Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Můžete mi prosím poradit, proč mi najednou nejdou vkládat komentáře k videím, ani nemůžu uložit videa do složky k oblíbeným videím nebo dát palec nahoru(líbí se).Nejsou tam nějaké změny? Děkuju.
Zkus se odhlásit a znova přihlásit. Pokud to pořád nepůjde, obrátila bych se na technickou podporu.
Prosím pomůžete mi nejde mi po registraci komentovat videa likevat můžu odebírat také ale komentovat nemůžu ![]()
Mně to začlo fungovat až když jsem šla přes google, jinak mi to taky nešlo ![]()
Mám ten stejný problém ale když jsem to zkusil na účtu kde mám propojený YOUTUBE s google+ tak to šlo ale já to potřebuju na tom starém!!! ![]()
Nejde to, protože se vedení usmyslelo, že to nepůjde. Jinými slovy: Napliveš-li mi do ksichtu, musím se utřít a poděkovat. ![]()
Obnovuji diskuzi. Pod video na youtube jsem vložila komentář s odkazem na jeden článek a zobrazí se mi jen když jsem přihlášená, když přihlášená nejsem komentář tam prostě není… Neví někdo čím to prosím?
@Brokoli Už víš Jak udělat to že už budou fungovat komentáře prosím
@Anonymní píše:
Obnovuji diskuzi. Pod video na youtube jsem vložila komentář s odkazem na jeden článek a zobrazí se mi jen když jsem přihlášená, když přihlášená nejsem komentář tam prostě není… Neví někdo čím to prosím?
Ahoj už ti to jde mě ně víš jak Na to prosím?