Kočárek do terénu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11.6.13 13:10

POkud chceš kočárek do terénu, doporučuji aby měl ruční brzdu - je to neskutečná pomoc a nenafukovací kola (nemůžeš píchnout).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
21.11.14 22:50

Dobrý večer, obracím se na vás s dotazem, jaký kočárek pořídit na vesnici-na štěrkové lesní a polní cesty. Máme Teutonii, a ta se nám v terénu moc neosvědčila. Děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
21.11.14 23:10

Mam Apollon Alux od Patronu. Vzhledove nic moc ale je jak tank :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1469
21.11.14 23:22

@leník91 Hele já mám Dorjana a super, k baráku je to krpál štěrkovej :mrgreen:,nalítáme denně 6-10 km a paráda, jen jsme teda trošku ojezdili kolečka, ale to je kilometrama :mrgreen: Jinak jediný, co mi vadí, je naprd přístup ke košíku pod kočárem :think: Velikostně super, Barunka je dlouhá a má plno místa :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
21.11.14 23:25

@MartinaVALL Dorjan máš jaký typ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1469
21.11.14 23:28

@leník91 Nejsem si jistá, je to myslím cross country, juknu zítra, je černej, už ho mám na druhý dítě a super, fakt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
22.11.14 01:13

@leník91 hele, my mame jedo fyn a super. jezdime přes rok a zadny problém. jsme na vesnici, teren zvlada fakt dobře. korba velka, kosik velky, sportak ok, jsme spokojeni :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.11.14 07:42

@leník91 Dorjana jsem měla taky, jako lidi na to nadávají, ale já byla spokojená - přišlo mi, že pro dítě je to fakt pohodlý kočár a měl všechny funkce co jsem vyžadovala. Ten přístup do košíku je na prd, ale koukala jsem, že nějaký nový typ už to má pořešené lépe - ono i těch dorjanů je x typů. Já jsem problém neměla, ale kamarádka co bydlí na Vysočině s ním měla problém ve sněhu - dostávalo se jí to pod přední kola - ty otočná a fakt to bylo na prd. Ale jsou i dorjany bez toho s volnými koly…Ale počítej s tím, že je to kráva těžká. Jinak se budu opakovat - psala jsem to tu do jiné diskuze včera nebo kdy, za mě do terénu nejlepší trojkolka starej quinny freestyle - s pevným předním kolem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
993
22.11.14 08:35

Já teď skoro 3 měsíce hledala taky kočár, který by vyhovoval mým požadavkům, kde jsem měla zahrnuto i kočár do terénu. A včera jsme se rozhodli. Koupíme ten nový Jane Crosswalk Epic, designově je krásný, a splňuje všechny mé požadavky. Jinak jsme měli ve výběru Concord Wanderer, určitě super kočár, držela jsem ho i na obchodě v ruce a je krásně měkký, holky píšou jak se s ním super jezdí. A pak se mi moc líbila Maxi Cosi Mura, viděla jsem holku jak s ním jede po kostkách ve městě a kočár neměl problém, i na oko se zdálo, že krásně pruží, ale je malinko těžší. I na něj co se týče recenze jsem četla do terénu jen chválu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
22.11.14 08:58

@leník91 Tako accoustic/balila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
22.11.14 15:19

Nečetla jsem předchozí stránky diskuze, tak je možný, že už to tady zaznělo - maxi cosi mura 4. Já dlouho vybírala kočárek do terénu - taky bydlíme na vesnici, nemáme tu žádné pohodové asfaltové cestičky, ale spíš lesní cesty a polňačky a byl mi doporučen maxi cosi. Nám se teda miminko teprve narodí, ale pročetla jsem desítky diskuzí a recenzí. Maxi cosi si hodně chválili, hodně pějí ódy na teutonie a ještě inglesiny. Ale já šla do maxi cosi, vzhledově mi byl nejsympatičtější. No a pak cenově dostupnější kočárky Tako, ale nevím jaký typ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
22.11.14 15:34

@peta81 A v tom Jedo Fyn, ti to s malým/malou nedrncá? Teda je drncání a drncání. Samozřejmě trochu drncá každý kočár. Ta Teutonie, co máme, taky projede dost, ale i při menší díře malá v kočárku téměř nadskakuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
22.11.14 19:23
@leník91 píše:
@peta81 A v tom Jedo Fyn, ti to s malým/malou nedrncá? Teda je drncání a drncání. Samozřejmě trochu drncá každý kočár. Ta Teutonie, co máme, taky projede dost, ale i při menší díře malá v kočárku téměř nadskakuje.

ne, nedrnca. jen když fakt jedu třeba v lese přes koreny, tak prcka pekne naklepu a to tam hopsa. jinak se tam ma jak v bavlnce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
3.7.16 18:18

Ahojky holky, obnovuji téma. Jaký by jste doporučili kočárek? Do terénu, bydlíme na vesnici, cesty štěrkové a kamenité, pak lesy plné větví atd. A aby byla větší korbička.

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5178
3.7.16 18:32

@dreana I`coo Peak Air 4. Do terenu super i hluboka verze i sportak, perfektne odpruzeny. Korbicka jedna z tech vetsich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí