Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
http://www.baby-centrum.cz/…-mark-3.html?…
mate nekdo zkusenosti stimto kocarkem? chtela bych pro prcka az zacne jaro, matej je trochu vetsi mimi, jak velke mimi se vam tam veslo? bohuzel nemam pobliz prodejnu kde by se to dalo ozkouset, dekuji
Ahoj, ja teda trojkolkam moc nefandim, mela jsem ho kdyz byla dcera mala a bylo to o nervy…nestabilni kdyz chtel clovek vyjet na obrubnik, do terenu uz vubec. Oni sice hezky vypadaji, ale v realu, teda alespon pro me, kocar na nic. pouze muj nazor ![]()
Taky se mi líbil a už jsem ho skoro objednala, než jsem si k němu v obchodě stoupla. Není dělaný pro vysoké postavy, madlo nejde „prodloužit“. Mám 180 cm a musela bych se dost hrbit, takže z něj sešlo. Takže jestli jste ty nebo manžel vysocí, radši se poohlídni někde jinde ![]()
no ja mam 173cm a pritel skoro 2m
tak to jsem rada ze jste mi poradily. me se moc libi, ale prave nevedela jsem
tak ted uz vim, ze musim hledat dal
dekuji ![]()
Zajděte si někam do obchodu, tenhle nebo podobný mají snad všude. Jsou asi tři hodně podobné modely od různých výrobců.. Fakt to chce odzkoušet si ho, alespoň „vzít do ruky“.
Ahoj.
Já nejsem také moc velký příznivec trojkolek. Bála bych se, že by se mi kočárek překlopil. A co už vůbec nechápu, tak to jsou výrobci trojkolek na té tyči!!! Prostě že tu konstrukci kočárku drží jedna tyč a při drncání se ten kočárek třese.
To je opravdu moc.
Takže můj názor je: "TROJKOLKU NEBRAT! Jinak designově je dobrý. A barvu bych brala asi taky tu tm. zelenou.
Já tedy trojkolku mám a nedám na ni dopustit
ale téhle bych se bála, to přední kolečko mi přijde strašně vzadu… já mám tenhle http://www.baby-centrum.cz/…to-2010.html?… a má ho víc předsazené… ale zas je to tank a do kufru auta se vejde jen tak tak.
Ahoj, kočárek jsem měla stejný, jen zn ESPIRO Magic 3, ale je to stejný výrobce. KOčárek to byl výborný, designově jedny z nejzajímavějších golfáčů. Měla jsem víc tříkolek a nikdy žádný problém se stabilitou, teda pokud si na rukojet nenavěsíš 5kilovou tašku. Je fakt, že nemá polohovací rukojet a ta je ve výšce cca 101cm a pro mě při 161cm byl kočárek akorát.
Navíc píšeš, že malej je trochu větší, tak v tom případě nedoporučuju, pro představu naše malá měla v roce 6,5kg a celkově je hodně drobounká. Loni ve 2 letech byla v kočárku ve fusaku narvaná a na jaře a v létě, v cca 2,5 letech při výšce kolem 85cm jí byla zádová opěrka tak akorát.
Pro další zájemkyně: Kočárek je kvalitativně super, krásnej, ale pro malý rodiče a pro malý dětičky ![]()
Ahojky, tak my tento kocarek mame v ruzove barve jiz pres rok a musim rict, ze absolutni spokojenost, je tedy pravda, ze pro vysoke rodice je rukojet nizko, ale to neni muj pripad. Takze za sebe urcite doporucuji, stabilni mi tedy prijde dost, nerovnosti terenu zvlada take, takze nevidim duvod proc ho nekoupit ![]()
ahoj, tak mě se kočárek líbí ale nechtěla bych tyto kolečka, možná záleží na tom kam s ním vyrazíš, do terénu asi moc nebude.. já jsem zastáncem větších nafukovacích kol..
a k trojkolce: já jí měla na první dítě a nechápu proč by se měla překlápět, naopak se s ní výborně jezdí
j.a.n.i1 píše:
Já tedy trojkolku mám a nedám na ni dopustitale téhle bych se bála, to přední kolečko mi přijde strašně vzadu… já mám tenhle http://www.baby-centrum.cz/…to-2010.html?… a má ho víc předsazené… ale zas je to tank a do kufru auta se vejde jen tak tak.
ahoj, takovej podobnej sportak mame az sundame korbu ztoho soucasnyho, ale ja chtela spis neco jen skladnyho do auta kdyz pojedu na nakup nebo nekam na vylet, tak abych prave nemusela tahnout tu kravu velkou
ale jinak dekuji za tip
verububu píše:
Ahoj,
z vlastní zkušenosti:mám ho hozený v garáži, ráda se ho zbavím
- hrozně nízká rukojeť (měřím jen 167cm) a byl to des
- opěradlo pro záda dítěte je hoodně zvláštní, nestabilní
- ale nejlepší je zajít si ho očíhnout do obchodu
- výhoda je, že je lehký a výborně skladný do kufru
, tak se klidně ozvi
, určitě za nízkou cenu
dekuji za nabidku ale kdyz ho tak pomlouvaji tak ho nechci
a ja to nechtela uz ted pro prcka, spis az tak na jaro, vis. jako myslim ze na to co ho chci ja by stacil, ale kdyz vsichni rikaji ze neni pro vysoke rodice tak to nema cenu
jinak se mi moc libil i cena byla fajn.
market.s.87 píše:j.a.n.i1 píše:ahoj, takovej podobnej sportak mame az sundame korbu ztoho soucasnyho, ale ja chtela spis neco jen skladnyho do auta kdyz pojedu na nakup nebo nekam na vylet, tak abych prave nemusela tahnout tu kravu velkou
Já tedy trojkolku mám a nedám na ni dopustitale téhle bych se bála, to přední kolečko mi přijde strašně vzadu… já mám tenhle http://www.baby-centrum.cz/…to-2010.html?… a má ho víc předsazené… ale zas je to tank a do kufru auta se vejde jen tak tak.
ale jinak dekuji za tip
Jojo, tak na to mám golfky Pliko - dá se na ně nacvaknout korba od té GT3, malý má 3 měsíce, tak je na samotné golfky ještě malý… taky je mi nechce autem tahat s tím velkým podvozkem.
http://www.babyline.cz/…moving-light
holky a tenhle? nake zkusenosti??
Tak já ten Mark viděla předevčírem u jedný paní v obchodě. Je strašně nízkej, dítě je tam hrozně jakoby zabořený a příšerně jí vrzal
, materiál taky nic moc. Ten Moving má kamarádka a dost na něj nadává, taky to není nic moc.