Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
co vím tak holky psaly že madlo už nevadí ani ve výhledu a u hlavy ho nemá
,a mimčo ti nevypadne jsou tam pasy na zapnuti mimča.
Přikládám foto je to z bazaru a zrovna tam je i mimi je to sice v utosedačce,ale tak je to i v kočárku.
nemám ani prodaný ani nový.starý se nedaří-zájemců plno,ale každý to vzdá.domluví schůzku a pak to zruší,tak nevím a na no
vý stále čekám:-((
tak to je mi líto tak budu aspoň držet palce aby ti to vyšlo. ![]()
Ahojky tak jsem dneska byla omrknout madlo u XA.Je pravda že je trošku vyše,ale když jsem dala opěrku do sedu tak podle pasu by měla být hlava nad madlem.V kočárku jsou popruhy na zapnutí mimi takže ikdyž dá mimi madlo nahoru tak nevypadne.Jsem takový koumak napadla mě taková věc dneska se dají takové popruhy koupit..připevnila bych popruh o bodový pas který má dítě mezi nohy a druhou část o madlo,tím by mimi nemohlo dát madlo nahoru a pokud budeš chtít mimi vytáhnout tak ten popruh odepneš.
A pokud by to zatím mimi vadilo tak bych to madlo dala pryč a jak by trošku povyrostlo tak bych ho tam dala, důležité jsou ty popruhy na zapnutí tak budeme mít jistotu že to mimi nevypadne. ![]()
gsimča píše:
tak to je mi líto tak budu aspoň držet palce aby ti to vyšlo.
Díky,už jsem z toho krapánek zoufalá,akorát mi to doma zabírá místo.
consi píše:
Ahoj holky,
dá se na XA koupit i neorigo pláštěnka?
no jasně, já mám od emitexu, stojí kolem dvou stovek a spokojenost - stačí zagooglit nebo se poptat v obchodě ![]()
wobludečka píše:consi píše:no jasně, já mám od emitexu, stojí kolem dvou stovek a spokojenost - stačí zagooglit nebo se poptat v obchodě
Ahoj holky,
dá se na XA koupit i neorigo pláštěnka?
Díky moc, mám právě novej sporťák a ze starýho kočáru mi ta pláštěna nesedí. Tak mrknu. ![]()
Ahojky dlouho jsem tady nebyla tak co už máš prodáno? Já dnes ojednala kočárek,ale ne X-LANDER našla jsem s Jíťou ještě lepší kočárek taky velká stříška a dá se i otáčet sporťák pro i proti směru jízdy.Ani jsem nevěřila,že mě ten kočárek tak uchváti a sejdu s X-lanndru. ![]()
wajinka píše:
takže myslíte,že je X lander 2010 dobrá volbo i pro zimní miminko?
Malý se narodil v první polovině září a v hluboké korbě jsme byli do půlky dubna a v pohodě (tedy do 7 měsíců věku a kousíček). Teda bez fusaku, fusak jsem dala pryč začátkem března, to už bylo natěsno, ale ono už se stejně postupně oteplovalo. Pak už jsem musela vytáhnout sporťák, protože malý chtěl koukat a v korbě pěkně vřískal (ale když se nesl, tak spokojenost největší, ale nedej bože, když jsme ho chtěli položit zpátky do korby.
S hlubokým kočárem jsem byla fakt spokojená, co se sporťáku týče, tak tam je to o stupínek horší. Docela DOST mi vadí, že nejde dát proti směru jízdy (nemyslela jsem si, že mi to bude až tak vadit) - ale s tímto faktem jsem ten kočár kupovala, takže to ponechám stranou. Když rozepnu boudičku aby na malého nesvítilo slunko (abych nemusela vytahovat slunečník), tak je okýnko uprostřed boudy a já bych musela mít žirafí krk, abych na malého viděla. Že to okýnko nemá roletku a tudíž mu tam tím okýnkem svítí sluníčko, je taky docela mínus.
A v neposlední řadě se změnilo těžiště kočárku, takže stačí se lehce opřít do řidítek a už mám přední kola ve vzduchu. Takže bych asi hodně váhala, jestli bych do něj šla znovu. Tohle jsou poznatky po více než týdnu ježdění se sporťákem, jsem zvědavá, na co ještě příjdu
. Zatím jsem docela rozčarovaná…
Ahojky,ani já ne. Nějak nestíhán obrážet diskuze,malej jak už leze musím být pořád ve střehu. Musím zvolat sláva 3× hurá,kočár prodaný za 5500,ani mě to tak nebolelo. Stál 7400 a když propočítám že jsem podvozek používala 7 měsíců s hlubokou korbou,která už je prodaná dávno,v podstatě mě hluboký vyšel na 3000,což je myslím krásná cena-jen manžel to do teď nedokáže pochopit
. Jinak ten nový stále nic a to už je konec dubna,pozitivní je,že už jej mají v Babyparku na int. stránkách s dodací lhůtou 1-2 týdny,tak snad se dočkáme… A jaký jsi nakonec vybrala,hoď sem foto,případně název a já se juknu ![]()
Ahoj evi.an,já měla s X landerem uplně stejný problém. Hrozně se mi líbil jako hluboký a tak jsem ho i pořídila,s tím,že sporťák nechci a koupím si jiný. Šel do prodeje jako nový sporťáček na jetém podvozku a po 2 měsících nabízením jsem se ho zbavila za 5500. Když jsem ho doma složila a fotila,říkala jsem si,že je ho škoda,ale pak jsem se zakoukala pořádně,posadila dítko a už mi tak fantastický nepřipadal
. Teď čekám na nový a doufám,že nebudu zklamaná.
jpichova píše:
Ahoj evi.an,já měla s X landerem uplně stejný problém. Hrozně se mi líbil jako hluboký a tak jsem ho i pořídila,s tím,že sporťák nechci a koupím si jiný. Šel do prodeje jako nový sporťáček na jetém podvozku a po 2 měsících nabízením jsem se ho zbavila za 5500. Když jsem ho doma složila a fotila,říkala jsem si,že je ho škoda,ale pak jsem se zakoukala pořádně,posadila dítko a už mi tak fantastický nepřipadal. Teď čekám na nový a doufám,že nebudu zklamaná.
A co sis vybrala jako sporťák místo X landera? Já teď koukám spíš po nějakých pěkných polohovacích golfáčích, ideálně s otáčecí sedačkou
. Na městský popojíždění by to stačilo, případně i na procházky kolem baráku a do terénu bych si nechala toho X landera. Nejradši bych ho taky poslala dál, ale to by mi u manži asi neprošlo
. U těch golfáčů si myslím, že dám dohromady pár důvodů, proč se bez něj neobejdu
.
evi.an píše:jpichova píše:A co sis vybrala jako sporťák místo X landera? Já teď koukám spíš po nějakých pěkných polohovacích golfáčích, ideálně s otáčecí sedačkou
Ahoj evi.an,já měla s X landerem uplně stejný problém. Hrozně se mi líbil jako hluboký a tak jsem ho i pořídila,s tím,že sporťák nechci a koupím si jiný. Šel do prodeje jako nový sporťáček na jetém podvozku a po 2 měsících nabízením jsem se ho zbavila za 5500. Když jsem ho doma složila a fotila,říkala jsem si,že je ho škoda,ale pak jsem se zakoukala pořádně,posadila dítko a už mi tak fantastický nepřipadal. Teď čekám na nový a doufám,že nebudu zklamaná.
. Na městský popojíždění by to stačilo, případně i na procházky kolem baráku a do terénu bych si nechala toho X landera. Nejradši bych ho taky poslala dál, ale to by mi u manži asi neprošlo
. U těch golfáčů si myslím, že dám dohromady pár důvodů, proč se bez něj neobejdu
.
Já si před vánoci,když měl malý 4 měsíce koupila golfky Loola Bébé confort,foto. Jsou s otočnou sedačkou(na fotu není)a tím,že ještě nemáme sporťáček,tak používáme zatím tyto. Ale na denní ježdění s tak malým mimčem (9m)to není moc dobré,sice mají skoro leh,ale i tak neleží uplně. Manžel taky nechtěl ani slyšet,ale já potřebovala kočár do vlaku k našim,jen jsem dokoupila jetou korbičku a měla jsem hluboký kočárek na cesty,krásně skládací. Teď mám objednaný Mamas Papas Sola,foto
. Moc se mi líbí designově. Tenhle manžel už vůbec nerozdýchal,ale našetřial jsem si na něj,tak mu to je jedno. Fotka je vypůjčená,já mám obj.hnědý. Též otočná sedačka,ale bohužel vyšší cena 10700 jen za kočár + doplňky ![]()