Jakou máte zkušenost s prodejnou kočárků Dara?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
16
12.10.10 18:25

dotaz na prodejnu DARA

Ahojky.Chci se zeptat jakou máte někdo zkušenost s prodejnou DARA kočarky z Valašského Mezeříčí,jestli jsou tam kvalitni kočárky nebo tam ani raději nechodit??Máme to do té prodejny kolem 70km,tak proto se ptám??Díky za všechny odpovědi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
729
12.10.10 18:43

Ahojky, ja mam kocarek, ktery Dara nabizi, mam jej koupeny ale v kamennem obchode v Plzni. Jinak za kvalitu DorJan davam jednicku :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
12.10.10 19:53

Já mám dobré zkušenosti s dara obchodem on-line. Dost jsem od nich nakupovala a poskytl mi i dobrý pozáruční servis, takže spokojenost. Máme od nich kočárek Dorjan a spokojenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
12.10.10 20:13

Ahojky,já sice kočárek nemám,ale před mateřskou sem pracovala v obchodě kde jsme tyto kočárky měli.vůbec bych se toho nebála,měli jsme teda starší typy ale hodně se prodávaly a reklamace téměř žádny.a když už byly tak firma velice solidní vše hned opravila a nebo vyreklamovala,žádný problém nebyl.tot moje zkušenost ale jako uživatel neporadim,ale ženský si ho chválily,taky sem chtěla ale uchvátil mě v-cross :mrgreen: ale jsem spokojená.Ahoj :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
13.10.10 15:22

odpověd

Zdarvím,díík za ubezpečení že s tou firmou-značkou byli lidi jako docela spokojeni to člověk uvítá.
Mě též uchvátil travel crross ale po dokonalém shlédnutí mám pocit že korba hluboká je malinká mám terním v unoru a docela obavy,tak v těch kočárcích pořád plavu :-P .Vy máte jaký názor je docela v poho ta korbička nebo už jen šílím :roll: .
Jo ještě se zeptám kde jste prodávala nebylo to někde na Zlínsku???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
14.10.10 07:09

Ahojky,myslim že korba není až tak malá jsou daleko menší(x-lander,jane..),můžu jí přeměřit,nám se tam vešla do cca 7 měsíců a měla 9kg 8-o což je dost a vešla se i s fusakem pak šla dosedačky a pohoda i v zimě.sedačka je docela chráněná :palec: je jasný že pokat půjdeš do kočárku kde je zvlášt hluboká korba (tohoto typu)a sporták, tak to dítě tam stejně další zimu nedáš,jedině do sportáku,ale myslim že do zaří .října uplně v pohodě a to už bude prcek velkej a nebude chtět třeba ani ležet.kdyby si ho chtěla i na další zimu tak jedině něco na způsob dorjan cros…atd s vložnou taškou.jediný co mi na crossu vadí je špatnej vlez do košíku moc trubek :mrgreen: košík velkej ale špatně dostupnej,jinak za tu cenu max.spokojenost,jo a ještě mi vadí nejde sundat potah ze sedačky což vidim jako to největší mínus na tomto kočárku :twisted: ono by to možná šlo ale musel by se celej rozšroubovat a to bych už asi nesložila.ale u těch novějších je to třeba už jinak.tak :mavam: :mavam:
nene prodávala sem uplně někde jinde.kdyby něco tak klidně písni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí