Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
no to doufám
ikdyž třeba tady u nás jich moc není vidět-a když tak jen černý jo a jeden bílý jsem taky zahlídla…tak snad jsme vybrali dobře
nechám se překvapit jaký to pak bude v reálu,zas tak dlouho už to trvat nebude ![]()
janasib: No černej sem taky chtěla, ale černej!! Ne ten šedej a ten už není, takže jsme vybrali ten bílej, ale jak říkam, počkam si na 2011 ![]()
A taky mi zaráží, že tu není nikdo, kdo by ten kočár měl a přitom je prej dobře prodávanej, budu si muset počkat, až s nim začneš jezdit ty ![]()
oni nejvíc jezdí ty starší ročníky-těch vídám dost-letöšní nebo teda 2010 jsem naživo viděla fakt asi dva-bílej a ten hnědo oranžový-no a pak černý,ale u těch si nejsem jistá jestli je to 2010 nebo starší-tam se to blbě poznává ![]()
taky jsem zvědavá jak bude vypadat 2011 ![]()
Holky,já nechci plašit ale 2011 x-lander nebudou-Je to společná kolekce 2010-2011 ..už to tak mají na pár obchodech a říkala nám to i paní v Malvíku,také sem chtěla čekat na 2011 ale bohužel ![]()
Zuzkka:
Opravdu, jo?
No, že by mi to zrovna potěšilo, říct nemůžu, ale snad bude aspoň nějaká limitka, nebo přidaj jenom víc barev? Černou třeba? Nebo jsem naivka? ![]()
no tak to je ale zprávička…takže mám doma vlastně novinku 2011 ani o tom nevím ![]()
Takže Ivčo asi nebudeš mít na co čekat,tenhle už znáš… ![]()
janasib:
No tak kočárek jako takovej mi vyhovuje (a bude ještě víc, až mi zjistíš tamty věci, co sem chtěla), takže bych stejně žádné změny nechtěla, jen ty barvy, no,…ale což, ten bílej je krásnej, má jako přednost před černým, jen se bojim, že až s tim kočárem někam přijedu, přiběhne dítko (v horším případě ňákej čokl) a už to nebude bílej kočárek
![]()
No,ptali jsme se na to a takhle nám to bylo řečeno,nemají už prý co vylepšovat ![]()
Jinak černej dělají,a nějakou limitovanou edici by mohli také udělat ![]()
Vůbec bych se nezlobila,Já mám zatim vybraný také ten rocky,líbí se mi nejvíc..ten bílej mají právě v malvíku a on ve skutečnosti neni úplně bílej ale takovej nažloutlej..
Jo a ještě, jak jste se bavily o těch rozměrech,tak ségra ted má ten 2009 (což si myslím,že jsou rozměrově stejné) a malou už dala do sportáku v 5 měsících,takže korba celkem malá ale sporták je na dlouho si myslím..je fakt prostornej… ![]()
Zuzkka:
Musim nesouhlasit, černej dělali, ale co dělaj teď, to rozhodně není černá…
http://www.babycar.cz/…839/2839.jpg
Je takovej šedivej spíš no
, moc sem se na něj nesoustředila, mě se moc nelíbí..
Zuzkka:
No mně právě taky ne, já bych brala buď fakt černej, ale odstíny šedivý prostě ne…a s tou bílou, to jsem teda zvědavá, jak to vypadá ve skutečnosti, abych pak kvůli barvě nemusela kupovat úplně jinej kočárek
To bych nevěděla…
Teda tady to žije, já si Vás tu pročítám a beru inspiraci. Zatím teda taky bez mimi, ale kočárky sleduju už dobu. Mě se nejvíc líbí ta zelená, máme psa, takže světlé barvy ani náhodou.
Počkám si ještě na informace jak se s ním jezdí a uvidí zda zůstane jako favorit i za rok, kdy to bude doufám už aktuálnější než teď.
janasib:
Díky, si zlato
Snad se ale najde víc xlanderaček