Firkon nebo Tako

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
21
27.1.11 20:32

Firkon nebo Tako

milé dámy , prosím o vaše tipy,rady , zkušenosti atd… koupit firkon verano nebo tako warior,či cruze jeans? děkuji :zed: firkon má prý malej a úzkej sporťák , tako má horší přístup ke kočíku… no nevím… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6361
27.1.11 21:30

Ahojky. Mám Firkon Yvonne a sporťák byl dostatečně široký. Malý byl v půl roce pořízek, žádná drobotina a absolutně jsem se šířkou neměla problém (ani u hluboké korby). Navíc nám plnou zátěž po jednom dítěti a četných výletech přežil a pohodlně teď stačí i na druhé dítě. Jen autosedačku jsme pořizovali jinou, ta originál od Firkona je vysloveně tragická.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2255
27.1.11 21:33

Firkon verano má malou korbičku, tak jako většina těchto typů jiných kočárků, to je fakt.
Měla jsem Firkon Ivone(stále mám, je na půdě a čeká na druhé dítko)má velkou korbičku, jiný bych nechtěla. Ovšem to je klasika 4 kolka čtyřkombinace.
Co jsem se dočetla tak korbička Taka Warrior má rozměry 75×35 a Firkon Verano 80×35
Sporťák sem mohla porovnat s PAtronem S3 a ano je trošku užší, ale malá v něm byla ještě ve skoro 2 letech a se svými 14 kily se krásně a pohodleně vešla

PS: Ivone a Verano mají rozdílné korbičky nicméně teď sem si našla že jen vzhledem. Rozměrově jsou stejné. Takže omyl a zrakový klam. Verano se mi zdá menší, ale asi teda není. Těch 80 x35 bohatě stačilo do půl roku, pak šla malá do sporťáku.
Sporťák je u Firkonu V. i Taka W. rozměrově stejný 90×32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
28.1.11 22:09

Ahoj, máme Firkon Verano a je docela v pohodě. Zatím žádný problém. Hluboká korbička je dost velká, naše malá byla cvalík a v hluboké korbě byla až do 8 měsíců a vešla se krásně, v zimě i s fusakem. Sporťák je dost široký, ale délka zad/opěrky se mi zdá malá, dceři už půlka hlavy vykukuje nad okraj. Ale kočár dobrý v zimě i v létě jezdí dobře i v terénu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
29.1.11 19:51

Děkuju,moc. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
13.6.12 20:50

Ahoj, řeším podobné: Firkon Verano Long 2012 nebo Tako Laret? Nemůžu se rozhodnout… Díky moc za Vaše reakce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
13.6.12 20:58

My mame Firkon Verano long a jsme spokojeni. Korba velká sporták prostorný. Malý měl v pul roce 10kg a 72cm a v pohodě se vešel do korby. Skládání do auta jednoduché a unese ho i ženská. Jediná věc co mi vadi jsou některé patentky na uchycení košíku pod kočárem - dvě se při těžším nákldu otevírají. Jinak mame k němu autosedačku Cybex Aton která se dá nacvaknout pomocí adaptérů na podvozek a je to super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
13.6.12 21:01

My měli firkon F7, malá v hluboké korbě do 9 měsíců v poho, sporťák taky super. Teď kočárek čeká u babi dobudoucna, jiný bych nechtěla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
13.6.12 21:30

Ja osobne som nemala ani jeden z uvedenych kocarov. Ale v okoli je vela Firkonov a tie kocariky strasne vrzgaju…mne by to liezlo na nervy, ale mozno niekomu nie :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
13.6.12 22:12

Já mám Tako warior a jsem spokojená :palec: Bude to jistě na jedno brdo, Laret se mi moc líbí :potlesk: Škoda, že ho loni neměli, když jsem kupovala kočárek :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
14.6.12 09:41

Ahojky taky jsem přemýšlela jaký kočárek si vybrat. Nakonec vyhrál Firkon Verano Long…Má prostornou korbičku. a přístup ke košíku je super. Taky jsem ocenila vyvýšený nánožník u hluboké korby, aby miminku nefoukalo dovnitř. Laret je krásný kočárek, ale malý :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí