Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
a jak píše Gejby, já taky žádnou vadu nenašla, perfektně se skládá, je lehký, dobře ovladatelný, taky hezký, což je pro nás ženy důležité:-) rozhodně bych ho doporučila,ale jak říkám, my ho kupovali na starší dítě, předtím jsme měli jiný kočárek, tak to nějak nedokážu posoudit
My ho pořizovali, když byl Tadeáškovi rok a to měl v roce už 12kg a teď má 14,5 a je mu 20měsíců…Kočárek nám pěkně slouží..Do města by sám nedošel a občas si v něm i usne a když jde sám, tak kočárek se krásně vede jednou rukou a můžu si mít dole nákup…Jestli jsi někde kolem Přelouče, pán je tam má na skladě, tak si tam zajeď a manžel ať si ho zkusí, kvůli své výšce.....
tak my měli v roce 9,5kg, možná proto mi přišlo pro 9-ti měsíční dítko brzy dávat do tohoto kočárku, ale myslím, že názor Gejby je pro tebe super, protože máš porovnání, ke svému prckovi a ještě s tou rukojetí, já nejsem žádná obryně, ale když nad tím přemýšlím mám asi obecně radši když je rukojeť výš..
s tou rukojetí to je opravdu individuální..Já mám 170cm a vyhovuje mi maximálně a Martinovi co má 190cm taky…Ale jak píše Karku, každý to má rád jinak:)))Chtělo by to opravdu zkusit, nebo zda jsi z Pardubice, tak ti ho půjčím na projetí:))))
Holky, jsme z děčína tady na vyzkoušení moc možností není. No, chlap má 197cm a já 172cm. Moc se mi líbí a tak přemýšlím. a je znát to, že váží 10kilo? Je opravdu lehký? Nějak to neumím posoudit. Když to porovnám s nákupem, tak je to přeci jen jinak rozložené…:-))) a máte ten s polohovací nožní opěrkou? ten právě chci a to má ten Quatro lili 2011.
Polohování nožiček nemá, ale nebylo to potřeba, taky jsem se toho obávala a v pohodě i bez poloh nožiček…Já také chodim věčně ověšená nákupem a jede se s nim pěkně…má v zádu což není vidět háček na igelitku…:)Dnes mi v něm po cestě z města spinkal, rozepla jsem mu za hlavičkou boudičku a spokojenost:)Jak říkám za tu cenu, plno vychytávek:)
já se přidávám, polohování nožiček mi vůbec nechybělo a je vážně lehkej, já jsem trošku ujetá na kočárky, tak jsem jich zkusila povícero a můžu říct, že tenhle mě naprosto nadchnul, lehoučkej, dá se v pohodě řídit i jednou rukou, když třeba srovnám s golfkama od chicca, byla jsem v šoku jak se špatně říděj, jednou rukou naprosto nemožný a obě to jde ale je to dřina, takže za mě taky ![]()
jéé holky ještě, a co terén? je to jen do města nebo zvládne ty naše otřesný chodníky…naštěstí ne všechny..
jo já s nim jezdim taky skoro všude.....o proti golfáčím jsme machři, kámošky s golfkama nedávaj vůbec terén co my s Lili.....Hlavně každá chtěla drahou nanu a teď si stěžují, že jim drncá a nikam s nim skoro nemůžou…
Prosím o radu majitelky quatra lili - moc se mi líbí tento kočárek a taky bebe beni izzy ten sem viděla na živo, lili jen na videu - můžete některá zhodnotit jestli ho máme koupit nebo jít radši do izzyho řeším hrozné dilema
lily má okýnko v boudičce, ale boudička je kratší má hezkou konstrukci a hezký barvy, ale je těžší 10kg, nemá polohování nožiček, má vetší košík
izzy nemá okýnko má prodlouženou stříšku, lepší kola, je lehčí- 8 kg, ale příjde mi trochu užší, má polohování nožiček, má menší košík
prosím o radu děkuji
Nemám teda ani jeden z těch dvou, ale koukala jsem na fotky a dle tvého popisu bych si vybrala bebe beni izzy, snad ti někdo poradí z vlastní zkušenosti ![]()
Máme Lily, a jak už jsem psala, kromě polohování nožiček super kočár..naprosto skvěle se s ním manipuluje, mě připadá lehčí než golfky které máme, složí se za vteřínu, prostě nemůžu si ho vynachválit a to jsem vystřídala při dvou dětech dost kočárů ![]()
@mer záleží, kterou vlastnost využiješ víc-já mám Izzyho, okýnko ve stříce jsem sice taky původně chtěla, zatím mi ale nějak nechybí, Izzy má opravdu super to prodloužení boudičky, z toho jsem úplně nadšená! Koš mi přijde dostatečně velký, těžko říct, jestli má lili větší-z fotek to nejde vydedukovat. Váhově budou asi nastejno-Izzy 2013 má taky kolem 10kg. Já mám dítko spinkací v kočárku, takže pro mě třeba sou polohovací nožičky velkým plus. Lili bude asi trochu širší než Izzy-já bych ještě porovnala jak jsou na tom s délkou operátka (ložné plochy), protože já mám dítko hubené, ale hooodně dlouhé, tak pro mě byl důležitější parametr délka než šířka, ale ty to můžeš mít třeba naopak ![]()