Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky.Chci se zeptat jakou máte někdo zkušenost s prodejnou DARA kočarky z Valašského Mezeříčí,jestli jsou tam kvalitni kočárky nebo tam ani raději nechodit??Máme to do té prodejny kolem 70km,tak proto se ptám??Díky za všechny odpovědi ![]()
Ahojky, ja mam kocarek, ktery Dara nabizi, mam jej koupeny ale v kamennem obchode v Plzni. Jinak za kvalitu DorJan davam jednicku
.
Já mám dobré zkušenosti s dara obchodem on-line. Dost jsem od nich nakupovala a poskytl mi i dobrý pozáruční servis, takže spokojenost. Máme od nich kočárek Dorjan a spokojenost
Ahojky,já sice kočárek nemám,ale před mateřskou sem pracovala v obchodě kde jsme tyto kočárky měli.vůbec bych se toho nebála,měli jsme teda starší typy ale hodně se prodávaly a reklamace téměř žádny.a když už byly tak firma velice solidní vše hned opravila a nebo vyreklamovala,žádný problém nebyl.tot moje zkušenost ale jako uživatel neporadim,ale ženský si ho chválily,taky sem chtěla ale uchvátil mě v-cross
ale jsem spokojená.Ahoj ![]()
Zdarvím,díík za ubezpečení že s tou firmou-značkou byli lidi jako docela spokojeni to člověk uvítá.
Mě též uchvátil travel crross ale po dokonalém shlédnutí mám pocit že korba hluboká je malinká mám terním v unoru a docela obavy,tak v těch kočárcích pořád plavu
.Vy máte jaký názor je docela v poho ta korbička nebo už jen šílím
.
Jo ještě se zeptám kde jste prodávala nebylo to někde na Zlínsku???
Ahojky,myslim že korba není až tak malá jsou daleko menší(x-lander,jane..),můžu jí přeměřit,nám se tam vešla do cca 7 měsíců a měla 9kg
což je dost a vešla se i s fusakem pak šla dosedačky a pohoda i v zimě.sedačka je docela chráněná
je jasný že pokat půjdeš do kočárku kde je zvlášt hluboká korba (tohoto typu)a sporták, tak to dítě tam stejně další zimu nedáš,jedině do sportáku,ale myslim že do zaří .října uplně v pohodě a to už bude prcek velkej a nebude chtět třeba ani ležet.kdyby si ho chtěla i na další zimu tak jedině něco na způsob dorjan cros…atd s vložnou taškou.jediný co mi na crossu vadí je špatnej vlez do košíku moc trubek
košík velkej ale špatně dostupnej,jinak za tu cenu max.spokojenost,jo a ještě mi vadí nejde sundat potah ze sedačky což vidim jako to největší mínus na tomto kočárku
ono by to možná šlo ale musel by se celej rozšroubovat a to bych už asi nesložila.ale u těch novějších je to třeba už jinak.tak
![]()
nene prodávala sem uplně někde jinde.kdyby něco tak klidně písni.