Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
ahoj, tak já mám trojkolku - quinny speedi - a nevidím na něm nic nestabilního. vlastně jeden jedinej moment - když sjíždíš z obrubníku popředu, tak se octneš v situaci kdy ti kočár stojí jen na tom předním kole - ale můžeš to sjet i po zadních, kdyby ses takto bála - ale jedná se asi o 2 vteřiny
jinak jsme s ním projeli kdeco a nikdy sebemenší náznak toho že by se chtěl převrátit - mmch řídím téměř pořád jednou rukou, protože druhou naháním druhýho prcka, takže není pravda že musíš oběma
Naopak mi přijde, že když se dostaneš do fakt hrbolatýho terénu se 4kolkou, tak ti jedno kolo zůstane viset ve vzduchu, a protože ten kočár na to není stavěnej, tak pak je nestabilní ten
hele ale pokud nebydlíš na samotě u lesa, tak bych otázku stability asi neřešila a vybrala prostě podle vzhledu a ostatních vlastností. (jo a kočár bez otočných kol si neumím představit a přijde mi to trochu jako pravěk
)
smajlicek90 píše:
takže je pravda, že trojkolky jsou nestabilnítakže to mám vyřešený jedno dilema. právě že nechci vybírat moc dlouho abych nepřebrala když koukám na internet tak se mi z toho točí hlava
Máme trojkolku a je super !
Už jí máme i na druhé mimi a nic jiného bych nechtěla. Je lehká, má kotoučovou brzdu… do města, na in-liny, do přírody, do lesa,… ![]()
ppetra píše:
ahoj, tak já mám trojkolku - quinny speedi - a nevidím na něm nic nestabilního. vlastně jeden jedinej moment - když sjíždíš z obrubníku popředu, tak se octneš v situaci kdy ti kočár stojí jen na tom předním kole - ale můžeš to sjet i po zadních, kdyby ses takto bála - ale jedná se asi o 2 vteřinyjinak jsme s ním projeli kdeco a nikdy sebemenší náznak toho že by se chtěl převrátit - mmch řídím téměř pořád jednou rukou, protože druhou naháním druhýho prcka, takže není pravda že musíš oběma
Naopak mi přijde, že když se dostaneš do fakt hrbolatýho terénu se 4kolkou, tak ti jedno kolo zůstane viset ve vzduchu, a protože ten kočár na to není stavěnej, tak pak je nestabilní ten
hele ale pokud nebydlíš na samotě u lesa, tak bych otázku stability asi neřešila a vybrala prostě podle vzhledu a ostatních vlastností. (jo a kočár bez otočných kol si neumím představit a přijde mi to trochu jako pravěk
)
Absolutní souhlas ! ![]()
nikulineškaa píše:Lowel píše:mi povídej prckovi je 6 měsíců a do korbičky se fakt nevejde
holky vy se asi budete smát, ale u mě opět zvítězil starej dobrej deltim s nafukovacíma kolama, a to nejen že je stabilní, ale i prostorný. Mě ty nové kočárky přijdou všechny strašně prťavý. Ne, že bych si nevej nemohla dovolit, ale podle mě je to zbytečný, od půl roku jezdím zase s golfáčem. S deltimem holt budu za dinosaura, ale nedám na něj dopustitjediná nevýhoda u něj je, že není lehký
a jak to řešíš? na golfky je přeci ještě malej nebo ne?
Já mám trojkolku a do 4kolky bych nešla. Jednak je s 3kolkou super manipulace, ocením hlavně při nákupu a druhak v terénu naprosto nepřekonatelná. O nějaké nestabilitě nemůže být řeč! A že jsme projeli echt terény!!
Ale samozřejmě není trojkolka jako trojkolka! ![]()
no mě už holky v 6 ti měsících seděly , takže to šlo, byly v pololeže a přikurtovaný, já mám divošky víš
takže u nás vítězí golfáč s polohovacíma zádama a podnožníkem. U první jsme zkusili jen tak zkusmo, u druhé jsme na něj najeli automaticky, nikdy s tím problém nebyl, naopak v hlubokém korbě se mršky sedaly a pokoušely se vypadnout, takže musely mít kšíry taky, jen v tom golfáči to pro ně bylo pohodlnější, kšíry nebyly i přes záda. Máme piccolo golfáč, potřebovala jsem do 5 kg kvůli letadlu a od roka- roku a půl caprtají hezky pěšky maximálně do krosny, není nad to, když vidím jak maminky v Praze bojují se schody v metru a v MHD
je mi jich někdy fakt líto my vyřešili tímto způsobem
ppetra píše:
ahoj, tak já mám trojkolku - quinny speedi - a nevidím na něm nic nestabilního. vlastně jeden jedinej moment - když sjíždíš z obrubníku popředu, tak se octneš v situaci kdy ti kočár stojí jen na tom předním kole - ale můžeš to sjet i po zadních, kdyby ses takto bála - ale jedná se asi o 2 vteřinyjinak jsme s ním projeli kdeco a nikdy sebemenší náznak toho že by se chtěl převrátit - mmch řídím téměř pořád jednou rukou, protože druhou naháním druhýho prcka, takže není pravda že musíš oběma
)
ale tenhle kočárek neni trojkombinace vid?
budeme bydlet na vesnici a možná občas bude procházka po polní nebo lesní cestě ![]()
rhiannon píše:
Já mám trojkolku a do 4kolky bych nešla. Jednak je s 3kolkou super manipulace, ocením hlavně při nákupu a druhak v terénu naprosto nepřekonatelná. O nějaké nestabilitě nemůže být řeč! A že jsme projeli echt terény!!Ale samozřejmě není trojkolka jako trojkolka!
a jakej máš kočárek prosím ![]()
jo a holky jsou čahounky po tátovi, takže i díky délce golfky šly, tady je Ančí přesně 7 měsíců
smajlicek90 píše:rhiannon píše:a jakej máš kočárek prosím
Já mám trojkolku a do 4kolky bych nešla. Jednak je s 3kolkou super manipulace, ocením hlavně při nákupu a druhak v terénu naprosto nepřekonatelná. O nějaké nestabilitě nemůže být řeč! A že jsme projeli echt terény!!Ale samozřejmě není trojkolka jako trojkolka!
Peg Pérego GT3
je to kombinace.
rhiannon píše:smajlicek90 píše:Peg Pérego GT3rhiannon píše:a jakej máš kočárek prosím
Já mám trojkolku a do 4kolky bych nešla. Jednak je s 3kolkou super manipulace, ocením hlavně při nákupu a druhak v terénu naprosto nepřekonatelná. O nějaké nestabilitě nemůže být řeč! A že jsme projeli echt terény!!Ale samozřejmě není trojkolka jako trojkolka!je to kombinace.
vypadá hezky. nejhorší že na internetu nemaj pořádný fotky ![]()
Mám firkona quatro,4kolka s předními otáčecími a je perfektní:)na prvního jsem ěmla kombinaci těžkou teda kola neotáčecí a nidky víc
smajlicek90 píše:nikulineškaa píše:a jak to řešíš? na golfky je přeci ještě malej nebo ne?Lowel píše:mi povídej prckovi je 6 měsíců a do korbičky se fakt nevejde
holky vy se asi budete smát, ale u mě opět zvítězil starej dobrej deltim s nafukovacíma kolama, a to nejen že je stabilní, ale i prostorný. Mě ty nové kočárky přijdou všechny strašně prťavý. Ne, že bych si nevej nemohla dovolit, ale podle mě je to zbytečný, od půl roku jezdím zase s golfáčem. S deltimem holt budu za dinosaura, ale nedám na něj dopustitjediná nevýhoda u něj je, že není lehký
mno to je ale casualplay má super sporťák takže ho v tom polohuji
smajlicek90 píše:rhiannon píše:vypadá hezky. nejhorší že na internetu nemaj pořádný fotkysmajlicek90 píše:Peg Pérego GT3rhiannon píše:a jakej máš kočárek prosím
Já mám trojkolku a do 4kolky bych nešla. Jednak je s 3kolkou super manipulace, ocením hlavně při nákupu a druhak v terénu naprosto nepřekonatelná. O nějaké nestabilitě nemůže být řeč! A že jsme projeli echt terény!!Ale samozřejmě není trojkolka jako trojkolka!je to kombinace.
Určitě se zajeď někam podívat a vyzkoušej si je
Teprve až je budeš mít v ruce, tak uvidíš, jestli je to to pravé. Já bych neměnila ![]()
smajlicek90 píše:ppetra píše:ale tenhle kočárek neni trojkombinace vid?
)
budeme bydlet na vesnici a možná občas bude procházka po polní nebo lesní cestě
jo je to sporťák, dá se koupit korba i autosedačka, já to tak měla (resp. mám). bydlíme na malým městě a polňačky jezdíme běžně. Někdo ti psal o GT3, ten má kámoška, je fajn, jen na můj vkus dost těžkej a hodně lidem u něj vržou brzdy.