Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Mamina A píše:
@Damael přesně jak říkáš.. a hlavně jich je tolik, že se v tom člověk úplně ztrácí… ani nemám sílu všechny porovnávat, prostě jen koukám na ty, o kterých se nejvíc lidi baví… firkon, dorjan, tako, x lander… potřebuju něco funkčního max do 10 000,–.. takže něco z toho vybrat budu muset…
www.malvik.cz
ale stejně bych se na vytipované kočáry zašla podívat přímo do obchodu a zkusit si je..
Určitě, mám v plánu jít se podívat osobně, jenže moc prodejen u nás není a viděla jsem, že tam mají jen ten dorjan..tak uvidím.. TFK jsem ještě neslyšela..mrknu
@Mamina A Ahojky, já mám právě firkon vario long a jsem s ním moc spokojená. Splňuje moje požadavky až na to, že složený zabere dost místa, ale máme combika, tak to jde, ale myslim si, že do normálního auta by se nevešel. Taky si myslim, že je spíš pro nenáročné
Kvalita odpovídá ceně. Určitě kočár za 20 bude jiný luxus.Pro nás ale zbytečný. Jsme na vesnici a potřebuju, aby jsem mohla do terénu a né jen jezdit po chodících. Za prvé mi nebude až tak líto když ho umažu nebo nějakým způsobem poškodím a za druhé si myslim, že právě ty dražší kočárky jsou jen do města. Záleží na tom, jak moc ho chceš využívat. My jeli dokonce už po poli a bez problému ![]()
@Damael Já jsem rodila v červenci, jak jsem psala v příspěvku, tudíž kočár už máme
Jinak děkuji za nabídku ![]()