Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
zatím ještě nevíme jaké bude pohlaví mimi,ale podle doktora to vypadá na kluka,takže buď to bude modrý koč. a nebo šedo oranžový.Až ho budu mít doma tak pošlu foto + - červenec.
gsimča píše:
zatím ještě nevíme jaké bude pohlaví mimi,ale podle doktora to vypadá na kluka,takže buď to bude modrý koč. a nebo šedo oranžový.Až ho budu mít doma tak pošlu foto + - červenec.
no jasná práce, fotky se nikdy neztratí ![]()
Mě se právě ta kolekce 2010 jaksik nelíbí, prostě ty barvy jsou takové smutné.. Jinak viděla jsem modrou kolekci 2009, ta je krásná
Já mám ale oranžovou, protože jsem chtěla neutrální.. Ale ty starší barvy se mi líbí víc ![]()
Ahoj. Tak náš maličký už je na světě a včera jsem poprvé vyzkoušela i náš x-lander. Musím říct, že ta manipulace je vážně super! Kočárek vezu jednou rukou, vše super lehké..no paráda! Jediné z čeho mám strach je, že korbička se trošku hýbe ( ne moc jen maličko), nevím jestli to tak má být ale drží tak nevím… No a taky doufám, že brzy bude teplo a ne takový mrazy protože malýho musím fakt extrémně zabalit a skoro tam není vidět
Až budu mít nějaké fotky tak nafotím…jinak jak jsem kdysi psala - máme X-lande XA 2010 v barvě Ocean.
Ahoj holky.Jsem tu nová a začínám 20tt.Studuju kočárky a líbí se mi také kočárek X-LANDER XA.Už jste někdo viděli ty nové barvy.Mě se zamlouvá barva AMETHYST.
Příspěvek upraven 25.02.11 v 19:47
holky prodávám xlander kdyby jste některá měla zájem
http://www.mimiaukce.cz/aukce.php?…
Ammalka píše:
Ahoj. Tak náš maličký už je na světě a včera jsem poprvé vyzkoušela i náš x-lander. Musím říct, že ta manipulace je vážně super! Kočárek vezu jednou rukou, vše super lehké..no paráda! Jediné z čeho mám strach je, že korbička se trošku hýbe ( ne moc jen maličko), nevím jestli to tak má být ale drží tak nevím… No a taky doufám, že brzy bude teplo a ne takový mrazy protože malýho musím fakt extrémně zabalit a skoro tam není vidětAž budu mít nějaké fotky tak nafotím…jinak jak jsem kdysi psala - máme X-lande XA 2010 v barvě Ocean.
jsem s ním taky moooooc spokojená
a ta korbička se hýbe protože je na těch adaptérech,ale to jen když do ní strčíš ne?!Nebo pořád??Nám jen když s ní zahýbeš,ale to je fakt to upevnění adaptérama…nic to není ![]()
janasib píše:Ammalka píše:jsem s ním taky moooooc spokojená
Ahoj. Tak náš maličký už je na světě a včera jsem poprvé vyzkoušela i náš x-lander. Musím říct, že ta manipulace je vážně super! Kočárek vezu jednou rukou, vše super lehké..no paráda! Jediné z čeho mám strach je, že korbička se trošku hýbe ( ne moc jen maličko), nevím jestli to tak má být ale drží tak nevím… No a taky doufám, že brzy bude teplo a ne takový mrazy protože malýho musím fakt extrémně zabalit a skoro tam není vidětAž budu mít nějaké fotky tak nafotím…jinak jak jsem kdysi psala - máme X-lande XA 2010 v barvě Ocean.
a ta korbička se hýbe protože je na těch adaptérech,ale to jen když do ní strčíš ne?!Nebo pořád??Nám jen když s ní zahýbeš,ale to je fakt to upevnění adaptérama…nic to není
Blahopřeju k maličkýmu.To se máš že už trandíš.Také si asi pořídíme X-LANDER XA a přemýšlím o té nové barvě jak jsem psala AMETHYST.
Holky, můžu se jen ze zvědavosti zeptat, zda je kočárek alespoň trochu odpružený a jak se s ním jede v terénu?
Odpružený je opravdu minimálně. Hluboká korbička ukrutně drncá, jak je na těch adaptérech. Na nějaké opravdu nerovné cesty to moc není. Nicméně holky tady píšou, že prý je to jen u hluboké korby, ne u sporťáku. Tak se nechám překvapit, máme zatím jen hlubokou, synovi jsou 4 měsíce.
angieblack píše:
Odpružený je opravdu minimálně. Hluboká korbička ukrutně drncá, jak je na těch adaptérech. Na nějaké opravdu nerovné cesty to moc není. Nicméně holky tady píšou, že prý je to jen u hluboké korby, ne u sporťáku. Tak se nechám překvapit, máme zatím jen hlubokou, synovi jsou 4 měsíce.
Tak to jsem na ten kočárek zvědavá,hodlám si ho pořídit.
Já ho několikrát viděla, mně se nelíbí, takže jsem ho nikdy nestudovala, ale že by byl křiklavý? To mi nikdy nepřišlo…myslim, že ho někdo i fotil, koukni tady v diskuzi do galerky