Kočárek do terénu

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
317
14.2.11 13:36

Kočárek do terénu

Potřebuji poradit s výběrem kočárku do terénu, nebudeme s ním jezdit po městě(nebo jen minimálně) takže odpadá MHD a podobné problémy. Potřebujeme stabilní kočárek (i na ježdění na bruslích) na normální/lesní/polní cesty. Váha není až tak podstatná, nebudu jej nakládat sama. Zatím máme vybraný Tako Fast Rider…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12658
14.2.11 13:46

mutsy urban rider jednoznacne ..
jazdime po lese a mala pri tom bez problemov spi :-D
mozno je kusok problem ze nema brzdu a na brusle ju asi potrebujes :-( hm ale inak nic lepsie nepoznam :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
14.2.11 13:58

Taky bych do terénu doporučila Mutsy UR, ale na brusle asi spíš ne - nemá brzdu a i to zatáčení je takové trochu nepřirozené, pro jízdu na bruslích obzvlášť, řekla bych, že na to by bylo lepší něco, čemu se otáčejí přední kola… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
14.2.11 14:05

mutsy urban rider… :wink: vyzkouseno v lese…na bruslich..na horach…vsude prosel :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
14.2.11 14:07
bumbinka píše:
Taky bych do terénu doporučila Mutsy UR, ale na brusle asi spíš ne - nemá brzdu a i to zatáčení je takové trochu nepřirozené, pro jízdu na bruslích obzvlášť, řekla bych, že na to by bylo lepší něco, čemu se otáčejí přední kola… :think:

ja na brusle kdyz sem mela kocar s otocnyma mela stejne zaaretovano aby jel rovne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
14.2.11 14:09

Na brusle jezdím s croozerem, je stabilní, má nízko těžiště. Minulý týden jsem uklouzla bruslí na písku a udržel mě, s kočárem bych už ležela. S kočárky jsem to zkoušela se svým i kamarádek a když už někdo musí jezdit s kočárkem, jednoznačně doporučuju čtyřkolku s pevně uchycenými, velkými nafukovacími koly. Aretace je špatně, jak u 4, tak u 3 kolek. Trojkolky jsou na in-linech vratké, jak potkáš zatáčku (z kopečku nejvíc) nebo jen lehce škobrtneš, má tendenci se převrátit. Viděla jsem i pár pádů s kočárky a to byl poslední impuls, že dítě jedině do vozíku(croozera). Navíc můžem i na kolo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
14.2.11 14:20
Háta_x píše:
Na brusle jezdím s croozerem, je stabilní, má nízko těžiště. Minulý týden jsem uklouzla bruslí na písku a udržel mě, s kočárem bych už ležela. S kočárky jsem to zkoušela se svým i kamarádek a když už někdo musí jezdit s kočárkem, jednoznačně doporučuju čtyřkolku s pevně uchycenými, velkými nafukovacími koly. Aretace je špatně, jak u 4, tak u 3 kolek. Trojkolky jsou na in-linech vratké, jak potkáš zatáčku (z kopečku nejvíc) nebo jen lehce škobrtneš, má tendenci se převrátit. Viděla jsem i pár pádů s kočárky a to byl poslední impuls, že dítě jedině do vozíku(croozera). Navíc můžem i na kolo.

Jj, taky máme vozík za kolo (chariot) a i když mi Mutsy UR připadá spíš jako tank, než jako kočárek (miluju ho :srdce: ), tak stabilita a bezpečnost uchycení dítěte při případném pádu nebo kolizi s něčím je samozřejmě neporovnatelná :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
14.2.11 14:21

Koukam, Hata je vzdy se vsim hotova :nevim:

Jezdim na bruslich s trikolkou- Jane, ma brzdu a nestalo se mi, ze by se prevracela a byla nestabillni.
Kolikrat kolo nemam zaaretovane.

Pokud bruslit umis, a nejezdis jak blazen, tak bys mela zvladnou kazdy kocarek- nepocitam golfky

Taky zalezi, jak je upravena draha na nliny- jaky teren, jak moc zatacky a podobne. Pokud je to rovna streka- tak je to uplna lahoda- zatacky uz chteji vetsi zrucnost- co se tyce ovladani kocarku zaaretovaneho.

Zda 3 nebo 4 kolku, je uz na tobe. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
14.2.11 14:34

Katko, jakékoli mé počínání musí být pro dítě v první řadě bezpečné. Proto jednoznačně vozík. Jezdím na bruslích už hodně let, jezdíme i štreky na Šumavě a tak a viděla jsem pár pádů kočárků. Věř mi, že to není hezký pohled na to vyklopené miminko.

Příspěvek upraven 14.02.11 v 14:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
14.2.11 14:34

mikit nenapiseme do mutsy aby nam zacali platit za reklamu ?? :-))))
ja ho teda odporucam kade chodim :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
14.2.11 14:38

To bruslení bude spíš jako takové vedlejší, taky uvažujeme o pořízení Croozera. Hlavně mi jde o ten terén, příteli se líbí odpružení u toho Tako Fast Rider ale zase jsem hodně četla o jejich kazivosti, a rozhodně chceme čtyřkolku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
14.2.11 14:43

Jednoznačně Jané !!! :palec: Na in-liny, do terénu, na lesní cesty… jsem moc spokojená :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
14.2.11 14:44

ono mimochodem ta vaha neni jen o zvedani…Tako ma myslim skoro 20 kg…kdyz s tim pojedes v nejakym terenu a budes to muset tlacit popr nejaky kopce…taky docela zahul :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
14.2.11 14:45
lumáťa píše:
Jednoznačně Jané !!! :palec: Na in-liny, do terénu, na lesní cesty… jsem moc spokojená :-D

tyyy jo…to bych umrela na zada takhle nizka rukojet na brusle :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
14.2.11 14:48
To se ti zdá ! Rukojeť je nastavitelná, je i pro 180cm maminky !!! :mavam:
mikitaa píše:
lumáťa píše:
Jednoznačně Jané !!! :palec: Na in-liny, do terénu, na lesní cesty… jsem moc spokojená :-D
tyyy jo…to bych umrela na zada takhle nizka rukojet na brusle :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4