Vybírám kočárek - rady

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10
13.12.12 18:27

Nikdo Ti neřekne, jaký kočárek je nejlepší, protože záleží na mnoha parametrech:
1. Budeš jezdit ve městě nebo v terénu
2. Jak velký máte kufr
3. Jak často budeš kočárek přemisťovat
4. Investuješ víc nebo si raději koupíš trojkombinaci
5. Chceš, aby jsi na dítě viděla ve sporťáku (otočný sporťák)
6. Budeš dávat dítě do korby s fusakem (potřeba větší korby)
atd. atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12680
13.12.12 18:31

@jancip Tak to nejhlavnější už jsem zmínila, ale kufr máme dostatečně veliký (máme octavii), převážně budu jezdit ve městě (ale ty naše chodníky jsou poměrně šílený jako cesty v lese :D) kočárek budu přemisťovat hodně, bydlíme v 5. patře + jedno patro pěšky + schody do baráku a do výtahu, na zahradu, k babičce, do MHD, cenu jsem psala kolem desítky za trojkombinaci, o korbě už jsem taky psala - velkou, protože do ní potřebuji dát dítě s fusakem. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
13.12.12 19:37

@peni81 abc by muj favorit, ale má opravdu malou korbičku, je těžžký a pro malé lidi (160cm) má dost blě těžiště- kyž třeba chceš nadzvednou na patník apod. ale jinak je asi nejkrásnější ze všech
ja si ho z techto duvodu nekoupila
mám tako laret a zkusenoti s nim zatim nemam :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
13.12.12 22:11

@Tůmička Dorjan je dobrá volba :palec: Sama ho teda nemám, ale kupovala si ho kamarádka, tak jsem jí na emiminu sbírala informace a každá maminka, co ho má, si ho chválila. Hlavně má hodně prostornou hlubokou korbu. Jinak…každý kočárek má svoje mouchy, to bys u toho vybírání mohla zešedivět :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12680
13.12.12 22:14

@Libza Jo, to je mi jasný, že každý bude mít něco :) ten dorjan se nám moc líbí a i manipulace s ním je super.. Mají ho i u nás ve městě, takže bych se nemusela plahočit nikam daleko. Asi stejně skončíme u něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
13.12.12 22:15

Já mám tenhle ( Tako warrior Piratz ) a jsem víceméně spokojená…je za rozumné peníze a ještě se neporouchal :jazyk: Nedostatky má dva - menší korbička a špatný přístup do košíku ( řešeno rozepínáním košíku z boku zipem ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
13.12.12 22:17

@Tůmička Kdybych měla víc peněz a kupovala si kočárek teď, tak to bude tenhle :mrgreen: http://www.malvik.cz/…vel-Set-2012

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
13.12.12 22:21

Dorjan se mi líbil v těchto provedeních..a ty hledáš pro holčičku nebo pro chlapečka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12680
13.12.12 22:25

@Libza Ten Dorjan mám vybraný přesně tento http://www.detske-kocarky.cz/…-2011-p-4904 ten se nám moc líbí

EDIT: Jinak pro chlapečka :)

Příspěvek upraven 13.12.12 v 22:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12680
13.12.12 22:26
@Libza píše:
@Tůmička Kdybych měla víc peněz a kupovala si kočárek teď, tak to bude tenhle :mrgreen: http://www.malvik.cz/…vel-Set-2012

tak toto je luxus :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12680
13.12.12 22:27

Jinak ten Tako Warrior jsme přemýšleli taky, ale zavrhla jsem ho kvůli té malé korbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
13.12.12 22:54
@Tůmička píše:
@Libza Ten Dorjan mám vybraný přesně tento http://www.detske-kocarky.cz/…-2011-p-4904 ten se nám moc líbí

EDIT: Jinak pro chlapečka :)

Příspěvek upraven 13.12.12 v 22:28

Na klučičí verze jsem se moc nekoukala ale ta tvoje co jsi vybrala je parádní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
13.12.12 22:58

Ahoj, tak já tohle teď taky řeším. Nejdřív jsem samozřejmě jako první variantu vymyslela trojkombinaci. Ale jelikož budu mít TP v dubnu, tak jsem se priklonila ke klasickymu houpacimu kocarku s hlubokou a velkou korbou. Nelibi se mi ale u tech houpacich ty sportovni verze. Takže prikoupim quinny zapp xtra-skladaci golfky s polohovatelnyma zadama a dokonce poslouzi jako podvozek pod auto sedacku. Az mi vyroste prodam hlubokej kocar a koupim nejakej sportak. Doufam, ze jsem si to vymyslela dobre :D Treba te to inspiruje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12680
13.12.12 23:15

@Libza když jsem ji viděla, tak jsem už jinou nechtěla :D @kristl87 já bych to právě radši všechno spláchla v jednom :D a pak jenom dokoupíme obyč golfky, jestli je budeme potřebovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
13.12.12 23:21

No je fakt ze na manipulaci/vytah, schody do patra/ jsou asi tezsi ty houpaci kocary. Ja chtela hlavne houpaci a to u trojkombinaci mam smulu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí