Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj maminky. Jsem tu nová. Už nějakou dobu šmejdím tu i po netu a hledám kočárek. Hodnotíte tu mnoho kočárků. Tak prosím o radu. Jak velká by měla být korba, je vhodný kočárek kombinovaný se sporťákem? Hledám kočárek který bude mít i autosedačku, která se může připevnit na podvozek. Velice moc děkuji kolky za radu.
Ahoj,
mě se strašně líbí tento http://www.kocarky.cz/…er-qtro.html
kamarádka ho má, ale pro dvojčata a je bezvadný, stabilní, lehce se skládá, dobře se ovládá atd.
PŘÍJDE NA TO, KOLIK CHCEŠ INVESTOVAT, KDE S KOČÁRKEM BUDEŠ JEZDIT, KDY SE TI MIMINKO NARODÍ…
Ja mam Quinny Speedi a jsme s nim maximalne spokojena, dobre se sklada, jsem na to vetsinou sama, takze snadna manipulcase je pro me moc dulezita. a pokud muzu radit, divej se hlavne na to, jak vypada sportovni kocarek, aby nebyl moc uzky a maly. V hluboke korbicce ti mimco vydrzi cca 6mesicu, ve sportaku dele.
Laaja píše:
Ahoj,
mě se strašně líbí tento http://www.kocarky.cz/…er-qtro.html
kamarádka ho má, ale pro dvojčata a je bezvadný, stabilní, lehce se skládá, dobře se ovládá atd.
Mam taky dvojcatovou variantu a miluju ho, skoda, ze ho nedelaji i pro trojcata ![]()
Nejvyhodnejsi je samozrejme trojkombinacni kocarek, ale da se sehnat i dvojkombinace plus vajicko k tomu ![]()
já si koupila trojkombinaci v domnění že už jiný kočár nepotřebuji - chyba… korbičku jsme využili max 6měs, potom jsme šli do sportáku, tam mi chybělo okýnko v boudičce aby se malej mohl dívat ven když ležel na bříšku, ale budiž, to bylo jen chvíli, ale sporťák je hodně velkej a těžkej a tak jsme kupovali okolo toho 6měs golfky do auta aby jsme měli na nákupy apod.
Podle mě je dobré mít kombinaci podvozek + korba + autosedačka a sporťák si vybrat zvlášt až to bude aktuální, nějakej lehkej, prostornej a už budeš vědět co od kočáru čekat
MOJE ŘEČ! JDU TENTOKRÁT JEN DO HLUBOKÉHO S POLOHOVACÍ VANOU A SPORTˇÁK SI KOUPÍM AŽ TO BUDE AKTUÁLNÍ! MIMČO MÁM MÍT KONCEM BŘEZNA! NEŽ ZAČNE SEDĚT, BUDE POMALU ZIMA! S POLOHOVACÍ VANOU HO MŮŽU V KLIDU POSADIT I V HLUBOKÉM A KDYŽ BUDE CHTÍT VENKU SPINKAT, NEMUSÍM MÍT STRACH, ŽE MU TO BUDE VE FUSAKU NEPOHODLNÉ! A V HLUBOKÉM MU BUDE, V ZIMĚ,
URČITĚ VĚTŠÍ TEPLOUČKO V KORBĚ!
taky bych to teď už tak udělala-naše sportovní nástavba na kočáře stojí totálně za h… takže teď už ho budu mít jen jako hluboký (bohužel mi na něj autosedačka nejde nacvaknout, ale stejně se mi do kufru auta žádný hluboký kočár nevejde, tak jsem to nakonec řešila takovou tou autosedačkou s vlastním podvozkem-sice ta sedačka se mi co do provedení moc nelíbí, chtělo by to asi novější model, ten už bude určitě líp zpracovaný, ale to je pro mě teď pálka, kterou si na ddruhé dítě nemůžu dovolit, páč už se to neoplatí) a pak koupím prostorný pořádný stabilní sporťák. Pokud chceš kombinaci, určitě se dívat na tu velikost hluboké korby, často jsou dost malé. Třeba náš malý rostl rychlostí blesku, byl fakt dost velký a když vyjela kamoška se svým V-Crossem a já k němu porovnala našeho malého, tak bych ho ve 4 měsících měl tak akorát bez fusaku.Na délku.
Docela se mi teď zamlouvá Firkon Verano-je možný i v trojkombinaci, obhlídla jsem si ho i u spolužačky, která si ho pořídila na druhé, korbička je opravdu dlouhá, je dobře skladný-líbí se mi. Taky si chválí Bébé Car Stylo-trošku dražší záležitost, ale prý je fakt dobrý a korba taky veliká.
NA FIRKON JSEM SE TAKY DÍVALA, ALE SPORTÁK JE PRÝ UZKÝ, A U BEBECARU, KDYŽ NASADÍŠ BOUDU, TAK POŘÁDNĚ NEDOLÉHÁ NEBO TAK NĚJAK TO JEDNA PANÍ POPISOVALA, TAKŽE DO NÍ TÁHNE!
Taky se už pomalu chystáme kupovat kočárek, jenže pořád zatím nemám představu jaký?! To rozhodování se ve mně pořád nějak mele, chvíli se mi líbí to, pak zase ono
Takže holky pište nějaké zajímavé typy, ať mám snadnější výběr a rozhodování ![]()
ja mam doma dvojkombinaci Deltim Fokus + vajicko k tomu, odkoupeny pouzity, ale hezky a zachovaly a jsem spokojena ![]()
lubenka píše:
JÁ JDU DO TOHOTOhttp://kocarkydeniska.mimishop.cz/detail.php?…
Ale vzdyt to je jen korbicka, to budes za pul roku kupovat zase novy kocarek..??? Kup si rovnou dvojkombinaci, ne? ![]()