Nahlasi se ztrata,sepise a pojistovna proplaci skolce a rodicum nahradu skody.
Tak aspon u nas
Ahoj.
Pokud se ve vaší školce krade (a to je teda děsný:( , řešila bych to přímo s paní učitelkou, potažmo a paní ředitelkou - zeptala bych se, co proti tomu konkrétně dělají a jak se postupuje v případě, že se vám něco ztratí…
Ahoj, v naší školce se přes zimu nechávaly kočárky ve vestibulu a mě tam ukradli deku. Obyčejnou deku, staru 4 roky za asi 100kč u IKEA. Nahlásila jsem to a školnice se ptala, jestli to chci nějak řešit a hlásit. Řekla jsem, že ne, že ta deka byla stará, že jim to jen říkám kvůli ev. ztrátě kočárků. Vůle řešit to tam byla, nicméně v době vyzvedávání ve vestibulu stejně školnice ani nikdo jiný neseděl, takže já si pak brávala kočár sebou do šatny.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.