Nový DorJan Danny Sport

3042
25.1.11 07:55

Nový Dorjan Danny Sport

Ahoj všichni!!! Chceme si koupit kočárek Dorjan Danny Sport z nové kolekce 2011 a potřebovala bych vědět, v jakých prodejnách po ČR ho mají a v jakých barvách. Líbí se nám tento. Původně jsme byli rozhodnutí pro jiný kočárek, ale tenhle nás zaujal. Kdybyste ho viděli v prodjeně ve Vašem městě, buď tento nebo v jiné barevné kombinaci, dejte sem prosím vědět. Jeli bychom se na něj podívat ve skutečnosti a zrovna ho objednat.
Děkuji moc za pomoc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Dorjan Danny Sport?

Přidejte zkušenost s Dorjan Danny Sport
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6299
25.1.11 09:12

Tak to já mám vybraný tenhle, je to taky 2011 a mají ho v Ostravě ve velkoskladě www.sambaby.com , takže tam ho půjdeme okouknout a vyzkoušet, ale objednávat si ho budeme přímo u výrobce… www.dorjan.sk , psala jsem jim a vyjde s autosedačkou s dopravou na nějakých 9500Kč takže super cena… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
25.1.11 09:13

takže ještě jednou :-D :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3042
25.1.11 09:15

Ahoj, děkuji za info:-)
Já myslela, že dorjany se vyrábí v Polsku? Tak to je překvápko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
25.1.11 09:18

Já si to myslela taky, dokud jsem si nečetla plno recenzí a nakonec jsem zjistila, že v Polsku tenhle kočík stojí stejně jako u nás…protože jsou taky odběratelé…a já už ho na živo viděla a je luxusní, jsem nad ním málem brečela, jak se mi líbíl…ale musíme ho vyzkoušet složit do auta a musí si s ním pojezdit i přitel…ale snad bude spokojený… 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
25.1.11 09:21

a odkud jsi? na nějaké diskuzi myslím holky psaly, že v brně je taky někde mají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
25.1.11 09:33
Elleník píše:
Ahoj všichni!!! Chceme si koupit kočárek Dorjan Danny Sport z nové kolekce 2011 a potřebovala bych vědět, v jakých prodejnách po ČR ho mají a v jakých barvách. Líbí se nám tento. Původně jsme byli rozhodnutí pro jiný kočárek, ale tenhle nás zaujal. Kdybyste ho viděli v prodjeně ve Vašem městě, buď tento nebo v jiné barevné kombinaci, dejte sem prosím vědět. Jeli bychom se na něj podívat ve skutečnosti a zrovna ho objednat.
Děkuji moc za pomoc :-)

Mě se tento kočárek taky moooc líbí a ještě víc ten černý s kytkami na bílém podkladě. Ale manža chce šedo-zelený z kolekce 2010 :nevim: . Tak to bude ještě boj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
25.1.11 09:35

tento :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
25.1.11 09:36

A manžel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3042
25.1.11 09:37
DaiquiriQ píše:
a odkud jsi? na nějaké diskuzi myslím holky psaly, že v brně je taky někde mají…

já jsem od HK, ale do 100km jsem ochotná se na něj jet podívat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
25.1.11 09:46

vic: tak to my se s přítelem oba zamilovali do toho modrého :-) Ale třeba najdete kompromis…až nějaké barvy uvidíte ve skutečnosti :-)
Elle : tak to nevím, to si jedině na netu najít nějaké obchody nebo velkosklady a napsat tam maily…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3042
25.1.11 09:51
DaiquiriQ píše:
vic: tak to my se s přítelem oba zamilovali do toho modrého :-) Ale třeba najdete kompromis…až nějaké barvy uvidíte ve skutečnosti :-)
Elle : tak to nevím, to si jedině na netu najít nějaké obchody nebo velkosklady a napsat tam maily…

Hmmm :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
25.1.11 09:56

My máme ještě čas. Mimčo se má narodit až začátkem července.
Jinak DorJany mají v Boskovicích, ale to je od HK dost daleko :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3042
25.1.11 10:39

My rodíme za dva měsíce, tak už by to pomalu kočárek chtělo :-) No uvidím, když se nikdo neozve, třeba z Prahy, Pardubic Kolína… tak to nějak riskneme podle fotky. Radši bych ho ale viděla na vlastní očička :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6284
25.1.11 10:41

Ahoj, taky máme DorJana jako jednoho z favoritů. Asi ve verzi prestige, sice se mi víc líbí barvy u toho klasiku, ale zas to prodloužení sporťáku mi láká. Zatím jsem ho naživo neviděla, chystám se do prodejny v nejbližších dnech (byli jsme koukat začátkem ledna, ale verze 2011 zatím v obchodě nebyla, že prý tak za 14 dní, takže už :-D ). Ale Plzeň je od HK taky dost daleko… Ale v prodejně nám řekli, že je to polský výrobek. A že ceny má všude stejné, alespoň ten dle norem EU. Že v Polsku se dá sehnat i levněji, ale ten že ty normy nesplňuje.. tak nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí