Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, můžete mi prosím někdo napsat Vaše zkušenosti s kočárkem TAKO Warrior plast, mimčo čekáme v červnu a hodně mě zaujala výbava kočárku, rozměry a barevná kombinace Vertigo 02
. Podle popisků, by měl být lepší a prostornější než Tako Warrior a Tako Jumper, také bych si ho někde ráda prohlédla, pokud možno v Pardubickém kraji, Vysočině nebo v Praze. Předem děkuji ![]()
Máte zkušenost s Tako Warrior?
Přidejte zkušenost s Tako WarriorAhoj Hassanek, mohla by si sem prosím dát odkaz, kde si sehnala rozměry kočárku? Já hledala všude možně, ale všude je jen velikost lůžka a celková velikost kočárku. Nikde jsem nenašla velikosti sporťáku - sedák, zádová opěrka… Taky se mi líbí kočárky TAKO, ale mám ještě hafo času. Zatím jsou moji favoriti TAKO, DorJan a X-lander…
Ahoj, rozměry kočárku jsem našla na http://www.kocarky-levne.cz/…t-vertigo-02, včera jsem tam i psala dotaz a paní mi ještě o půlnoci odpověděla nakonec asi na 5 dotazů s tím, že by měli být jediným internet.obchodem, kde se dá tento kočárek pořídit, jinak ho má jen pár kamenných obchodů, myslím tento tip s plastovou korbičkou. ![]()
Tak mi máme jen tako warrior,pojezd fakt super,ta korba není o moc menší nšž u plastu,malá je narozwná teď v prosinci,a budu doufat že se mi na jaře ještě vejde do korbičky,je úzká podle mě.Akorát co bych vytkla je koš dole,ten je k ničemu,skoro nic si tam nedám.Blbej přístup k tomu.
Díky moc za reakce, doufám, že se ozve i někdo, kdo má přímo ten Warrior plast, jestli v tom teda nějaký rozdíl fakt je nebo není, podle prodejce by v tom rozdíl být měl. ![]()
Ahoj, my máme Tako warior plast a jsem s ním maximálně spokojená. Syn se narodil v září, už váží 7 kg je dlouhý 64 cm. Do korby narvu beránek, španělskou deku a ještě leží na jedné dece…velice chválím kšilt, který je na deklu, který se dává přes korbu, na mimčo tak vůbec nefouká, jen vycvakávaní korby je dosti nepraktické a zkraje jsem k tomu potřebovala ještě jedny ruce, ale čím je prcek těžší, tim se vycvakává líp.
ahoj, díky moc za reakci, včera jsme měli možnost kočárek vidět a byli jsme z něj opravdu nadšeni, je opravdu vychytaný, prostorný, lehce se složí i rozloží a barevné kombinace jsou taky krásné. Hodně informací mi poskytla majitelka shopu www.kocarky-levne.cz, který mohu doporučit
, je jediný, který tento druh kočárku nabízí na internetu, ostatní ho mají pouze v kamenných prodejnách.
tak to je super, že jste spokojená…přeji mnoho příjemných kilometrů bez nehody ![]()
Dobrý den,
tako warrior máme přímo na prodejně, variantu plast tedy přesně nee, měli jsme s ní špatné zkušenosti, ty plastové části, které jsou okryté se brzy poškrábou, při skládání do auta atd., objednat ovšem lze
to je pravda, že se plastová část poškrábe, také ji máme poškrábanou, ale to je daň za to, že je to veliká korba.důležité je, že má mimčo pohodlí!!!! jen co mě štve, že taška, co se dává na rukojeť moc nevydrží, hned co jsem ji začala používat, se potrhala na madle kolem plastového madla a už se mi trhají i postranní poutka co se připnou na kočár…musím se optat v prodejně, jestli se dá objednat jen taška…hezký den
Dobrý den
my kočárek Warrior plast máme taky a nedám na něj dopustit..co se týče hluboké korby využili jsme ji do 9 měsíce.
Naše kobra teda poškrábaná není,vzdyť ten plast je potžený látkou a je vidět jen asi 15 cm plastový pás který dělá ten desing.Koupila jsi ho i kamarátka a už ho má vylepšený.Má lepší dostupnost do košíku,madlo o kterým se píše na tašce už tam nemá.Osobně bych neměnila velká spokojenost. ![]()
tak to se má, mě jen mrzí, že unava materiálu se dostavila již po měsíci užívání a tašku jsem jen nosila k lékařce a nic těžkého v ní nebylo. Co se týče plastu, tak je právě poškrábaný ten kousek co kouká! A to že to kamarádka nemá poškrábané se mi nechce věřit, protože já jsem velice opatrná na kočár, stále kolem něj skáču, leštím kola atd. a těm odřeninám se nedá vyhnout a některé nýty na podvozku reznou!!!! hezký den.....
Dobrý den
dnes jsme s kamarátkou byli s kočárkama na procházce,tak jsme to rozebírali.
Je pravda že mi máme kočárek už delší dobu (11měsícu)určitě to byl ještě ten z prvních.A kamarátka ho má 3 měsíce.Rozdíli jsou viditelné.Ja mám tašku které má zip a jde zvětšit a ona ho nemá.Ten zip na tašce ubrali a přidali ho na košík aby byl do něj lepší přístup.To oceńuji,protože ja ten otvor tam nemám.Uchyt na tašce má jiný,je vidět že oproti mému je vylepšený a k lepšímu.Ale ja se nemůžu opravdu sťežovat.Problémy s ním nemáme a jsme nad míru spokojený.
Pokud by jsme nějaký problém měli tak e-shop v kterém jsme ho kupovali nabízí záruční a pozáruční servis.Doufám že nás nic nepotká a nebudeme muset něco řešit ![]()
tak to máme stejný typ kočárku, mám stejnou tašku a problém s košíkem. Když opomenu tyto nedostatky, tak jsem také s kočárem spokojená, jenže to ALE, tady prostě je.....
Ono opravdu je pravda jak se říka..novinky se pořád pilojou a vychytávaji se nějaké nedostatky.Kdyby jsme jsi koupili jakoukoliv jinou značku nebo typ kočárku tak by jsme byli na stějným.Vadilo by nám něco jiného
Ale tenhle typ kočárku Warrior plast nás uchvátil, jak vzhledově,tak i manipulaci a lehkosti.Jinak kamarátka má už i jiné nacvakávaný korby,sporťáku na podvozku.
Pěkný den přeji a hlavně spokojenost. ![]()