Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Quatro lili
Sedátko: d/š/h 68/35/24 cm
Izzy šířka sedáku 30 cm x hloubka 20,5 cm šířka opěráku 30 cm x délka 46 cm
podnožník 30 cm x 21,5 cm
No nevím tady mi vychází že izzy je výrazně užší a menší, malá má v roce 9,5kg takže není nejmenší ani největší
No ale přes den spíme jen v kočárku takže polohování nožiček velké plus
No jako asi vyhraje izzy, ale vzhledově se mi trochu víc libí lili, ale velká škoda že jsem neviděla na živo to mě děsně štve ale tady ho nikdo nemá ach jo
@mer záleží, co je myšleno tou délkou sedátka u Quatra-nejsem z toho nejmoudřejší
když nemá polohovací nohy, tak to asi bude zádová opěrka + sedátko (plocha, která vznikne, když se záda dají do polohy v leže
), z toho mi vychází délka zádové opěrky 44 cm, což je o 2 cm míň než u Izzyho
Na to polohování nožek jsem slyšela, že někomu to zas tak nevadí-že dítko spinká s nohama hozenýma nahoru přes madlo
je to boj s těma kočárkama, tak ať dobře vybereš ![]()
Holky nemůžete mi změřit kolik je opravdu ve skutečnosti délka té zádové opěrky u lili a taky u izzyho ty udáje viz výš mám jen z eshopu
Holky nevíte kde bych mohla v Praze vidět kočár quatro lili naživo nebo coletto aveo nějakou prodejnu-tip nemáte? díky
Gejby85, bylo by možné se s Vámi domluvit a vyzkoušet si kočárek Quatro Lili? Podle popisu se mi moc líbí a jsem ráda, že na něj slyším spokojené ohlasy. Ale i tak bych si ho ráda vyzkoušela osobně:) Pán v obchodě v Přelouči mi napsal, že tento typ skladem nemá, takže tam jsem nepochodila. A jelikož bydlím u Pardubic, tak jste mě jako poslední možnost napadla právě Vy;) Teda jestli ho ještě máte, koukám, že jste ho k vyzkoušení nabízela před rokem…
Přemýšlím o koupi tohoto kočárku, bohužel na prodejně ho nemají a váhám s objednáním přez net. Píšete, že nemá polohování nožiček, ale na netu u lonského modelu je uveden polohovatelný podnožník, tak jsem z toho jelen, jak to tedy vlastně je. Kočárek je moc krásný, jen mi přijde podle obrázku krátká zádová opěrka, třeba se mi to jen zdá. Zvažuji ještě Mon flac, ale lili se mi zdá perfektní. Chtěla bych v něm vozit malou do tří let.