Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravím, chtěla bych si koupit kočárek dorjan danny sport 2010 prestige barvu pink? Mate nekdo s timto kočárkem a barvou zkušenost? díky
A byla si se na něj již někde podívat? Spousta maminek si ho chválí, ale já jsem třeba menší postavy a tak je na mě sporťák příliš velký, chce to omrknout v reálu.
Třeba se něco dočteš tady: https://www.emimino.cz/…-2010-37492/
Ahoj.
Já mám DD Danny Sport 2010. Nevím, v čem je rozdíl od Prestige.Tak nevím, zda ti pomohu:-)
Jsem s kočárkem spokojená.Hledala jsem hlavně:
jezdím i v horším terénu a zatím vše v poho
negativa: brzda - horší manipulace
trochu vrže (nemá to vliv na funkci)
Mám mimi od března, jezdím často, zatím bez poruchy a neměnila bych. Splňuje vše, co jsem chtěla a i cena byla super…
Simona ![]()
V reálu jsem ho ještě neviděla,chystám se na nej kouknout do ČB do bejbycentra, moc se mi líbí. Ja jsem taky mensí ale přítel ma 2m…tak musime vybrat něco mezi..holky ale písou ze maji jenom tu zlatou a me se libi ta pink i kdyz mi moc ruzova neprijde,,,tak bych ho chtěla vidět v realu primo v ty pink barvě…jsem ochotná jet kamkoli kdyz ho tam budou mit.. ![]()
ahoj, ja mam taky DD sport 2010 je to stejny jako ten prestige jen ten prestige ma kuzi na korbe, ale jinak je to stejny. ja uz nekdo psal, jediny co me zlobi je taky brzda, ale nic hroznyho to neni, hold se musi vic zabrat, jinak maximalni spokojenost ![]()
Ahoj.
Já viděla barvu pink v reálu a přijde mi spíš taková malinová (jako do fialova) a s metalickými odlesky. Líp to asi popsat nedokážu. Chtěla jsem ji pro holčičku (byla to okamžitá láska), ale budeme mít kluka a nakonec i jiný kočár kvůli bezpečnějšímu vajíčku. Ale co se barvy týče, je moc krásná a rozhodně neokoukaná. Nevím, jak v Budějovicích, ale na prodejně tady my majitelka říkala, že jde kdyžtak sehnat vzorník, kde jsou ústřižky látek k porovnání mezi sebou. Tak hodně štěstí se sháněním.
Ahojky,já se chci jen zeptat kde jste ho kupovali??Jestli ne náhodou v DARA ve Val.Mezeříčí??nebo jste ho koupili na netu??a nebo v kamenném obchodáku??když tak za kolik??a ještě otravuju dá se prát??a je v hluboké korbě lehátko polohovací do sedu at nemusíme hned do sportáku??máme terním na únor.Dííík Jitka ![]()
Já teda nekupovala a nebudu. Ale viděla jsem, že to polohování v boudičce není do plného sedu (90 stupňů). Je to spíš přizdvihávání pro polohování a proti ublinkávání. Jinak prací je vnitřek hluboké (taková potištěná látka) a u sporťáku je ta sedačka taky sundavací.
Stejný jako Dany Sport není ne? Prestige má navíc ještě takovou nástavbu na sporťák, kterou jde v podstatě udělat dlouhou korbičku. Jestli to popisuju správně:-)
Jojo, máš pravdu. Prestige je jinej v barvách, má koženku a tu nástavbu. ![]()
Ahoj, potřebovala bych poradit, jaký máte k Danny sportu slunečník. Mám strach koupit jen tak, aby pasoval a šel dobře přichytit. Děkuji.
Zkus mrknout na tyhle stránky, mají tam slunečníky přímo k Danny sportu…
http://www.kupujemekocarek.cz/…/6-1-Doplnky