Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, já mám teda Xlander 2007 Xa, jsem moc spokojená( odchováme v něm i třetí dítko
), a ten nový typ X-landeru má navíc ještě spoustu nových vychytávek, které mi na tom mém docela chybí, takže já do X-landeru určo šla
.
ne, to jsem nikdy nějak nepotřebovala, máš tam přeci okénko na stříšce, takže na mimi vydíš:)
Aha, tak to jsem nějak nepochopila, myslela jsem že je tam na větrání
.
Já ho tedy nemám ani jsem neměla, ale má ho brácha. No abych řekla pravdu já bych do něj nešla, ale je pravda, že já měla kočáry, které byli o mnoho lepší, ale bez mučení přiznávám, že o mnoho dražší! Vzhledově se mi líbí, je lehoučký.Jezdí se s ním lehce a příjemně. No ta korba to je děs, ale v případě zimního mimča ok. Oni mají malého v půlce května a s fusakem v korbě nemají šanci. Ty se částečně vyhneš i tomu, z čeho jsem byla šílená a to, že to není vůbec odpružený a malej tam nadskakoval fakt děsně. Hlava se mu klepala, až mi ho bylo líto. Ty to budeš mít vystlaný fusakem, tak to bude lepší. Ten sporťák že nejde otočit by mi taky vadilo. Zvláště když kvůli té korbě musíš dát dítě do toho sporťáku brzy. Je pravda, že v poměru ceny a kvality, to není asi tak špatný. Když to beru s tím zimním miminem, tak snad. A nevím, jestli to chceš i s autosedačkou, ale tu mají Maxi cosi. Nevím jak jsou na tom ty od Xlander.
Já teda nemám zkušenost, ale v obchodě se mi zdál v pohodě. Ta cena je i pro mě trochu vyšší, takže dražší si už fakt dovolit nemůžu
.
Terrad píše:
Já teda nemám zkušenost, ale v obchodě se mi zdál v pohodě. Ta cena je i pro mě trochu vyšší, takže dražší si už fakt dovolit nemůžu.
přesně:)myslím ohledně té ceny
!!!!To se někdo má, když může říct, že X-lander je z tech levnějších poměr cena výkon, celkem slušnej ![]()
Ahoj holky,
rozhodujeme se mezi kočárkem x-lander 2010 a mutsy. Korbičku neřešíme, mimčo čekáme v lednu 2011, tak s tím počítáme, že na podzim už půjde do sporťáku. A to je ten problém. Nejdřív byl na 1.míste x-lander, ale u sporťáku mi vadí, že zadní opěrka nejde zdvihnout úplně do sedu, to dítě v něm je v takovém pololehu, nemáte s tím některá zkušenosti. Takže teď vede mutsy, ale sporťák o něco užší a ta cena ![]()
No právě, ta cena! Taky bych si vybrala mezi dražšími kočárky. Ale pokud budu pořád vyřazovat kočárky, tak už mi žádný nezbyde. ![]()
natty- tak X lander už jsem popisovala. Tak je jasné, že Mutsy je lepší, ale skutečně ta cena je x lander krát dvě!! Společné problémy jsou malá korba a uchycení korby v jednom bodě tak, že korba je nakloněná a mimčo sjíždí do noh. To je horší u Mutsy. Ale u Mutsy jde sporťák v obou směrech, jde do většího lehu, ale je menší! Bez ohledu na cenu bych určitě šla do Mutsy.
Korbička u Mutsy je fakt mini… Kamarádka musí do sporťáku už teď na začátku 5.měsíce, bo se jí tam malej nevleze ani „letně“ oblečený…
natty9 píše:
Ahoj holky,
rozhodujeme se mezi kočárkem x-lander 2010 a mutsy. Korbičku neřešíme, mimčo čekáme v lednu 2011, tak s tím počítáme, že na podzim už půjde do sporťáku. A to je ten problém. Nejdřív byl na 1.míste x-lander, ale u sporťáku mi vadí, že zadní opěrka nejde zdvihnout úplně do sedu, to dítě v něm je v takovém pololehu, nemáte s tím některá zkušenosti. Takže teď vede mutsy, ale sporťák o něco užší a ta cena
No já do něj půjdu. Na každém kočárku najdu nějakou mouchu, takže vybrat ten nej asi fakt nejde.
Ahoj, vím že mě tu spousta lidí bude chtít zabít, ale já potřebuji poradit a nechci reagovat ve všech možných diskuzích. Chceme koupit kočárek (celý set) X-lander XA 2010 a tak prosím všechny maminky, které již tento kočárek mají, ať mi sem napíšou všechny klady a zápory. Vím, že je korbička menší, ale miminko se má narodit v zimě, tak se toho nebojím.