Kočárek - trojkolka nebo čtyřkolka

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
819
21.1.11 17:33

Kočárek - pomoc :-)

ahojky těhulky, poradíte?

začínáme vybírat kočárek tak se chci zeptat Vás jaké máte doma a jak jste s nima spokjené? Řešíme dilema jestli trojkolku nebo čtyřkolku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1605
21.1.11 17:46

my máme vybranej u nás v opatovicích.Budeme mít podvozek touran a korbu wendy maxi.Ve předu má otočný kolečka.Kamarádka měla firkon takže s tím mám trochu zkušenost( stěmi pohyblivými kolečky)je dobře ovladatelný.Aspoň pro mě a přítel pořád chtěl pevný kolečka,pak si vyzkoušel ty pohyblivý a vyhrála jsme.Tříkolku nevim.Kamarádka má kočárek za 30.000 což mi příjde dost drahý,ale ona si to může dovolit :lol: Má právě tříkolku anevim nevim :nevim: já osobně bych do toho nešla.Příjde mi to strašně nestabilní.ALe můj názor.
Uvidíš co napíšou ostatní :-D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
21.1.11 18:02

Ahoj, mám dvě děti a na každý jsme měli jiný kočárek. Teď máme Quinny Speedi a až na to, že je to trojkolka (mě víc vyhovuje čtyřkolka, je stabilnější), tak je opravdu super. Je lehoučký, super se ovládá a hlavně je dost kvalitní. Kupovali jsme ho jetý po dvou dětech a vůbec to na něm není znát. Takže za mě bych ti ho určitě doporučila. Každý ti ale stejně doporučí něco jinýho. Zkus spíš zajít do obchodu, podívej na ně v reálu, který tě zaujme, vyzkoušej jak se s ním jezdí, jak se skládá, nacvakává, ať zjistíš, jestli ti na něm něco nevadí. Neřeš to ale úplně moc, protože těch kočárků je tolik, že by ses z toho zbláznila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
21.1.11 18:04

Mám čtyřkolku s předními otáčecími koly a jsem velice spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
21.1.11 18:11

hlubokáč jsme měli 10 let starou klasiku, v půl roce z něj syn vyrostl, tak jsme koupili kombinovaný 4 kolový teréňák hoco. spokojená jsem velice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
21.1.11 18:12

takže je pravda, že trojkolky jsou nestabilní :-D takže to mám vyřešený jedno dilema. právě že nechci vybírat moc dlouho abych nepřebrala když koukám na internet tak se mi z toho točí hlava :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
21.1.11 18:19

Já mám klasickou tříkolku, nestabilní je, ale jen když má sedačku otočenou po směru, v protisměru je stabilní.
Pak mám lehounký sporťáček, kde jsou přední kolečka vedle sebe, takže je to vlastně tříkolka se zdvojeným předním kolečkem a ta je naprosto stabilní. Zase je kvůli tomu zdvojenému kolečku hůř ovladatelná jak klasická tříkolka (ale pořád samozřejmě ovladatelnější jak klasická čtyřkolka s pevnými koly)
Takže pro mě by bylo momentálně stěžejní mít otočná přednější kolečka, asi by mi bylo fuk, zda tam jsou dvě, jedno nebo třeba čtyři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.11 18:23
smajlicek90 píše:
ahojky těhulky, poradíte?začínáme vybírat kočárek tak se chci zeptat Vás jaké máte doma a jak jste s nima spokjené? Řešíme dilema jestli trojkolku nebo čtyřkolku.

vřele doporučuji casualplay s4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
21.1.11 18:24

Mám X-lander XA(čtyřkolový, přední otočná s aretací)
Při prvním mimi jsem měla klasiku, čtyřkolový(pevný)
Za mě, jedině s otáčivými kolečky. Super ovladatelnost, neměnila bych :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
Gladys píše:
Takže pro mě by bylo momentálně stěžejní mít otočná přednější kolečka, asi by mi bylo fuk, zda tam jsou dvě, jedno nebo třeba čtyři.

Tím si mě připomněla - čtyři kolečka vepředu (dvě zdvojená) - to bych teda určitě nedoporučovala. Měli jsme to na prvním kočárku a v terénu se to hrozně zasekává a vzpřičuje, takže po jednom dítěti byly na výměnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544

kazdopadne ctyrkolku.. trojkolky nejsou stabilny na nerovnem povrchu.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14064

Trojkolku mám, zvykla jsem si, ale je opravdu nestabilní (to znamená že už jen v mírně nakloněném terénu se musí držet oběma rukama, stejně tak obrubníky a schodky, pak když se kočár zastaví a nezabrzdí, tak častěji někam ujede než čtyřkolka - což je nevýhoda když vedle tebe dítko běží a potřebuješ ho občas rychle usměrnit) a fakt kromě designu a snahy být in nevidím u trojkolky žádné výhody, kdybych kupovala znovu, beru čtyřkolku s otočnými koly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
21.1.11 18:27
estrea píše:
Mám X-lander XA(čtyřkolový, přední otočná s aretací)
Při prvním mimi jsem měla klasiku, čtyřkolový(pevný)
Za mě, jedině s otáčivými kolečky. Super ovladatelnost, neměnila bych :wink:

na x-lander jsme koukali a asi to i vyhraje, ale zase mě mrzí že když od týhle značky najdu s ruční brzdou tak už je to trojkolka :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
21.1.11 18:41

holky vy se asi budete smát, ale u mě opět zvítězil starej dobrej deltim s nafukovacíma kolama, a to nejen že je stabilní, ale i prostorný. Mě ty nové kočárky přijdou všechny strašně prťavý. Ne, že bych si nevej nemohla dovolit, ale podle mě je to zbytečný, od půl roku jezdím zase s golfáčem. S deltimem holt budu za dinosaura, ale nedám na něj dopustit :palec: jediná nevýhoda u něj je, že není lehký

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.11 18:43
Lowel píše:
holky vy se asi budete smát, ale u mě opět zvítězil starej dobrej deltim s nafukovacíma kolama, a to nejen že je stabilní, ale i prostorný. Mě ty nové kočárky přijdou všechny strašně prťavý. Ne, že bych si nevej nemohla dovolit, ale podle mě je to zbytečný, od půl roku jezdím zase s golfáčem. S deltimem holt budu za dinosaura, ale nedám na něj dopustit :palec: jediná nevýhoda u něj je, že není lehký

mi povídej prckovi je 6 měsíců a do korbičky se fakt nevejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4