Kočárek Babypoint Sprinter

308
11.2.11 11:46

Babypoint Sprinter

Holky,už jsem zakládala víckrát toto téma,bohužel jsem se nic moc nedověděla.Prosím, máte některá tento kočárek?????Jak jste s ním pokojeni????Moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9943
11.2.11 13:59

ahoj-tak já jsem měla Traper, je to něco podobného. Spokojená jsem s ním takto byla, akorát na nás byl takový pomenší. Záleží co od sporťáku očekáváš. Jinak se mi líbilo, že byl odpružený, nic se mi na něm za celou dobu nepokazilo, šel pěkně do lehu sklopit, měl okýnko v boudičce-což jsem velmi často upotřebila, dalo se dobře dostat do nákupního košíku, pokud teda nebyl sklopený uplně do toho lehu-ael tak to je pak asi u všech sporťáků, to asi jinak vymyslet nejde. Vybírala jsem ho i pro jeho větší kolečka, páč tu máme děsné cesty…nevím, co víc by tě ještě mohlo zajímat. Akorát se mi teda zdál docela malý no, prtoože synek byl pořád takový trošku přerostený. Zase super byl jídelní pultík u dítka i rodiče :palec: to jsem hodně ocenila, páč jak se sviště naučilo ve 13 měsících chodit, tak nebylo možné ho na kočáře udržet, což bylo ale někdy potřeba, když jsem třeba někam pospíchala, tak jsem mu tam nasypala nějaké zobání a bylo vystarané. Ale zase jak jsme byli trošku větší, tak mu pak ten stolík zavazel u nožiček-že byl posazený docela nízko a bylo málo místa mezi ním a nožičkama, ale to až byl větší po tom 2.roce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
11.2.11 14:36

Babydesign Sprint a Babypoint Sprinter jsou si hodně podobné. U Babypointu se mi víc líbí barvy,proto jsem se ptala.Tady jsem nenašla obchod, ve kterém by byly oba kočárky vystavené, abych mohla porovnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
11.2.11 15:09

já nepíšu o Babydesign, ale o BabyPoint Traper. Ale máš pravdu,že si jsou dost podobné, i v těch názvech-akorát to mate.
já jsem měla přesně tento
 http://www.detatko.eu/…oranzovy.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
11.2.11 19:11

Omlouvám se špatně jsem se vyjádřila, váhám mezi Sprintem a Sprinterem.Ale ten Váš vypadá taky super. :potlesk: To bude těžký výběr :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
11.2.11 20:12

aha, tak už chápu :wink:
no jak jsem si ty vaše dva favority našla, tak vypadají snad skoro stejně-tak pak je to asi jedno, pokud mají i stejné funkce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí