Sháním kočárek - korba 80-85

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3.2.11 10:27

Kočárek korba 80-85

Ahoj, hledám moderní kočárek s velikostí korby od 80-85. Budu mít miminko začátkem srpna a budu korbu potřebovat co nejdéle.Protože mnohé z Vás má už zkušenosti tak se obracím na tyhle diskuze. Hledám kočárek už dlouho a nemohu najít podle velikostí :-( Tak moc prosím zkušené maminky i nastávající o radu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2613
3.2.11 10:56

ahoj, i já čekám začátkem srpna a vybrala jsem tento.
http://www.malvik.cz/…restige-2010
jen ještě čekám na březen, vyběhne nová kolekce 2011
Pěkné těhulkování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21481
3.2.11 11:07

já mám tento a klárka v něm spala ještě v roce a půl. http://www.malvik.cz/…go-Bike-2011

jen sportovní verzi jsme moc nevyužili a koupila jsem lepší golfky. bylo to horší na ovládání a potřebovala jsem něco mobilního, abych zvládla zvednout kočár i s dítětem do MHD.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
3.2.11 11:15

meduleinko - nová kolekce už je, pohleden, jsou tam trošku jiné materiály a barvy šedá a nebo hnědá navíc. Fotku najdeš v mém profilu ve fotogalerii jestli chceš kouknout :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
3.2.11 11:23

NIKITO, ještě máme čas, tak počkám co nabídne za novinky ten veletrh v Brně.
Jinak blahopřeji ke krásnému miminku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
3.2.11 11:37
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
3.2.11 11:43
meduleinka píše:
NIKITO, ještě máme čas, tak počkám co nabídne za novinky ten veletrh v Brně.
Jinak blahopřeji ke krásnému miminku :-)

děkuju, jj dobře vyber :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
3.2.11 11:49

Ahoj. Mám Firkon Verano, dceru jsem vozila v hluboké korbě ještě minulý týden. Vejde se tam pořád (a to je dlouhá spíš nadprůměrně), ale musela jsem vytáhnout už sporťák, protože z korbičky začala „vystupovat“  :lol: . Samozřejmě jsem ji tam měla s fusakem a v kombinéze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.2.11 12:02

Já budu mít určitě také dlouhé dítě. :lol: Já mám 176 a přítel přes dva metry. Tak se modlím ať je to kluk. Také se chystám na veletrh. Domů mi už došly pozvánky, tak jsem zvědavá. Podívám se co prodává teta za novinky pro miminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27002
3.2.11 12:36

Oli je narozený koncem sprna…máme firkon quatro a byt je Oliverek dlouhán tak se tam jetšě vejde nyní ve fusaku emitex korbička má uvedený rozměr 80 cm,jo a nám bylo 5 měsíců :wink: tkaže mylsímž e do jara to tma zvládneme než půjdme do sportáku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
podjana
21.2.11 11:27

Bebecar

Ahoj Nikol, já mám Bebecar oválnou korbu- cca 80 cm. Malá se narodila 26. srpna 201010 a stále má dost místa a myslím, že vydržíme min. do konce března. Navíc kočárek s podvozkem Stylo AT (natáčecí přední kola) je super do terénu, do sněhových závějí a je jeden z mála kočárků, který opravdu houpe (jako staré Liberty). Zkus mrknout na www.bebecar.cz.

• Citovat
  • Upravit
1
25.3.11 11:53

ahoj,jestli ti nevadí použitý kočárek,můžu ti nabídnout svůj…mám ho teď na aukru,pošlu ti odkaz…http://aukro.cz/kompletne-vybaveny-abc-design-3tec-2010-sleva-i1528122243.html
korbička je sice dlouhá 75cm,ale mi v ní odjezdili půl roku a ještě by nám vydžela akorát synáček se mi začal posazovat,tak jsme vyměnili za sportovní nástavbu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
25.3.11 11:56

Ten Dorjan Prestige, má takovou ještě nástavbu na sporťák, která udělá jakoby dlouhou korbičku, tak to omrkni:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí