Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
mikitaa píše:
ono mimochodem ta vaha neni jen o zvedani…Tako ma myslim skoro 20 kg…kdyz s tim pojedes v nejakym terenu a budes to muset tlacit popr nejaky kopce…taky docela zahul
Právě proto se ptám na vaše názory, myslela jsem to tak že neřeším občasné skládání do auta ale hodně chodíme na procházky /túry takže máte pravdu…
Kkomik píše:
U Jané se mi líbí brzda, ale více preferuji čtyřkolku…
My také chodíme na túry, Říp, Jeseníky, Beskydy, Krkonoše, máme chalupu na vesnici, takže i do lesa na houby… trojkolka je na tohle právě bezvadná. Navíc Jané je docela lehký kočár, dobře se skládá,…takže na druhé mimi jsem ho neměnila ![]()
Potvrzuju Slalom do terénu. Loni jsme s ním odjezdili Českou Kanadu-po lese, po hradech a ani náznak nestability. Čím širší a větší nafukovací kola, tím lepší do terénu. Podle mě je taky jedno, jestli 3 nebo 4 kolka. 
Doporučuji Teutonia Spirio S3, ale nevím jaké máte představy o ceně,je tedy trochu dražší, ale má super brzdu a je stabilní.zvláda jak louku,tak polní cesty i les.v prodeji je i 4kolka.na brusle taky pohoda. ![]()
Tako jsou dle mého názoru nekvalitní, rozbíjí se brzdy, i ostatní a šisujou.
A nemáte zkušenost s kočárky Jedo, mají všechna plus,ale jsou dost levné, jsou kvalitní?
Myslela jsem tenhle, odpružený, sedačka na obě starany, velká korbička s polohov. zády, dle popisu super, ale viděly jste v reálu?
http://www.moje-miminko.cz/…jedo-fyn-4ds#…
Ahojik já kočárek Jedo viděla v obchodě dokonce jsem i zkoušela a byl v pohode!Ale nelíbil se mi sportak ![]()
kvůli čemu se mi nelíbil sporták?Mě se líbí jiné typy tot vše ![]()
Holky prosím vás, už jsem byla u konce s výběrem kočárku bebecar, ale stále nás trápí ta cena. Máte někdo ESPPIRO GT (4 stejná kola) ??? Jde mi jen o jedno, jak se s ním jezdí v terénu? Je odpružený, měkký?? Nedrncá?
Obnovuji diskuzi ohledne terennich kocarku a uvitam kazdou radu:-) Chtela bych kocarek-ctyrkolku s vloznou taskou, rucni brzdou (ktera umoznuje si pribrzdit z/do kopce), pokud mozno lehci, s pratelnym potahem…Nemame vytah, kocar bude uskladnen ve sklepe (proto vlozna taska a brzda) a co se tyce skladnosti v aute, tak je mi to taky jedno, vsichni mame kombiky…
Po dlouhem prouzdani na netu jsem vybrala tyto favority:
Jeste mam dilema s kolama-jestli nafukovaci (ma ten Knorr) a nebo ty ala vzduchova komora
Resite nekdo neco podobneho, nebo mate zkusenosti s vyse napsanymi kocarky?? Nebo jakoukoli radu-sem s ni:-)) Predem diky:-)
A co Gesslein F2, myslím, že už maj i tu brzdu. A jsou to super kočárky, spousta barev, vzorů.