Kočárek do terénu

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
317
14.2.11 14:54
mikitaa píše:
ono mimochodem ta vaha neni jen o zvedani…Tako ma myslim skoro 20 kg…kdyz s tim pojedes v nejakym terenu a budes to muset tlacit popr nejaky kopce…taky docela zahul :wink:

Právě proto se ptám na vaše názory, myslela jsem to tak že neřeším občasné skládání do auta ale hodně chodíme na procházky /túry takže máte pravdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
14.2.11 14:56

U Jané se mi líbí brzda, ale více preferuji čtyřkolku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
14.2.11 15:10
Kkomik píše:
U Jané se mi líbí brzda, ale více preferuji čtyřkolku…

My také chodíme na túry, Říp, Jeseníky, Beskydy, Krkonoše, máme chalupu na vesnici, takže i do lesa na houby… trojkolka je na tohle právě bezvadná. Navíc Jané je docela lehký kočár, dobře se skládá,…takže na druhé mimi jsem ho neměnila :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
14.2.11 20:08

Potvrzuju Slalom do terénu. Loni jsme s ním odjezdili Českou Kanadu-po lese, po hradech a ani náznak nestability. Čím širší a větší nafukovací kola, tím lepší do terénu. Podle mě je taky jedno, jestli 3 nebo 4 kolka. 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5274
14.2.11 22:39

Doporučuji Teutonia Spirio S3, ale nevím jaké máte představy o ceně,je tedy trochu dražší, ale má super brzdu a je stabilní.zvláda jak louku,tak polní cesty i les.v prodeji je i 4kolka.na brusle taky pohoda. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
26.2.11 18:04

Tako jsou dle mého názoru nekvalitní, rozbíjí se brzdy, i ostatní a šisujou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
26.2.11 18:13

A nemáte zkušenost s kočárky Jedo, mají všechna plus,ale jsou dost levné, jsou kvalitní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
26.2.11 18:16

Myslela jsem tenhle, odpružený, sedačka na obě starany, velká korbička s polohov. zády, dle popisu super, ale viděly jste v reálu?
 http://www.moje-miminko.cz/…jedo-fyn-4ds#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2990
16.3.11 15:37

Ahojik já kočárek Jedo viděla v obchodě dokonce jsem i zkoušela a byl v pohode!Ale nelíbil se mi sportak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
19.3.11 14:55

A kvůli čemu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2990
20.3.11 18:34

kvůli čemu se mi nelíbil sporták?Mě se líbí jiné typy tot vše :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
23.3.11 20:23

ESPIRO GT

Holky prosím vás, už jsem byla u konce s výběrem kočárku bebecar, ale stále nás trápí ta cena. Máte někdo ESPPIRO GT (4 stejná kola) ??? Jde mi jen o jedno, jak se s ním jezdí v terénu? Je odpružený, měkký?? Nedrncá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
979
15.5.11 12:17

Obnovuji diskuzi ohledne terennich kocarku a uvitam kazdou radu:-) Chtela bych kocarek-ctyrkolku s vloznou taskou, rucni brzdou (ktera umoznuje si pribrzdit z/do kopce), pokud mozno lehci, s pratelnym potahem…Nemame vytah, kocar bude uskladnen ve sklepe (proto vlozna taska a brzda) a co se tyce skladnosti v aute, tak je mi to taky jedno, vsichni mame kombiky…
Po dlouhem prouzdani na netu jsem vybrala tyto favority:

• Teutonia mistral p HB
  • Hartan topline x HB
  • Babidoo knorr alu fly swing-super cena, ale nemoznost nasazeni autosedacky-je to dulezite???

Jeste mam dilema s kolama-jestli nafukovaci (ma ten Knorr) a nebo ty ala vzduchova komora

Resite nekdo neco podobneho, nebo mate zkusenosti s vyse napsanymi kocarky?? Nebo jakoukoli radu-sem s ni:-)) Predem diky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
15.5.11 12:23

A co Gesslein F2, myslím, že už maj i tu brzdu. A jsou to super kočárky, spousta barev, vzorů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
15.5.11 14:44

nebo gesslein F6

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie