Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
chtěla jsem se zeptat můžu být těhotná pokud jsem měla začátek poslední menstruace 2.7..Jsem 7DPO bolí mně bradavky,podbříšek ,jsem nafouklá nechut k jídlu a ms mám každých 21 dní.Nevím ani tedy kdy mám ovuaci.Do 27.6 jsem brala HA.Poté ms jsem ji už nezačala brát.
Děkuji za odpovědi
Testík jsem zkoušela dnes,ale byl negativní,ale myslím si že je to brzy ![]()
Ahoj ![]()
příznaky můžou značit i to, že příjde MS. Po HA bývá tělo dost rozhozené. Na test máš ještě dost brzy.
Zkus udělat test nejdříve za 5dní ![]()
Přeji hodně štěsí ![]()
M-a-j-a:: Ms mám dostat Až kolem 25.7 a příznaky mám už tak od 15.7.Děkuji ![]()
Zkus ještě počkat…je to brzy a opravdu po vysazení antikoncepce je tělo rozhozené…uvidíš za pár dní ![]()
dobry den,před 4 dny jsem měla se vim klukem první sex, byl bez ochrany ale neejakuloval, je možné že bych byla tehotna. take sem se dozvedela ž 3 dny pře našim sexem masturboval, je teoretick možne že by spermie přežily tak dlouho a byly by mě chopny oplodnit?? předem děkuji za odpověd
to určitě ne, pokud neejakuloval do tebe, tak to není možné. Spermie sice dokáží přežít i několik dní, ale pouze uvnitř ženy, jinak zanikají po velmi krátké chvíli.
Ahoj holky, prosím o názor. 25.2. jsem měla pohlavní styk a mimo jiné i ovulaci. Měsíc neberu HA, menzes očekávám až 12.3. Nicméně již teď jsem unavená a už dva dny mám bolesti v prsou (pnutí, pálení a citlivé bradavky), normálně to nemívám. Myslíte, že můžu být těhu a kdy udělat test? Nesnáším nejistotu
Díky za reakce