Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Potřebuji poradit s výběrem kočárku do terénu, nebudeme s ním jezdit po městě(nebo jen minimálně) takže odpadá MHD a podobné problémy. Potřebujeme stabilní kočárek (i na ježdění na bruslích) na normální/lesní/polní cesty. Váha není až tak podstatná, nebudu jej nakládat sama. Zatím máme vybraný Tako Fast Rider…
mutsy urban rider jednoznacne ..
jazdime po lese a mala pri tom bez problemov spi ![]()
mozno je kusok problem ze nema brzdu a na brusle ju asi potrebujes
hm ale inak nic lepsie nepoznam ![]()
Taky bych do terénu doporučila Mutsy UR, ale na brusle asi spíš ne - nemá brzdu a i to zatáčení je takové trochu nepřirozené, pro jízdu na bruslích obzvlášť, řekla bych, že na to by bylo lepší něco, čemu se otáčejí přední kola… ![]()
mutsy urban rider…
vyzkouseno v lese…na bruslich..na horach…vsude prosel ![]()
bumbinka píše:
Taky bych do terénu doporučila Mutsy UR, ale na brusle asi spíš ne - nemá brzdu a i to zatáčení je takové trochu nepřirozené, pro jízdu na bruslích obzvlášť, řekla bych, že na to by bylo lepší něco, čemu se otáčejí přední kola…
ja na brusle kdyz sem mela kocar s otocnyma mela stejne zaaretovano aby jel rovne ![]()
Na brusle jezdím s croozerem, je stabilní, má nízko těžiště. Minulý týden jsem uklouzla bruslí na písku a udržel mě, s kočárem bych už ležela. S kočárky jsem to zkoušela se svým i kamarádek a když už někdo musí jezdit s kočárkem, jednoznačně doporučuju čtyřkolku s pevně uchycenými, velkými nafukovacími koly. Aretace je špatně, jak u 4, tak u 3 kolek. Trojkolky jsou na in-linech vratké, jak potkáš zatáčku (z kopečku nejvíc) nebo jen lehce škobrtneš, má tendenci se převrátit. Viděla jsem i pár pádů s kočárky a to byl poslední impuls, že dítě jedině do vozíku(croozera). Navíc můžem i na kolo.
Háta_x píše:
Na brusle jezdím s croozerem, je stabilní, má nízko těžiště. Minulý týden jsem uklouzla bruslí na písku a udržel mě, s kočárem bych už ležela. S kočárky jsem to zkoušela se svým i kamarádek a když už někdo musí jezdit s kočárkem, jednoznačně doporučuju čtyřkolku s pevně uchycenými, velkými nafukovacími koly. Aretace je špatně, jak u 4, tak u 3 kolek. Trojkolky jsou na in-linech vratké, jak potkáš zatáčku (z kopečku nejvíc) nebo jen lehce škobrtneš, má tendenci se převrátit. Viděla jsem i pár pádů s kočárky a to byl poslední impuls, že dítě jedině do vozíku(croozera). Navíc můžem i na kolo.
Jj, taky máme vozík za kolo (chariot) a i když mi Mutsy UR připadá spíš jako tank, než jako kočárek (miluju ho
), tak stabilita a bezpečnost uchycení dítěte při případném pádu nebo kolizi s něčím je samozřejmě neporovnatelná
.
Koukam, Hata je vzdy se vsim hotova ![]()
Jezdim na bruslich s trikolkou- Jane, ma brzdu a nestalo se mi, ze by se prevracela a byla nestabillni.
Kolikrat kolo nemam zaaretovane.
Pokud bruslit umis, a nejezdis jak blazen, tak bys mela zvladnou kazdy kocarek- nepocitam golfky
Taky zalezi, jak je upravena draha na nliny- jaky teren, jak moc zatacky a podobne. Pokud je to rovna streka- tak je to uplna lahoda- zatacky uz chteji vetsi zrucnost- co se tyce ovladani kocarku zaaretovaneho.
Zda 3 nebo 4 kolku, je uz na tobe. ![]()
Katko, jakékoli mé počínání musí být pro dítě v první řadě bezpečné. Proto jednoznačně vozík. Jezdím na bruslích už hodně let, jezdíme i štreky na Šumavě a tak a viděla jsem pár pádů kočárků. Věř mi, že to není hezký pohled na to vyklopené miminko.
Příspěvek upraven 14.02.11 v 14:36
mikit nenapiseme do mutsy aby nam zacali platit za reklamu ?? ![]()
ja ho teda odporucam kade chodim ![]()
To bruslení bude spíš jako takové vedlejší, taky uvažujeme o pořízení Croozera. Hlavně mi jde o ten terén, příteli se líbí odpružení u toho Tako Fast Rider ale zase jsem hodně četla o jejich kazivosti, a rozhodně chceme čtyřkolku…
Jednoznačně Jané !!!
Na in-liny, do terénu, na lesní cesty… jsem moc spokojená ![]()
ono mimochodem ta vaha neni jen o zvedani…Tako ma myslim skoro 20 kg…kdyz s tim pojedes v nejakym terenu a budes to muset tlacit popr nejaky kopce…taky docela zahul ![]()
lumáťa píše:
Jednoznačně Jané !!!Na in-liny, do terénu, na lesní cesty… jsem moc spokojená
tyyy jo…to bych umrela na zada takhle nizka rukojet na brusle ![]()
mikitaa píše:lumáťa píše:tyyy jo…to bych umrela na zada takhle nizka rukojet na brusle
Jednoznačně Jané !!!Na in-liny, do terénu, na lesní cesty… jsem moc spokojená