X-lander XA 2010

• Fotoalbum (30)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
allowik
8.1.11 22:33
Kilgore píše:
Podle informací firmy Babypoint (výhradní distributor výrobků X-lander v ČR) bude nová kolekce představena v prvním únorovém týdnu.

Jojo, o tom vim, to mi psala paní do mejlu (viz. výš) a ještě v květnu bude ta limitka :palec:

• Citovat
  • Upravit
allowik
8.1.11 22:34

Taky by mi zajímalo jak vypadá korbička, doufam, že trochu tý fialový bude i nahoře, aby nebyl fialovej jenom vnitřek…taky taška a autosedačka…už aby byl únor :dance:

• Citovat
  • Upravit
1326
8.1.11 22:56

Tak ten šedo- fialovej je opravdu moc hezkej..sem zvedavá,jak to bude vypadat v reálu.už aby teda byl první týden v únoru,počkám na to a pak už nějakej objednáme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
allowik
9.1.11 14:53
Zuzkka píše:
Tak ten šedo- fialovej je opravdu moc hezkej..sem zvedavá,jak to bude vypadat v reálu.už aby teda byl první týden v únoru,počkám na to a pak už nějakej objednáme :-)

Tak to sem zvědavá, kterej nakonec objednáš Zuzi :-D

• Citovat
  • Upravit
6216
9.1.11 17:08
allowik píše:
Taky by mi zajímalo jak vypadá korbička, doufam, že trochu tý fialový bude i nahoře, aby nebyl fialovej jenom vnitřek…taky taška a autosedačka…už aby byl únor :dance:

no si myslím,že ta fialová bude jen vevnitř,tak jako to máme u rocky-celej vnitřek oranžový-protože ten sporťák vypadá úplně stejně-ta oranžová je tam úplně stejně jako fialová-aspoň co jsem okukovala tu fotku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
allowik
10.1.11 07:23

Asi jo Jani, asi mas pravdu :palec:

• Citovat
  • Upravit
1419
14.1.11 11:59

Holky vy co máte x-lander, složujete ho i s korbičkou nebo ji vyndáváte? nejsem si jistá, ale myslím, že jsem četla, že se musí sundat i adaptéry??? přitom jsem to zkoušela složit i s korbou a v pohodě, lehce to šlo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
allowik
14.1.11 12:04

Ja ještě nemám, ale co sem koukala na různý videa na netu, tak to normálně skládali s adaptérama :palec:
A jestli ti to šlo složit v pohodě a nic nikde nedřelo, tak to je OK, ne? :palec:

• Citovat
  • Upravit
1419
14.1.11 16:50
allowik píše:
Ja ještě nemám, ale co sem koukala na různý videa na netu, tak to normálně skládali s adaptérama :palec:
A jestli ti to šlo složit v pohodě a nic nikde nedřelo, tak to je OK, ne? :palec:

Nejspíš asi jo, potřebovala jsem se přesvědčit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
allowik
14.1.11 16:56
Evulec píše:
allowik píše:
A jestli ti to šlo složit v pohodě a nic nikde nedřelo, tak to je OK, ne? :palec:

Já si totiž myslim, že to normálně jde, ale oni to skládají bez toho, aby jako bylo vidět, jak je to vlastně strašně malý a skladný :palec:

• Citovat
  • Upravit
1419
14.1.11 17:07
allowik píše:
Evulec píše:
allowik píše:
Já si totiž myslim, že to normálně jde, ale oni to skládají bez toho, aby jako bylo vidět, jak je to vlastně strašně malý a skladný :palec:

No to je možné, skládá se hodně lehce, zato jsem ráda :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
allowik
14.1.11 19:31
Evulec píše:
allowik píše:
Evulec píše:
allowik píše:
Já si totiž myslim, že to normálně jde, ale oni to skládají bez toho, aby jako bylo vidět, jak je to vlastně strašně malý a skladný :palec:
No to je možné, skládá se hodně lehce, zato jsem ráda :wink:

A nějaký jiný postřehy máš…hodili by se mi :wink: :andel:

• Citovat
  • Upravit
1419
15.1.11 17:02
allowik píše:
Evulec píše:
allowik píše:
Evulec píše:
allowik píše:
No to je možné, skládá se hodně lehce, zato jsem ráda :wink:
A nějaký jiný postřehy máš…hodili by se mi :wink: :andel:

No zatím ne, jen se mi strašně líbí a opravdu se dobře skládá, což je pro mě hodně důležité, mám x lander x3, chtěla jsem pevná kola, prostě do terénu, zdá se mi i akorád odpružený, ani moc ani málo.
No ale lepší info budu mít až když ho opravdu použiju, tak jak si představuju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
allowik
15.1.11 22:27
Evulec píše:
No zatím ne, jen se mi strašně líbí a opravdu se dobře skládá, což je pro mě hodně důležité, mám x lander x3, chtěla jsem pevná kola, prostě do terénu, zdá se mi i akorád odpružený, ani moc ani málo.
No ale lepší info budu mít až když ho opravdu použiju, tak jak si představuju :palec:

Já sem nad X3 taky přemýšlela, stejný kola jsou stejný kola, ale nakonec vyhrálo XA, je lepší ovladatelný a já s nim nikam do hor nepojedu, takže pohodička 8-) :-D

• Citovat
  • Upravit
1419
16.1.11 12:05

Tak určitě záleží, když nepojedeš do hor, jsou pevná kola zbytečné :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat