Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Holky, půjdem během pár dnů do sporťáku, tak sháním pláštěnku, která je nejlepší? A má originál otevírací okénko? Pak mě zajímá, jestli je nutná clona na to igelitové okénko ve stříšce a hodně lidí mi tvrdí, že mám koupit clonu http://deti.aukro.cz/…7687492.html , ale u sporťáku jde přece stříška ještě vytáhnout dopředu a taky máme deštník, tak nevím. Díky za info.
Ahoj, nevíte, jestli se prodává jako doplňkový sortiment potah na sportovní kočárek X-lander XA? Hledám na nettu, ale nějak na to nemůžu přijít.
Mám XA 2007 v červené barvě a chtěla bych změnu, ale s kočárem jsem spokojená, takže konstrukci měnit nechci, jen bych ráda jiný jako potah sporťáku.
Můžete mi prosím napsat rozměry sedačky u sporťáku - délka zad po hlavu, délka pod zadečkem, délka nohou? Šířka sedačky? moc děkuji.
@LUCI já taky sháním potah.. bohužel neuspěšně.. jen na MMB a to je většinou barva co mám.. ![]()
tak sem se chtěla zeptat jestli jsi něco sehnala?? ![]()
@janina564 píše:
@LUCI já taky sháním potah.. bohužel neuspěšně.. jen na MMB a to je většinou barva co mám..
tak sem se chtěla zeptat jestli jsi něco sehnala??
Ahoj, nesehnala jsem nic a nakonec jsem si teda koupila nový kočárek ![]()
Majitelky x-landeru XA prosím, jak zvládá tento kočár terén. Dočetla jsem se, že není odpružený a že to hrozně drncá. Uz jsem pro nej byla rozhodnutá, ale toto je rpo me problém, ráda bych i na vycházky do lesa atd…
@Mamina A píše:
Majitelky x-landeru XA prosím, jak zvládá tento kočár terén. Dočetla jsem se, že není odpružený a že to hrozně drncá. Uz jsem pro nej byla rozhodnutá, ale toto je rpo me problém, ráda bych i na vycházky do lesa atd…
Jde to, pročti pořádně diskuzi zpět, holky to tu někde řešily - chce to jenom malou úpravu