Kočárek do terénu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
979
15.5.11 15:37

Gessleiny jsem vyradila kvuli brzdam-F6 je sice super, ale nema pribrzdovaci brzdu, jen parkovaci na rukojeti, F2 je to same…jediny gesslein s ruckou je F4, ale ma vpredu jen mala kolecka a my tu mame na prochajdy hlavne nezpevnene cesty :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marnaho612
15.5.11 17:45

Ahojky,
tohle jsem řešila taky, kočárek hlavně to terénu, na promenády nejezdíme. A nakonec jsem koupila Tako jumper x. Jednak cena krásná a je to ledoborec, ve sněhu, v lese, výmoly, všechno o.k. Mutsy byla moje láska, ale odradila mě velikost korbičky, měla jsem zimní mimi.

• Citovat
  • Upravit
3513
15.5.11 18:05
pansy píše:
Gessleiny jsem vyradila kvuli brzdam-F6 je sice super, ale nema pribrzdovaci brzdu, jen parkovaci na rukojeti, F2 je to same…jediny gesslein s ruckou je F4, ale ma vpredu jen mala kolecka a my tu mame na prochajdy hlavne nezpevnene cesty :-(

no nevím to přesně, ale zdá se mi, že někde mamky psaly, že není problém při objednání si tam tu brzdu doobjednat. Oni jsou u Gessleinů hodně variabilní. Zkusila bych se pozeptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
16.5.11 09:33

Já jsem právě tu brzdu v obchodě na tom gessleinu v pátek viděla, myslím, že to byla F6. U nás je maj vystavený všechny a docela mně to překvapilo, protože dřív je neměli. Já mám F4 a jsem zatím spokojená, je fakt, že po lese s ní nejezdím, polňačky nevím, jak by to zvládalo, jinak se s ním jezdí krásně a brzdu na rukojeti teda nemám. Takže pro tebe byl byla lepší ta F6, ta projede všechno, navíc je fajn, že ty přední kola se daj vyměnit za ta otočná, takže můžeš mít oboje. Pokud bys kočár brala do města, tak si vezmeš otočný a na polňačky si to zase vyměníš za ty velký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
16.5.11 09:39

Podívej tady píšou ruční brzda na rukojeti. http://www.eshopbaby.cz/…slein-p4885/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
16.5.11 10:49

navíc od května má gesslein novinku, můžeš si vybrat jestli chceš kolečka nafukovací nebo ne. A ještě si můžeš vybrat, jestli ty přední otočný chceš dvojitý nebo jednoduchý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
16.5.11 12:05

Jo až tak, tak to jsem netušila. Já teda doporučuju ty jednoduchý, do těch dvojitejch se ti v zimě dostává sníh a pak to nejede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
979
21.5.11 12:00

No nevite nekdo jak je to u gessleinu s tou rucni brzdou? Protoze ja vsude v diskuzich nasla, ze je jen parkovaci, ze s ni nelze pribrzdovat…ale treba je to novinka…diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
979
21.5.11 12:00

No nevite nekdo jak je to u gessleinu s tou rucni brzdou? Protoze ja vsude v diskuzich nasla, ze je jen parkovaci, ze s ni nelze pribrzdovat…ale treba je to novinka…diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
21.5.11 14:37

napsala bych přímo do Duhy v Pardubicích, to budeš mít nejjistější. Co vím, tak na dotazy reagují velmi rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
11.6.13 10:49

Jaký kočárek do terénu

Ahoj, potřebuji poradit… Vybíráme kočárek, bydlíme na vesnici, občas vyrazíme na lesní a polní cesty, silnice tu nemáme taky nic moc, samá záplata, samá díra. Potřebuji nějaký kočárek do terénu, abych z chudáčka netřásla duši. Ale nechci žádnej tank, ikdyž vím, že by byl asi nejvhodnější, ale mě se prostě nelíbí. Poradily byste mi nějaký dobře odpružený kočárek, čtyřkolka ale klidně i trojkolka na tom mi vcelku nezáleží… Dík :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9335
11.6.13 10:55

Ahoj, my máme x landera x3- starší typ - ale je to tank :-D. Ale dělají i modernější, netankové. Ale mě strašně tankoval ten tankovej, tak jsem si ho musela pořídit :-D. A mám ho už jenom jako sporťák, takže s korbou nemám zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
11.6.13 10:57

Tfk (2009), ten máme my a v terénu je úplně super, je to tříkolka, ale stabilitu má výbornou.
Je těžší, což si myslím, že je právě pro kočárek do terénu fajn. Ty lehké mě přijdou takové „volšové“. Radši budu mít těžší a stabilní (přece ho na zádech nenosím) ;)
Sice je to naše Tfk staršího typu, zřejmě ti tu holky doporučí něco novějšího, ale já jen dávám typ na něco, s čím mám skvělou zkušenost ;)
Máme ho od miminka (jako korbičku), teď už jako sedačku a tak to zůstane, golfky mě přijdou zbytečné a v tomhle terénu by mě byly k ničemu :)
Přeju šťastný výběr :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
11.6.13 11:04

Ten máme, jen v trochu jiné barvě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
11.6.13 11:50