Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý večer
po dlouhém vybírání a váhání jsem se opět vrátila k volbě PP pliko.
Podotýkám, že jsem ho už měla. Tatáž kolekce, jen nový a to, co bude na videu, mi nedělal ani po půl roce.
Narazila jsem na inzerát, kde paní na meily odpověděla, že kočárek je bez vady (kromě záplaty na košíku), nevrže, je dle ní ježděný jen tři měsíce a je 100% jako nový.
Jaké bylo mé rozčarování, když přišel balík.
Z krabice couhaly madla (o tom jsem věděla), ale tvrdila, že je obalila igelitem. Řidič PPl byl docela zhrozený a říkal, že když kočár ráno dával na auto, byl ještě na reklamačním, at si to nafotí.
Kočár se kývě do stran, když s ním zatáčím, jakoby tlačil odporem na druhou stranu.
A ted to video
http://www.youtube.com/watch?….
Nepřijde mi to normální. Po třech měsících ježdění už vůbec ne.
Už jsem tentýž kočár měla, tak mohu posoudit jeho jízdní vlastnosti.
Jsem jen já „přecitlivělá“, nebo to není normální?
tak já osobně toto za normální nepovažuju. Není tam možnost něco dotáhnout? I když…stejně bych z toho měla stres, že se tam může něco povolovat. ![]()
Tak asi s ním jezdila 3 měsíce ona a pár let někdo jiný. Je pěkně rozhrkaný. To by se mi taky nelíbilo. Proto nekupuju zajíce v pytli ![]()
tý jo,hustý
bych milé paní poslala kočár zpět a trvala bych na vrácení peněz ![]()
takto se chovají kočáry které jsou váhově přetěžovány,my máme jeden golfáč v autě a taky se tak kýve,ale je to tím že na něm vozím syna a ten má 18 kilo,možná už i víc a kočár má nosnost jen 15.
ale tohle se mi fakt nelíbí ![]()
Já tedy nevím, ale když takhle zakodrcám s Buggsterem, tak mi to taky dělá.
Podle mýho toto golfky dělají, nejsou tak pevné jako sporťáky, ale samozřejmě vidím jen video…
Nemůžeš si zajít do nějakýho krámku s dětským zbožím a vyzkoušet je?
Pokud jsi už kočár měla, tak asi dokážeš posoudit opotřebenost. Vrátila bych, když stav neodpovídá popisu. Že ho poslala nedostatečně zabalený je jedna věc, další věc je, že jí to přepravce takto vzal. Vím, že ppl netrvá na pravoúhlém balení, ale toto mi přijde příliš.
Asi to nebude úplně růžová zkušenost, paní asi budeš muset přinutit ke spolupráci nějakými pohrůžkami, ale nechávat si rozhrkaný kočár, na to bych se vybodla.
Sunnyside píše:
Já tedy nevím, ale když takhle zakodrcám s Buggsterem, tak mi to taky dělá.Podle mýho toto golfky dělají, nejsou tak pevné jako sporťáky, ale samozřejmě vidím jen video…Nemůžeš si zajít do nějakýho krámku s dětským zbožím a vyzkoušet je?
jak jsem psala, perega jsem měla. Tohle nedělaly ani mně, ani nokomu v okolí, kdo je má.
Michaelakkk píše:
No a za kolik si ho koupila?
3500 (kolekce 2009, a prý je v záruce, ale doklady k němu nemám)
ted mě bude stát prachy postovné do servisu,abych ho nechala seřídit a servisovat
obrazek píše:
Tak asi s ním jezdila 3 měsíce ona a pár let někdo jiný. Je pěkně rozhrkaný. To by se mi taky nelíbilo. Proto nekupuju zajíce v pytli
no to asi nee. je to kolekce 2009.
tvrdí že je první majitel, že ho kupovala v roce 2009 jako nový
Linola píše:Sunnyside píše:jak jsem psala, perega jsem měla. Tohle nedělaly ani mně, ani nokomu v okolí, kdo je má.
Já tedy nevím, ale když takhle zakodrcám s Buggsterem, tak mi to taky dělá.Podle mýho toto golfky dělají, nejsou tak pevné jako sporťáky, ale samozřejmě vidím jen video…Nemůžeš si zajít do nějakýho krámku s dětským zbožím a vyzkoušet je?
V tom případě paní napiš, že nejsi spokojená, pošli jí to video a požaduj buď vrácen peněz nebo slevu, pokud si chceš kočár nechat a seřídit ho.
Byla jsem nadšená,když psala,že jezdila jen tři měsíce. sháněla jsem kolekci 2009.
nechala jsem si k němu už ušít a zaplatila nánožník za 400 i s postou.
Trvá na svém,že kočáru nic neni, že není rozvyklaný (video viděla).
Moc dobře ví,že jiný kočárek nemám a s 13ti měsíční dcerou bez kočáru být nemužu.
Pak mi známá poslal odkaz na slovensky eshop,kde je za 179eur,to je 4300kč. Za nový
Sunnyside píše:Linola píše:V tom případě paní napiš, že nejsi spokojená, pošli jí to video a požaduj buď vrácen peněz nebo slevu, pokud si chceš kočár nechat a seřídit ho.Sunnyside píše:jak jsem psala, perega jsem měla. Tohle nedělaly ani mně, ani nokomu v okolí, kdo je má.
O slevě nechce ani slyset.
Prej když jsem striktne nespokojena,mam ji ho poslat zpět.
To jsem jí zaplatila 200 postovné a dalších 150dám zase.
A nebudu mít nic, to je vyhozených 400 oknem, plus ten nánožník,který jsem zaplatila.
To už jsem ho mohla mít fakt nový
Ahoj,
ja bych se ho tedy zbavila. Tohle se mi vubec nelibi. Nebo si vyjednej alespon tu slevu. Drzim palce a dej vedet.
Kakika píše:
tak já osobně toto za normální nepovažuju. Není tam možnost něco dotáhnout? I když…stejně bych z toho měla stres, že se tam může něco povolovat.
kočár má nýty, takže já nedotáhnu nic.
Posílala jsem video s dotazem do servisu kenyo a pan rikal,ze tohle normalni neni.
a pani ho prej tak koupila už nový, že jí to přišlo normální