Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Za mě Roan Marita - polní, lesní cesta, štěrk, sníh.. vše bez problémů. jezden od srpna do února. krasne lehký, prostorný a houpavý. nicmene se sportakem jsem spokojená nebyla -ten jsem ani nezkousela a poridila jiny.
@Martha03 ja mela podobne pozadavky, nakonec jsme koupili Jedo s podvozkem Bartatina je na reminkach, krasne houpe, ma velikou korbicku, akorat s nim jeste nejezdim. Miminko se ma narodit v prvni pulce prazdnin. A ja jsem chtela aby se me mala vlezla do korbicky jeste prez zimu a myslim si ze to kocarek splnuje.
Mám junama impuls a perfektni. Kolečka jsou gelová, perfektně je kocarek odpružen a jelikož jsem hledala také kocarek do terénu tak tento se osvědčil! Do terénu bílá barva nic moc, ale lehce jde čistit vlhcenymi ubrousky ![]()
Pokud by to nemusela být 4 kolka, tak bych volila TFK s pevným předním kolem. Dà to i Joggster po aretaci předního kola.
Díky holky mrknu na to. Na Inglesinu jsem se dívala ale někdo píše že má nestabilní sportacek, dítě vypadáva a je nevyvazeny. To je právě to co mě trošku odradilo od této značky ale jinak jsou velice hezké. Jestli sem jeste někdo hodíte tip budu ráda čím více na výběr tím lépe a nejlepší jsou vaše zkušenosti protože těm popiskum u kočárku se nedá moc věřit
moc děkuji a přeji všem krásnou neděli ![]()
@Martha03 píše:
Díky holky mrknu na to. Na Inglesinu jsem se dívala ale někdo píše že má nestabilní sportacek, dítě vypadáva a je nevyvazeny. To je právě to co mě trošku odradilo od této značky ale jinak jsou velice hezké. Jestli sem jeste někdo hodíte tip budu ráda čím více na výběr tím lépe a nejlepší jsou vaše zkušenosti protože těm popiskum u kočárku se nedá moc věřitmoc děkuji a přeji všem krásnou neděli
Aha, ja mela trojkombinaci, z korbicky se udelal krasne sportak a ani naznak nestability. To ani nejde
Ja jezdila kazdy den do lesa a rekla bych spis opak, velmi stabilni…nevis, co to byla za rada Inglesiny? Vubec si neumim predstavit, co tim dotycna mohla myslet…
Roan maritu! Hlavně si nepořizuj kočárek s otočnými koly. To je v terénu tragedie a s velkými pevnými koly se to nedá srovnat.
@Lenka_Hal píše:
Aha, ja mela trojkombinaci, z korbicky se udelal krasne sportak a ani naznak nestability. To ani nejdeJa jezdila kazdy den do lesa a rekla bych spis opak, velmi stabilni…nevis, co to byla za rada Inglesiny? Vubec si neumim predstavit, co tim dotycna mohla myslet…
Už nevím těch diskuzi jsem četla hodně i tady na emiminu a většinou to bylo tak že ten sportacek byl nestabilní a také malý, že se do toho dítko nevešlo už po pár měsících, tak právě nevím. My jsme byli oba docela velcí jako děti tak mám obavu abych jej mohla využívat dost dlouho a zároveň za nestabilitu v tomto terénu bych byla jen velmi nerada, zvlášť za předpokladu, že Inglesina není zrovna levná a tak by mě to mrzelo… ![]()
@Martha03 píše:
Už nevím těch diskuzi jsem četla hodně i tady na emiminu a většinou to bylo tak že ten sportacek byl nestabilní a také malý, že se do toho dítko nevešlo už po pár měsících, tak právě nevím. My jsme byli oba docela velcí jako děti tak mám obavu abych jej mohla využívat dost dlouho a zároveň za nestabilitu v tomto terénu bych byla jen velmi nerada, zvlášť za předpokladu, že Inglesina není zrovna levná a tak by mě to mrzelo…
Tak to nemohlo byt magnum, uz jen kvuli te velikosti.
Ja mam velke deti a mista bylo hodne a dlouho…
@Martha03 měla jsem Roan Marita a spokojenost. Přesně takový terén jaký ppisuješ a dítě spalo ještě v roce v hlubokém