Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
rhiannon píše:smajlicek90 píše:Vždyť to je třeba to moje GT3
já mám asi neskutečnou představuchci trojkombinaci, s ruční brzdou a měla jsem i vybraný značky, ale s tim mám smůlu prostě buď je to kombinace a nebo brzda ne oboje dvoje dohromady
![]()
Tak takmám a neměnila bych
rhiannon píše:smajlicek90 píše:Vždyť to je třeba to moje GT3
já mám asi neskutečnou představuchci trojkombinaci, s ruční brzdou a měla jsem i vybraný značky, ale s tim mám smůlu prostě buď je to kombinace a nebo brzda ne oboje dvoje dohromady
![]()
myslím že všechny z těch „novějších“ kočárů co jsme tu vyjmenovali ![]()
smajlicek90 píše:bedru píše:a zase to neni trojkombinace
tak já měla u prvního trojkolku cam cortinu, ted jsem chtěla vyzkoušet jiný, tak mám casualplay s4, bydlíme na vesnici a rozhodně bych nikdy nechtěla 4kolku,, prostě jsem s nima naprosto spokojená, nestabilní nejsou, pokud to némě člověk odježděné, tak nemůže soudit. vše je o zvyku, já běžně řídila jen jednou rukou
pozor!!!!je to trojkombinace
Lowel píše:
Haňulko, s dino kočárem dám za pravdu, nám se malá i s fusakem v roce krásně vešla- je narozená v prosinci, takže ty dino kočáry měly velikostí určitě něco do sebe, jinak golfáč bych řekla vybírej podle toho jak a kam s ním budete cestovat, já vybírala extra malý a lehký kvůli letadlu, do auta byl taky piccolo perfektně skladný, ale jestli sháníš spíš městský typ asi bych volila s velikostí větší. nám teda stačil
Díky Lowel za tip, vypadá to u nás na Hauck, ještě ho omrknem v reálu a zkusíme „ošahat“ ![]()
Hauck je prý dobrej, a prý taky dost vydrží, aspoň co jsem slyšela, ale já jsem kupodivu byla spokojená i s tím piccolíkem a to se toho v okolí všichni báli, vypadá takový chudinka mezi golfáči, prostě nejmenší a nejlehčí typ, tak si všichni mysleli že nevydrží a my ho měli 2,5 roku
ppetra píše:smajlicek90 píše:bedru píše:a zase to neni trojkombinace
tak já měla u prvního trojkolku cam cortinu, ted jsem chtěla vyzkoušet jiný, tak mám casualplay s4, bydlíme na vesnici a rozhodně bych nikdy nechtěla 4kolku,, prostě jsem s nima naprosto spokojená, nestabilní nejsou, pokud to némě člověk odježděné, tak nemůže soudit. vše je o zvyku, já běžně řídila jen jednou rukoupočkej jak není trojkombinace - snad všechny trojkolky jsou dělaný tak, že základní cena je za sporťák a k tomu si dokoupíš dle libosti lůžko a autosedačku - a tomu se říká trojkombinace - takže tohle všechno trojkombinace jsou
[/citace
jj už jsem se zorientovala asi bude lepší koukat na takovýhle proste to bude dražší ale co
Petra Z píše:
Smajlicek.....jestli chceš fotky PP GT3 tak písni IP,pošlu ti je…
jak jsi psala,že na netu nic moc
asi mi je prosím pošli na mejlika at juknu :smajlicek90@seznam.cz děkuju moc
rhiannon píše:
smajli je to trojkombinacejak to Peg Pérego GT3, tak i Casupalplay
Casual se mi taky moc líbil, jen mě štvalo, jak je malý, když jsem ho porovnávala
![]()
Mrkni sem:
http://www.malvik.cz/…ojkombinace/
prosím prosím na netu psali že je ten GT 3 dost tezkej a blbe se skládá do auta.....
je to pravda?
smajlicek90 píše:
jak jako troj kombinaci?my máme korbičku,z toho je sporťák a k tomu autosedačka která lze připojit na kolečka myslíš to takhle???já jsem asi vygumovaná
hele asi budes mit uplne nejlepsi si zajit do nejaky dobry prodejny kde maj hodne kocarku vystavenych, tam si to vsechno osahat - a pak pripadne objednat pres net za lepsi cenu
dela to tak spousta mamin, takze v tech obchodech jsou na to tak nejak zvykly ![]()
jinak me ten gt3 teda tezkej docela prisel, ale tak zas je dost prostornej (sportak), on ma kazdej kocar neco no ![]()
ale pocitej s tim ze tyhle trojkombinace se ti vysplhaj kolem 20tisc.
jeee hele casualplay je taky trojkombinace je lehoučký,super skladný bezva se sním jezdí pak ale taky záleží na financích ![]()
nikulineškaa píše:smajlicek90 píše:
jak jako troj kombinaci?my máme korbičku,z toho je sporťák a k tomu autosedačka která lze připojit na kolečka myslíš to takhle???já jsem asi vygumovanájj přesně vždycky jsem si myslela, že se to jako trojkombinace musí koupit, že na to ty kočárky nejsou stavěný ale teď koukám jak psali holky, že to je skoro u všech dělaný
cenu moc neřešim dědeček mi dal volnou ruku prej at si vyberu ten nejlepsi a zaplati nám ho dela to u vsech pravnoucat
ale nechci jit pres dvacet ten GT3 jsem nasla prodavanou jako set ale ten uz vychazi za 23tis. ![]()
U kočáru co mám já je výhoda, že se dá koupit vše zvlášť - podvozek, hluboká korba a sportovní nástavba, takže jsem nejdřív koupila hlubokou korbu a podvozek a sportovní nástavbu kupovala až když byla potřeba a vzápětí prodala korbičku. Tahle možnost není o mnoha kočárů.
kolozubka píše:
U kočáru co mám já je výhoda, že se dá koupit vše zvlášť - podvozek, hluboká korba a sportovní nástavba, takže jsem nejdřív koupila hlubokou korbu a podvozek a sportovní nástavbu kupovala až když byla potřeba a vzápětí prodala korbičku. Tahle možnost není o mnoha kočárů.
tohle jde i u casualu.
a tou velikostí, jak tu někdo psal, to nebude tak strašné, nevím jak korbička, ale ta je na chvíli, ale sporták je v kolekci 2010 asi větší, protože si do něho sedne moje skoro tříletá dcera a má tam místa dost a ani nenaráží hlavou do boudičky, jak jsem někde četla, má tam ještě vůli