Kočárek Phil a Teds - jaký věkový rozdíl?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10052
13.2.11 13:39

phil a teds - jaký věkový rozdíl

Ahoj, chci si pořídit kočárek phil a teds vibe, a zajímá mě jaký věkový rozdíl jste měly mezi dětmi a kočár jste využily.

Popřípadě když mi napíšete nějakou recenzi přímo na vibe budu ráda

díky všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
13.2.11 14:03

Ahoj. Kamarádka (hodně blízká) měla pro děti necelých 2,5 roku od sebe a starší tam moc dlouho dávat nemohla, páč ten mladší by tam byl moc stísněný - rád ležel ve vložné tašce na boku a když bylo starší dítě nad ním, už se tam malinký nevešel. Pak už se tam zase nevešlo to starší - byla mu malá ta sedačka vepředu/nahoře. Nevím teda jestli přímo vibe, ale dost brzy ho začala používat už jen pro mladšího. Je ale fakt, že má obě děti spíš nadprůměrné velké. Jinak je s ním ale spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21895
13.2.11 14:11

Ja si myslim,ze vekovy rozdil dva roky,je uz dost na porizeni Phila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
13.2.11 14:18

Omlouvám se předem za vpád, zkušenost s Philem nemám. Ale zvažovala jsem. Budeme mít rozdíl 22m a došla jsem k závěru, že ne. Kluk už vcelku obstojně chodí teď, po okolí se pohybujeme bez kočáru. Do centra jezdím také bez kočáru a při únavě nosím v šátku. Během pár měsíců se to snad ještě zlepší. S novorozencem stejně nikam daleko jezdit nebudu, takové ty klasické procházky v kočárku syna stejně nebaví, raději běhá po hřišti, lese nebo třešňovce. Cesty do centra z počátku budu muset zvládnout s miminem v šátku (popřípadě staarším) plus monokočár nebo jet autem.
Nedovedu si představit dítě starší 3 měsíců, že bude dole v té noře u Phila spokojené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
13.2.11 14:36

mohla bych poprosit o odpovědi maminek které tento kočár mají??

děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
13.2.11 14:40

Ahoj, mam phil&teds Dash. Puvodne jsem chtela Vibe, ale uplne jsem ho zavrhla po prvnim vyzkouseni, protoze mi nesedi rukojet do ruky. Je plocha a nejde mi poradne chytnout. Jinak by mi byval vyhovoval. U Dash mi zase uplne nevyhovuje brzda, je na rukojeti a na zabrzdeni jsou potreba dve ruce, takze kdyz potrebuju zabrzdit a vedu starsi dite za ruku, tak ho nejdriv musim pustit. Deti mam od sebe 2r a 3m. Kocar pouzivam hlavne pro mimi, starsi chodi nebo jezdi na kolobezce. Ale stejne jsem za nej hodne vdecna v situacich, kdy se starsak vzteka nebo chce jit jinam, kdyz je unavenej, neni mu dobre, cil je na nej moc daleko, potrebuju nekam dojet rychle a mohla bych pokracovat. Take vyuzivam pri nakupech, deti jsou v kocare a nemusim nahanet po celem prostoru.
Celkove jsem s kocarem moc spokojena, je lehoucky, prakticky, snadno se ovlada jednou rukou. Lehce se z nej udela jednokocar (sportak). Mimi se tam zatim vejde v pohode, uvidime, co prinese budoucnost. Koupili jsme ho take pro to, ze planujeme jeste treti dite, takze ho obdobne za dva roky snad jeste vyuziju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
13.2.11 14:52

Já mám děti od sebe dva roky a kočár jsme využili jen prvních pár dní a pak už jsme si vystačili jen s boardem u kočárku a autem na větší vzdálenosti. :oops: 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
13.2.11 14:55

a když bych později kočár používala jen pro jednoho je možné sedačku polohovat, třeba na spaní??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
13.2.11 14:57

Pro jedno dítě je to klasický sporťák po směru jízdy…

Existuje tu diskuze o tomto kočáru, zkus do ní nakouknout, je tam i plno fotek.

https://www.emimino.cz/…-foto-36969/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2100
13.2.11 15:15

Ahoj Zuzko, my máme vibe pro kluky dva roky od sebe. My jsme ho využili hodně a dlouho a hrozně moc mi pomohl :-) Mám hodně živé děti a třeba nákup se starším za ruku a s kočárem byl pro mě neproveditelný. Tak jsem byla vděčná, že mohu oba usadit do kočáru. A ráda jsem také někam třeba dvě zastávky tramvají k doktorovi došla pěšky. Na skate si starší moc nezvyknul, kdyby musel chodit, tak bychom šli hrozně dlouho a tahat do tramvaje kočár s mimi a ještě starší děcko jsem se nikdy moc nenaučila. Takže my jsme ho využili hodně, ještě i loni, když bylo klukům 3,5 a 1,5, tak jsem je občas pro zrychlení chůze šoupla do kočáru oba. Ale určitě to chce vyzkoušet, jak se ti starší vejde na přídatné sedátko, naši kluci nejsou žádní obři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
13.2.11 21:15

ahoj,já jsem taky pořídila PaT.Druhé mimčo čekám na konci dubna.Vekový rozdíl budeme mít 21m.Syna bych nazvala nechodičem a jakmile vyjedu s kočárem odmítá chodit a hned se chce vézt.Bez kočárku dojde tak max na nákup a zpět už ho musim nest,Jelikož má 13kg tak se docela pronese:-).Sice je možné že za ty dva měsíce se ještě rozchodí(taky se mu líbí motorka ale jenom z konpe a nebo na rovince.-))ale i kdybych ho vozila jenom občas tak si to bez kočárku nedokážu představit jestli by jsme se vůbec někam dostali.-)
přečti si tu diskusi jak psala sunyside je tam myslim až moc informací.
:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4