Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
našla jsem ti fotku co jsem s kočárem jezdila běžně - zasněžená polňačka (p.s. vepředu tam mám blbě sklopenej kus rámu tak tam ten kočár vypadá ošklivě
)
No já jsem asi dobrý hybrid. Mám tři kočáry, jeté. První je (pro mnohé pravěký… omg, dámy…) Kajtex Marina. Druhý je trojkolka Chicco a třetí je Peg Pérego Atlantico Completo (ten má přední zvojená otočná kolečka). Zatím jezdím s Kajtexem a s trojkolkou. Nestabilita trojkolek je znát akorát při sjíždění/vyjíždění obrubníků a to se dá zvyknout. Na hrbolatých chodnících a že jich v tomhle městě je, to je celkem v pohodě. Jsem s oběma spokojená, uvidím na jaře, jak bude jezdit PP. ![]()
Ahojky my mame trojkolku jane slalom pro a absolutni spokojenost. V obchodech i na ulici vyborna, v hordach snehu super - vzdycky kdyz jsou na chodniku kusy neodklizeneho snehu a ledovka tak lehce nadzdvihnu zadni kola a s malou to nehazi , nevim jak u ctyrkoloveho. Na vesnici je taky ozkousen a absolutni spokojenost, nemenila bych, s dalsim ditkem bude urcite trojkolka, je uzasna na manipulaci. Taky bych si nedovedla predstavit kocarek bez otocneho predniho kola…drzim palce at dobre vyberete ![]()
tak já měla u prvního trojkolku cam cortinu, ted jsem chtěla vyzkoušet jiný, tak mám casualplay s4, bydlíme na vesnici a rozhodně bych nikdy nechtěla 4kolku,, prostě jsem s nima naprosto spokojená, nestabilní nejsou, pokud to némě člověk odježděné, tak nemůže soudit. vše je o zvyku, já běžně řídila jen jednou rukou ![]()
Ahoj, přidávám se k podporovatelům 4kolek, nechtěla jsem ji právě kvůli „prýnestabylitě“, ale manžel mě přesvědčil a neměnila bych. Kočárek je daleko nejsnázovladatelný, otočí se i na místě, bezvadný i do spousty sněhu, jezdím s ním skoro pořád jednou rukou, právě že druhou nepotřebuju, dvě ruce používám prakticky jen na obrubníky jak psaly holky. Nestabilní mi nepřijde. Měli jsme ho jako hlubokej i sporťák a super. ![]()
bedru píše:že jo casualplay je prima taky jsem spokojená akorát na korbička no
tak já měla u prvního trojkolku cam cortinu, ted jsem chtěla vyzkoušet jiný, tak mám casualplay s4, bydlíme na vesnici a rozhodně bych nikdy nechtěla 4kolku,, prostě jsem s nima naprosto spokojená, nestabilní nejsou, pokud to némě člověk odježděné, tak nemůže soudit. vše je o zvyku, já běžně řídila jen jednou rukou
nikulineškaa píše:bedru píše:že jo casualplay je prima taky jsem spokojená akorát na korbička no
tak já měla u prvního trojkolku cam cortinu, ted jsem chtěla vyzkoušet jiný, tak mám casualplay s4, bydlíme na vesnici a rozhodně bych nikdy nechtěla 4kolku,, prostě jsem s nima naprosto spokojená, nestabilní nejsou, pokud to némě člověk odježděné, tak nemůže soudit. vše je o zvyku, já běžně řídila jen jednou rukou
abych se přiznala, tak na svou jízdu ještě čeká
, ale už se nemůžu dočkat ![]()
bedru píše:
a zase to neni trojkombinace ![]()
já mám asi neskutečnou představu
chci trojkombinaci, s ruční brzdou a měla jsem i vybraný značky, ale s tim mám smůlu prostě buď je to kombinace a nebo brzda ne oboje dvoje dohromady ![]()
No tak já taky asi budu pro smích, protože u nás nakonec vyhrála taky klasika - pevný nafukovací kolečka, stabilní, prostorný, krásně houpal a malá v něm spala cca do 9 měsíců (co začala sedět tak nespala v kočárku vůbec potvora) - byla to Bartatina od Jedo. Ty nový kočárky mi přišly strašně malý a ještě že jsme do žádnýho takovýho nešli, protože s fusakem v půl roce bysme měli co dělat. Taky manipulace v najíždění na chodníky, po horších cestách, ve sněhu - to celkově není nic moc, když jsem viděla maminy jak s tím zápasí, tak jsem je litovala. Zlatá klasika ![]()
Taky je dobrý si ujasnit, co od kočárku vlastně chceš, co musí mít a co můžeš oželet, kde s ním budeš převážně jezdit (jako město nebo třeba příroda), jak bude dítko staré až budeš na zimu potřebovat fusak, aby se tam v pohodě vešlo, jestli se vám vejde rozpětím kol např. do výtahu v domě (některý trojkolky mají takovou šířku, že tam neprojedou!), jak lehce jde skládat a rozkládat, abys to zvládla bez chlapa…
Navíc určitě si kočárek prohlídni v reálu, protože na netu je to dost zkreslený, měnili jsme svoje rozhodnutí myslím celkem 4×. Ale nepřebrali jsme, byla jsem maximálně spokojená. Teď sháníme pro změnu golfáč, tak jsem z toho taky na větvi… ![]()
Tak hodně štěstí při výběru!
smajlicek90 píše:bedru píše:a zase to neni trojkombinace
počkej jak není trojkombinace - snad všechny trojkolky jsou dělaný tak, že základní cena je za sporťák a k tomu si dokoupíš dle libosti lůžko a autosedačku - a tomu se říká trojkombinace - takže tohle všechno trojkombinace jsou ![]()
smajli je to trojkombinace
jak to Peg Pérego GT3, tak i Casupalplay
Casual se mi taky moc líbil, jen mě štvalo, jak je malý, když jsem ho porovnávala ![]()
Mrkni sem:
smajlicek90 píše:
já mám asi neskutečnou představuchci trojkombinaci, s ruční brzdou a měla jsem i vybraný značky, ale s tim mám smůlu prostě buď je to kombinace a nebo brzda ne oboje dvoje dohromady
Vždyť to je třeba to moje GT3
![]()
Smajlicek.....jestli chceš fotky PP GT3 tak písni IP,pošlu ti je…
jak jsi psala,že na netu nic moc ![]()
Haňulko, s dino kočárem dám za pravdu, nám se malá i s fusakem v roce krásně vešla- je narozená v prosinci, takže ty dino kočáry měly velikostí určitě něco do sebe
, jinak golfáč bych řekla vybírej podle toho jak a kam s ním budete cestovat, já vybírala extra malý a lehký kvůli letadlu, do auta byl taky piccolo perfektně skladný, ale jestli sháníš spíš městský typ asi bych volila s velikostí větší. nám teda stačil ![]()