Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Taky by mi zajímalo jak vypadá korbička, doufam, že trochu tý fialový bude i nahoře, aby nebyl fialovej jenom vnitřek…taky taška a autosedačka…už aby byl únor ![]()
Tak ten šedo- fialovej je opravdu moc hezkej..sem zvedavá,jak to bude vypadat v reálu.už aby teda byl první týden v únoru,počkám na to a pak už nějakej objednáme ![]()
Zuzkka píše:
Tak ten šedo- fialovej je opravdu moc hezkej..sem zvedavá,jak to bude vypadat v reálu.už aby teda byl první týden v únoru,počkám na to a pak už nějakej objednáme
Tak to sem zvědavá, kterej nakonec objednáš Zuzi ![]()
allowik píše:
Taky by mi zajímalo jak vypadá korbička, doufam, že trochu tý fialový bude i nahoře, aby nebyl fialovej jenom vnitřek…taky taška a autosedačka…už aby byl únor
no si myslím,že ta fialová bude jen vevnitř,tak jako to máme u rocky-celej vnitřek oranžový-protože ten sporťák vypadá úplně stejně-ta oranžová je tam úplně stejně jako fialová-aspoň co jsem okukovala tu fotku ![]()
Holky vy co máte x-lander, složujete ho i s korbičkou nebo ji vyndáváte? nejsem si jistá, ale myslím, že jsem četla, že se musí sundat i adaptéry??? přitom jsem to zkoušela složit i s korbou a v pohodě, lehce to šlo ![]()
Ja ještě nemám, ale co sem koukala na různý videa na netu, tak to normálně skládali s adaptérama ![]()
A jestli ti to šlo složit v pohodě a nic nikde nedřelo, tak to je OK, ne? ![]()
allowik píše:
Ja ještě nemám, ale co sem koukala na různý videa na netu, tak to normálně skládali s adaptérama
A jestli ti to šlo složit v pohodě a nic nikde nedřelo, tak to je OK, ne?
Nejspíš asi jo, potřebovala jsem se přesvědčit ![]()
Evulec píše:allowik píše:Nejspíš asi jo, potřebovala jsem se přesvědčit
Ja ještě nemám, ale co sem koukala na různý videa na netu, tak to normálně skládali s adaptérama
Já si totiž myslim, že to normálně jde, ale oni to skládají bez toho, aby jako bylo vidět, jak je to vlastně strašně malý a skladný ![]()
allowik píše:Evulec píše:Já si totiž myslim, že to normálně jde, ale oni to skládají bez toho, aby jako bylo vidět, jak je to vlastně strašně malý a skladnýallowik píše:Nejspíš asi jo, potřebovala jsem se přesvědčit
No to je možné, skládá se hodně lehce, zato jsem ráda ![]()
Evulec píše:allowik píše:No to je možné, skládá se hodně lehce, zato jsem rádaEvulec píše:Já si totiž myslim, že to normálně jde, ale oni to skládají bez toho, aby jako bylo vidět, jak je to vlastně strašně malý a skladnýallowik píše:Nejspíš asi jo, potřebovala jsem se přesvědčit
A nějaký jiný postřehy máš…hodili by se mi
![]()
allowik píše:Evulec píše:A nějaký jiný postřehy máš…hodili by se miallowik píše:No to je možné, skládá se hodně lehce, zato jsem rádaEvulec píše:Já si totiž myslim, že to normálně jde, ale oni to skládají bez toho, aby jako bylo vidět, jak je to vlastně strašně malý a skladnýallowik píše:Nejspíš asi jo, potřebovala jsem se přesvědčit
A jestli ti to šlo složit v pohodě a nic nikde nedřelo, tak to je OK, ne?![]()
No zatím ne, jen se mi strašně líbí a opravdu se dobře skládá, což je pro mě hodně důležité, mám x lander x3, chtěla jsem pevná kola, prostě do terénu, zdá se mi i akorád odpružený, ani moc ani málo.
No ale lepší info budu mít až když ho opravdu použiju, tak jak si představuju ![]()
Evulec píše:
No zatím ne, jen se mi strašně líbí a opravdu se dobře skládá, což je pro mě hodně důležité, mám x lander x3, chtěla jsem pevná kola, prostě do terénu, zdá se mi i akorád odpružený, ani moc ani málo.
No ale lepší info budu mít až když ho opravdu použiju, tak jak si představuju
Já sem nad X3 taky přemýšlela, stejný kola jsou stejný kola, ale nakonec vyhrálo XA, je lepší ovladatelný a já s nim nikam do hor nepojedu, takže pohodička
![]()
Tak určitě záleží, když nepojedeš do hor, jsou pevná kola zbytečné ![]()
Jojo, o tom vim, to mi psala paní do mejlu (viz. výš) a ještě v květnu bude ta limitka