Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Uvažujeme o tomto kočárku..pokud máte,zajímalo by mě,jak jste/nejste spokojeni.
díky ![]()
S Canu zkušenosti nemám, ale Implast Bolder, což je jeho předchůdce, jsem zvažovala a nakonec nevybrala proto, že má velmi malý sporťák a byly s ním dost problémy, dokonce snad letos v létě je stahovaly z trhu. Koukni bylo to zde dříve v diskusi.
Jo tady to je - možná když si to přečteš, tak budeš vědět, na co se zaměřit, až půjdeš Canu omrknout
https://www.emimino.cz/…carek-49576/
Já jsem slyšela, že u toho Canu byl problém s modelem 2009, ten 2010 a 2011 by už měl být prý ok,tak nevím.
a díky.-)
já jsem užasi rozhodnutá pro tento kočárek je fakt super a vše mé podmínky splňuje jen nevím jakou barvu pro syna líbí se nám ten modro zelený ,ale abych moc nesvítila ![]()
Ahoj, taky by mě zajímali názory maminek které už tento kočárek vlastní… najde se tu někdo? Díky
Známá ho má a je s ním velice spokojena… jen jak jsem ho viděla, tak až tak moc nezáří, ten modrozelený, ale je pěkný.. .ale ne až tak pěkný jak na fotu
… ale prý ho může jen doporučit..
Díky moc za odpověeď, já se dneska na něj byla taky mrknout v obchodě a líbil se mi moc… Ta hluboká korbička je krásně prostorná,ale ten sporták to už je zas úplný opak…hrozně pidi. Zajímalo by mě jak dlouho v tom mimčo vydrží, ale to asi ještě moc zkušeností nebude..na trhu naní zas tak dlouho…
tento kočárek jsem chtěla ,ale cena neodpovídí kvalitě a ten kočárek nenívžádném případě jak na obrázku chtěla jsem ten modro zelený nekupujte !
vybrala jsem nakonec casuaplay a jsem spokojená ![]()
myslíte casuaplay S4 ? taky je to jeden z mích favoritů. Takže spokojená?