Kočárek - trojkolka nebo čtyřkolka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8043
21.1.11 18:43

ahoj, tak já mám trojkolku - quinny speedi - a nevidím na něm nic nestabilního. vlastně jeden jedinej moment - když sjíždíš z obrubníku popředu, tak se octneš v situaci kdy ti kočár stojí jen na tom předním kole - ale můžeš to sjet i po zadních, kdyby ses takto bála - ale jedná se asi o 2 vteřiny :wink: jinak jsme s ním projeli kdeco a nikdy sebemenší náznak toho že by se chtěl převrátit - mmch řídím téměř pořád jednou rukou, protože druhou naháním druhýho prcka, takže není pravda že musíš oběma :wink: Naopak mi přijde, že když se dostaneš do fakt hrbolatýho terénu se 4kolkou, tak ti jedno kolo zůstane viset ve vzduchu, a protože ten kočár na to není stavěnej, tak pak je nestabilní ten :wink: hele ale pokud nebydlíš na samotě u lesa, tak bych otázku stability asi neřešila a vybrala prostě podle vzhledu a ostatních vlastností. (jo a kočár bez otočných kol si neumím představit a přijde mi to trochu jako pravěk :oops: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
21.1.11 18:45
smajlicek90 píše:
takže je pravda, že trojkolky jsou nestabilní :-D takže to mám vyřešený jedno dilema. právě že nechci vybírat moc dlouho abych nepřebrala když koukám na internet tak se mi z toho točí hlava :pocitac:

Máme trojkolku a je super ! :-D Už jí máme i na druhé mimi a nic jiného bych nechtěla. Je lehká, má kotoučovou brzdu… do města, na in-liny, do přírody, do lesa,… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
21.1.11 18:45
ppetra píše:
ahoj, tak já mám trojkolku - quinny speedi - a nevidím na něm nic nestabilního. vlastně jeden jedinej moment - když sjíždíš z obrubníku popředu, tak se octneš v situaci kdy ti kočár stojí jen na tom předním kole - ale můžeš to sjet i po zadních, kdyby ses takto bála - ale jedná se asi o 2 vteřiny :wink: jinak jsme s ním projeli kdeco a nikdy sebemenší náznak toho že by se chtěl převrátit - mmch řídím téměř pořád jednou rukou, protože druhou naháním druhýho prcka, takže není pravda že musíš oběma :wink: Naopak mi přijde, že když se dostaneš do fakt hrbolatýho terénu se 4kolkou, tak ti jedno kolo zůstane viset ve vzduchu, a protože ten kočár na to není stavěnej, tak pak je nestabilní ten :wink: hele ale pokud nebydlíš na samotě u lesa, tak bych otázku stability asi neřešila a vybrala prostě podle vzhledu a ostatních vlastností. (jo a kočár bez otočných kol si neumím představit a přijde mi to trochu jako pravěk :oops: )

Absolutní souhlas ! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
21.1.11 18:56
nikulineškaa píše:
Lowel píše:
holky vy se asi budete smát, ale u mě opět zvítězil starej dobrej deltim s nafukovacíma kolama, a to nejen že je stabilní, ale i prostorný. Mě ty nové kočárky přijdou všechny strašně prťavý. Ne, že bych si nevej nemohla dovolit, ale podle mě je to zbytečný, od půl roku jezdím zase s golfáčem. S deltimem holt budu za dinosaura, ale nedám na něj dopustit :palec: jediná nevýhoda u něj je, že není lehký
mi povídej prckovi je 6 měsíců a do korbičky se fakt nevejde

a jak to řešíš? na golfky je přeci ještě malej nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
21.1.11 19:01

Já mám trojkolku a do 4kolky bych nešla. Jednak je s 3kolkou super manipulace, ocením hlavně při nákupu a druhak v terénu naprosto nepřekonatelná. O nějaké nestabilitě nemůže být řeč! A že jsme projeli echt terény!!

Ale samozřejmě není trojkolka jako trojkolka! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
21.1.11 19:08

no mě už holky v 6 ti měsících seděly , takže to šlo, byly v pololeže a přikurtovaný, já mám divošky víš :mrgreen: takže u nás vítězí golfáč s polohovacíma zádama a podnožníkem. U první jsme zkusili jen tak zkusmo, u druhé jsme na něj najeli automaticky, nikdy s tím problém nebyl, naopak v hlubokém korbě se mršky sedaly a pokoušely se vypadnout, takže musely mít kšíry taky, jen v tom golfáči to pro ně bylo pohodlnější, kšíry nebyly i přes záda. Máme piccolo golfáč, potřebovala jsem do 5 kg kvůli letadlu a od roka- roku a půl caprtají hezky pěšky maximálně do krosny, není nad to, když vidím jak maminky v Praze bojují se schody v metru a v MHD :nevim: je mi jich někdy fakt líto my vyřešili tímto způsobem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
21.1.11 19:11
ppetra píše:
ahoj, tak já mám trojkolku - quinny speedi - a nevidím na něm nic nestabilního. vlastně jeden jedinej moment - když sjíždíš z obrubníku popředu, tak se octneš v situaci kdy ti kočár stojí jen na tom předním kole - ale můžeš to sjet i po zadních, kdyby ses takto bála - ale jedná se asi o 2 vteřiny :wink: jinak jsme s ním projeli kdeco a nikdy sebemenší náznak toho že by se chtěl převrátit - mmch řídím téměř pořád jednou rukou, protože druhou naháním druhýho prcka, takže není pravda že musíš oběma :wink: Naopak mi přijde, že když se dostaneš do fakt hrbolatýho terénu se 4kolkou, tak ti jedno kolo zůstane viset ve vzduchu, a protože ten kočár na to není stavěnej, tak pak je nestabilní ten :wink: hele ale pokud nebydlíš na samotě u lesa, tak bych otázku stability asi neřešila a vybrala prostě podle vzhledu a ostatních vlastností. (jo a kočár bez otočných kol si neumím představit a přijde mi to trochu jako pravěk :oops: )

ale tenhle kočárek neni trojkombinace vid? :-( budeme bydlet na vesnici a možná občas bude procházka po polní nebo lesní cestě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
21.1.11 19:12
rhiannon píše:
Já mám trojkolku a do 4kolky bych nešla. Jednak je s 3kolkou super manipulace, ocením hlavně při nákupu a druhak v terénu naprosto nepřekonatelná. O nějaké nestabilitě nemůže být řeč! A že jsme projeli echt terény!!Ale samozřejmě není trojkolka jako trojkolka! :wink:

a jakej máš kočárek prosím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
21.1.11 19:12

jo a holky jsou čahounky po tátovi, takže i díky délce golfky šly, tady je Ančí přesně 7 měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
21.1.11 19:18
smajlicek90 píše:
rhiannon píše:
Já mám trojkolku a do 4kolky bych nešla. Jednak je s 3kolkou super manipulace, ocením hlavně při nákupu a druhak v terénu naprosto nepřekonatelná. O nějaké nestabilitě nemůže být řeč! A že jsme projeli echt terény!!Ale samozřejmě není trojkolka jako trojkolka! :wink:

Peg Pérego GT3 :wink: je to kombinace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
21.1.11 19:35
rhiannon píše:
smajlicek90 píše:
rhiannon píše:

vypadá hezky. nejhorší že na internetu nemaj pořádný fotky :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27007
21.1.11 19:35

Mám firkona quatro,4kolka s předními otáčecími a je perfektní:)na prvního jsem ěmla kombinaci těžkou teda kola neotáčecí a nidky víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.11 19:37
smajlicek90 píše:
nikulineškaa píše:
Lowel píše:
holky vy se asi budete smát, ale u mě opět zvítězil starej dobrej deltim s nafukovacíma kolama, a to nejen že je stabilní, ale i prostorný. Mě ty nové kočárky přijdou všechny strašně prťavý. Ne, že bych si nevej nemohla dovolit, ale podle mě je to zbytečný, od půl roku jezdím zase s golfáčem. S deltimem holt budu za dinosaura, ale nedám na něj dopustit :palec: jediná nevýhoda u něj je, že není lehký
mi povídej prckovi je 6 měsíců a do korbičky se fakt nevejde
a jak to řešíš? na golfky je přeci ještě malej nebo ne?

mno to je ale casualplay má super sporťák takže ho v tom polohuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
21.1.11 19:42
smajlicek90 píše:
rhiannon píše:
smajlicek90 píše:
rhiannon píše:
vypadá hezky. nejhorší že na internetu nemaj pořádný fotky :-(

Určitě se zajeď někam podívat a vyzkoušej si je :wink: Teprve až je budeš mít v ruce, tak uvidíš, jestli je to to pravé. Já bych neměnila :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
21.1.11 19:45
smajlicek90 píše:
ppetra píše:
ale tenhle kočárek neni trojkombinace vid? :-( budeme bydlet na vesnici a možná občas bude procházka po polní nebo lesní cestě :nevim:

jo je to sporťák, dá se koupit korba i autosedačka, já to tak měla (resp. mám). bydlíme na malým městě a polňačky jezdíme běžně. Někdo ti psal o GT3, ten má kámoška, je fajn, jen na můj vkus dost těžkej a hodně lidem u něj vržou brzdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí