X-lander XA 2010

• Fotoalbum (30)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
allowik
6.1.11 12:50

Zuzkka:
Ale otočná sedačka a přehazovací rukojeť není to samý!!! Na to pozor, MC mura má taky otočnou sedačku a to beru, to je OK, ale přehazovací rukojeť u předních otáčecích koleček je prostě kravina :pankac: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
allowik
6.1.11 13:05

Zuzkka:
A jestli se nepletu, tak XQ mělo tu otočnou korbu i v kol. 2010, takže to rozhodně není novinka :think:

• Citovat
  • Upravit
allowik
6.1.11 17:58

Mám výbornu zprávu, toto mi odepsali z babypointu na dotaz ohledně nové kolekce a limitky :andel:

Dobrý den,
kolekce 2010 přechází beze změny do roku 2011. Na začátku měsíce února 2011
by nám měly přijít 3 nové barvy, které kolekci doplní. Hned po naskladnění
se nové barvy objeví na našem webu www.babypoint.cz
Do května 2011 bude skladem i limitovaná kolekce, ta by měla být laděna do hněda.

• Citovat
  • Upravit
6216
6.1.11 18:44

ahoj tak dneska jsem přeměřila tu korbičku-vnitřní rozměr-76×33cm,zadní rozpětí koleček 67cm…jo a ta stříška tam má to prodloužení po rozepnutí :dance: to pro mě bylo příjemný překvapení :wink:
A opravdu přehazovací rukojeť a sedačka je úplně něco jiného-taky si nedovedu představit jak by se jelo s malýma kolama vzadu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
allowik
6.1.11 19:11

janasib:
Super, výborný zprávy, ještě jednou ti moc děkuju, teď už sem na stopro pro něj rozhodnutá, jen si počkam na ty nový barvičky, i na limitku (hnědá se mi taky líbí moc) a zkouknu v reálu tu černou…
S tou korbickou si mě překvapila, všichni říkaj, že nejlepší (rozměrama) je korba od MC a ta má tolik:
77×31cm (nebo sem to našla aspoň na netu) a to není skoro žádnej rozdíl, jupí jupí, mm radost mos ti děkuju :dance: :dance: :dance: :andel: :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit
6216
6.1.11 19:15
allowik píše:
janasib:
Super, výborný zprávy, ještě jednou ti moc děkuju, teď už sem na stopro pro něj rozhodnutá, jen si počkam na ty nový barvičky, i na limitku (hnědá se mi taky líbí moc) a zkouknu v reálu tu černou…
S tou korbickou si mě překvapila, všichni říkaj, že nejlepší (rozměrama) je korba od MC a ta má tolik:
77×31cm (nebo sem to našla aspoň na netu) a to není skoro žádnej rozdíl, jupí jupí, mm radost mos ti děkuju :dance: :dance: :dance: :andel: :dance: :dance:

není za co :wink: my jsme měli nejdřív vybraný od Tako a ten byl jenom asi taky o 2-3cm větší…
ono to strašně zkresluje třeba na fotce nebo na netu,ale ta korba je celkem velká v reálu…
no tak jsem zvědavá kterou barvičku pak vybereš :mrgreen: ,já už se těším až bude mimi a vyrazím ven :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
allowik
6.1.11 19:18

janasib:
No já mam takovej pocit, že ta MC má ještě trošku jiný rozměry, ale zrovna teď sem je nikde nenašla, ale to je fuk, tyhle rozměry, cos mi napsala jsou super a mam z nich radost…
Ani se ti nedivim, že se těšíš, až s nim budeš trajdat, já nejdřív musim s manžou teprv počít, ale hned mi to půjde líp, když už mam kočárek vybranej :-D

• Citovat
  • Upravit
6216
6.1.11 19:28

no tak to jsi aspoň v předstihu :mrgreen: jde o to,jestli se ti pak nazačne líbit jinej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
allowik
6.1.11 20:40

janasib:
Tak toho se nebojim :lol:

• Citovat
  • Upravit
Kilgore
8.1.11 13:17

Průmyslová špionáž

Tady jsou nové barvy kolekce 2011:
X-lander 2011

• Citovat
  • Upravit
6216
8.1.11 13:54

zajímavý barvy-mýmu manželovi by se 100% líbil ten zelenej,ale já nevim nevim,možná ten s fialovou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
8.1.11 18:32

Ahojky :-)
Tak už máme x-lander u rodičů. Zítra ho jdeme s manželem složit. Ještě jsem si ho prohlížela na krámě- měly tam vystavenou modrou, zelenou, červenou a tu bílou…ta bílá teda fakt šílená v tom jsem se přesvědčila už u jedné maminy, která s ním po městě jezdí. Ona vlastně není bílá ale bílo-žlutá taková škaredá jakoby špinavá.

Ty nové barvy…nic moc ale zase to chce vidět ve skutečnosti. Ta šedofialová je asi z nich nejhezčí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
allowik
8.1.11 18:55
Kilgore píše:
Tady jsou nové barvy kolekce 2011:
X-lander 2011

Jak moc je to pravdivý, protože ten fialovej bobíček je muj!!! Jooooo, já mam takovou radost :dance: :dance: :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit
allowik
8.1.11 18:58

Ammalka:
Ty se máš, já už bych ho taky chtěla mít doma, ale já nejdřív musm počnout :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Kilgore
8.1.11 19:14

Kolekce 2011

Podle informací firmy Babypoint (výhradní distributor výrobků X-lander v ČR) bude nová kolekce představena v prvním únorovém týdnu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4