Školka, konec roku - poradíte?

17310
26.6.10 08:25

školka,poradíte?

Ahoj,chci se zeptat zda se něco dává učitelkám ze školky na konci školního roku?!Děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2972
26.6.10 08:27
verenika píše:
Ahoj,chci se zeptat zda se něco dává učitelkám ze školky na konci školního roku?!Děkuji :mavam:

Ahoj Vereniko, my nosíme kytičku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
26.6.10 08:56

Jé díky, a to pro každou učitelku jednu?Má dvě tak asi jo co? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
26.6.10 08:59
verenika píše:
Jé díky, a to pro každou učitelku jednu?Má dvě tak asi jo co? :mrgreen:

Jo jo, tak to děláme my. A nebo jsem si říkala ještě možná čokošku, po tom ročním trápení, na nervy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310

Jo a jěště mě napdlo kdy jí dát?Oni mají otevřenou školku i celý červenec,ale my budem na dovče a bude tam jen 14dní.Taky nevím zd tam tyhle jeho učitelky budou.takže myslíš,že bude nejlepší dát jim to 30.6.?Jako ve škole?

To jsou dotazy co? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
Shílenka píše:
verenika píše:
Jé díky, a to pro každou učitelku jednu?Má dvě tak asi jo co? :mrgreen:
Jo jo, tak to děláme my. A nebo jsem si říkala ještě možná čokošku, po tom ročním trápení, na nervy :mrgreen:
:palec: Taky dobrej nápad :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
26.6.10 09:02
verenika píše:
Jo a jěště mě napdlo kdy jí dát?Oni mají otevřenou školku i celý červenec,ale my budem na dovče a bude tam jen 14dní.Taky nevím zd tam tyhle jeho učitelky budou.takže myslíš,že bude nejlepší dát jim to 30.6.?Jako ve škole?To jsou dotazy co? :mrgreen:

Nooo :think: Asi bych jí dala 30.6. protože je fakt, že tam pak třídní úči nemusí být :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
26.6.10 09:18

kytičky ne :mrgreen: čoko je lepší :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
ave
837
26.6.10 10:30

Někde jsem četla podobnou diskusi a tam učitelky psaly, že hlavně ne kytky a sošky nebo něco podobného. Kam to prý mají pořád dávat. A ideální je prý to, co se může sníst :-) . Já bych třeba udělala nějaký balíček čaj + káva a dala jim to tak nějak dohromady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
26.6.10 12:00

My koupili každý lahev dobrýho vína. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58837
26.6.10 12:47

U nás školka končila včera a dala jsem každé paní učitelce jednu kytičku, čokoláda mě vůbec nenapadla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
26.6.10 13:07

My dávali kytky 4 a to poslední den, kdy tam byl (včera). Obdarovali jsme všechny 3 učitelky, co v naší školce jsou + školnici, která si s nima taky hraje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
26.6.10 13:14

Taky nás to loučení ve středu čeká, apoň jste mě inspirovaly. Kytička a nějaký balíček čoko( Rafaelo by nemuselo být špatné) to jistí. :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
26.6.10 13:34

Kytiček podle mě dostanou paní učitelky spoustu,my jsme loni koupily pro každou paní učitelku čokoládu a nezapoměly jsme ani na tu paní co vydává jídlo a tak…At si osladí život!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
26.6.10 21:28

Díky všem za nápady,asi vyhraje ta čokoláda :wink: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin