Madlo ve tvaru řídítek u Maxi-Cosi

12.2.11 18:41

Madlo ve tvaru řídítek u Maxi-cosi

Ahoj, chtěla bych se zeptat uživatelek sporťáků Maxi-cosi Mura, jak hodnotí madlo ve tvaru řídítek. Vybírám první kočár, tak nevím co bude třeba nebo nebude, ale každopádně mi tato „anomálie“ přijde nepraktická, ať už co se týče posazování dítka, navíc pokud se třeba vzpírá, ale zejména ve věcech zimní výbavy, kdy se musí koupit origoš fusak s průstřihem mezi nohama (který mi nepřijde až tak teplý), jak k madlu dosáhne maxi-cosi nánožník nevím. Je toto madlo na obtíž? Někdo dobře hodnotí, když jde obyčejné madlo dokonce sundavat či vyklápět…tak nevím, jestli řídítka v praxi nepřekáží. Děkuji za všechny názory.

Nejdříve jsem chtěla Maxi-cosi Mura 4, teď je mi doporučována Teutonie, ale v obchodě mě teda příliš neuchvátila, od Mutsy toho nemůžu moc najít - snad teprve nové modely představí? No mam na to ještě 5 měsíců, tak snad se rozhodnu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15404
12.2.11 19:29

Ahoj já Maxi Cosi měla a jako sporťák nám absolutně nevyhovoval, ale vůbec :nevim: Byla jsem z toho zklamaná, byl to můj vysněný kočárek, ale šel do světa a teď jsem za to ráda :wink:

Ten jejich fusak opravdu není vůbec teplý, na druhou stranu, to madlo tam s fusakem mít nemusíš.

Takže já hodnotím kladně hlubokou korbu, ale sporťák jako naprosto nevyhovující (už jen kvůli té blbé boudičce).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
12.2.11 20:41

Já mám Muru 3 a z hlubokého jsem byla nadšená ale sporťák mi nevyhovuje. To madlo je opravdu příšerně nepraktické v zimě ho nemůžeme používat vůbec, protože se pod něj malá nevejde, je hodně nízko a v zimním oblečení ani náhodou, jinak ten jejich origoš fusak mám a je dobrý tak leda na podzim je opravdu málo teplý. Celá sportovní sedačka mi příjde příliš malá a dceru tam sotva narvu i když je to střízlíček nevím co bych dělala s větším dítětem :nevim: Tento kočárek určitě nedoporučuji možná do Itálie kde nemají moc zimu je vhodný ale do našich končin a ještě bez nánožníku ne :cert: a jak píše kolegyně :-) ta boudička je doslova na pěst to snad musel vymýšlet chlap nebo nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
12.2.11 21:05

Jinak Mutsy nova kolekce bude na jare (ale budou to jen nove barvy, co jsem cetla).

Mutsy: http://mutsy.libfin.cz/

• Citovat
  • Upravit
10052
13.2.11 15:09

mury jsem se po 4 měsících zbavila, a už nikdy víc:-)

když se ti dítko vzpírá tak vždycky povolí ta podložka na nohy, sporták je celkově malý, v létě hrůza, ta stříška jí před sluníčkem nezakryla ani omylem, tak bez plíny se nikam nejelo, a to madlo nezvyklý asi problémy jsem s ním neměla

takhle tam vypadala klárka v 8 měsících, jak by tam jezdila ted, nebo když by byla starší nevim

rozhodně nedoporučuji koupit, za tu cenu pořídíš lepší kočár, je sice krásnej to se musí nechat ale to je tak vše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Juvanky
8.4.11 13:57
zuzka.mamka píše:
mury jsem se po 4 měsících zbavila, a už nikdy víc:-)

když se ti dítko vzpírá tak vždycky povolí ta podložka na nohy, sporták je celkově malý, v létě hrůza, ta stříška jí před sluníčkem nezakryla ani omylem, tak bez plíny se nikam nejelo, a to madlo nezvyklý asi problémy jsem s ním neměla

takhle tam vypadala klárka v 8 měsících, jak by tam jezdila ted, nebo když by byla starší nevim

rozhodně nedoporučuji koupit, za tu cenu pořídíš lepší kočár, je sice krásnej to se musí nechat ale to je tak vše

Ahojky, a jakou jsi měla kolekci té Mury?Uvažujeme o kolekci 2011 a pořád nevím, jestli do ní jít.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4