Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj,chci se zeptat zda se něco dává učitelkám ze školky na konci školního roku?!Děkuji ![]()
verenika píše:
Ahoj,chci se zeptat zda se něco dává učitelkám ze školky na konci školního roku?!Děkuji
Ahoj Vereniko, my nosíme kytičku ![]()
Jé díky, a to pro každou učitelku jednu?Má dvě tak asi jo co? ![]()
verenika píše:
Jé díky, a to pro každou učitelku jednu?Má dvě tak asi jo co?
Jo jo, tak to děláme my. A nebo jsem si říkala ještě možná čokošku, po tom ročním trápení, na nervy ![]()
Jo a jěště mě napdlo kdy jí dát?Oni mají otevřenou školku i celý červenec,ale my budem na dovče a bude tam jen 14dní.Taky nevím zd tam tyhle jeho učitelky budou.takže myslíš,že bude nejlepší dát jim to 30.6.?Jako ve škole?
To jsou dotazy co? ![]()
Shílenka píše:verenika píše:Jo jo, tak to děláme my. A nebo jsem si říkala ještě možná čokošku, po tom ročním trápení, na nervy
Jé díky, a to pro každou učitelku jednu?Má dvě tak asi jo co?
verenika píše:
Jo a jěště mě napdlo kdy jí dát?Oni mají otevřenou školku i celý červenec,ale my budem na dovče a bude tam jen 14dní.Taky nevím zd tam tyhle jeho učitelky budou.takže myslíš,že bude nejlepší dát jim to 30.6.?Jako ve škole?To jsou dotazy co?
Nooo
Asi bych jí dala 30.6. protože je fakt, že tam pak třídní úči nemusí být ![]()
Někde jsem četla podobnou diskusi a tam učitelky psaly, že hlavně ne kytky a sošky nebo něco podobného. Kam to prý mají pořád dávat. A ideální je prý to, co se může sníst
. Já bych třeba udělala nějaký balíček čaj + káva a dala jim to tak nějak dohromady.
U nás školka končila včera a dala jsem každé paní učitelce jednu kytičku, čokoláda mě vůbec nenapadla ![]()
My dávali kytky 4 a to poslední den, kdy tam byl (včera). Obdarovali jsme všechny 3 učitelky, co v naší školce jsou + školnici, která si s nima taky hraje.
Taky nás to loučení ve středu čeká, apoň jste mě inspirovaly. Kytička a nějaký balíček čoko( Rafaelo by nemuselo být špatné) to jistí.
![]()
Kytiček podle mě dostanou paní učitelky spoustu,my jsme loni koupily pro každou paní učitelku čokoládu a nezapoměly jsme ani na tu paní co vydává jídlo a tak…At si osladí život!
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.